- 7 Ocak 2021
- 1.530
- 1
- 1.207
- 83
- Konu Sahibi Magnifiaque
-
- #3.481
Çöpe attım ama duruyor aksam dökerim su üzerine ozaman kuzumEvet bende goruyorum suyu dok uzerine dagilirsa kuruma cizgisidir
Insallah vardir ya bir umut
Insallah hayirlisiyla olsun Allah kerim belli olmaz biliyorsunÇöpe attım ama duruyor aksam dökerim su üzerine ozaman kuzumsanmıyorum ama Allah büyüktür..
Aynen kuzum çok saolInsallah hayirlisiyla olsun Allah kerim belli olmaz biliyorsunumut hep var kuzum
Kuzum 3.5 çıktı negatifAh kac defa olumsuzu gorup sonra goruyoruz pozitifi ama bu son negatifin olsun rabbim insallah kolaylikla nasip etsin Kuzum ya
Rica ederim ne demek o beklenen adet hic gelmez de insallah hamile kalirsinAynen kuzum çok saol
Ah be nasil olur testler mi hep bozuk aceba Kuzum yaKuzum 3.5 çıktı negatif
Çok hassas kuzum demekki testlerAh be nasil olur testler mi hep bozuk aceba Kuzum ya
Ah cicegim insallah son negatifin olsunÇok hassas kuzum demekki testler
İnşallah canım yaaaAh cicegim insallah son negatifin olsun
Bugun 12. Gundu demi Kuzumİnşallah canım yaaa
12gun canım. 20mart akşam oldum igneyiBugun 12. Gundu demi Kuzum
Magnisimmm bebegimmmmmm :*Kizlar
mutlutablo
bgm21
@Betulx
@KIR PAPATYASII
@Hemsirecik
Nasilsiniz
Valla ozledim sizi aklimda hep vardiniz
Tablosum nerelerdesin sen nasil merak ettimMagnisimmm bebegimmmmmm :*
Vallahi sen yoksun diye ben birakmistim forumuTablosum nerelerdesin sen nasil merak ettimnasilsin
Tablosum ya iyiki varsin sen CansinVallahi sen yoksun diye ben birakmistim forumumaile bakim dedim geçmiş doğum günümde mesaj gelmis bi bakim dedim iyi ki bakmışım.İyiyim bebeğim asıl sen nasılsın neden gittin sorun mu var?
Yorumlari okudum bebisko iyi galiba o yüzden baska bir sorun mu oldu cok uzuldum bianda gittiginden
Oyy kurban olurum,bir daha gitme böyle cok korktumTablosum ya iyiki varsin sen Cansingeldim seni bulamayinca cok uzuldum Iyiki geldin
Cok sukur suan sorun yok baya zorlandim hamdolsun yeni yeni toparliyorum
Bi anda gitmek zorunda kaldim telefondan dahi tiksiniyordum eve giremiyordum annemlerde yasadim su icemiyordum
Baya zorlu bir surecti ama gecti hamdolsun
Sen nasilsin Peki
Kist olacağını düşünmüyorum kuzum,sakin kendini strese sokma.Belki 2 günde igne olmadan catlarKızlar doktora gittim adetimin 8. Günü Femara kullandım bu ay femaranında 6.günü sağ tarafta bir yumurta var 17 mm doktor biraz erken büyümüş dedi inşallah kist olmaz ya
Insallah bir sonuc cikar hemotolojiden en azindan ikincide kafan rahat ederOyy kurban olurum,bir daha gitme böyle cok korktum
Bebisko cinsiyeti belli olmustur o zaman
Teyzelerine mi çekmiş ne annesine naz yapıyor bebisko
Şükür bebeğim iyiyim,doktorum sayesinde psikolojimi toparladim.Bu ay inşallah adetimle yumurtlamaya bakilacak,olmazsa mayis ayinda düşünüyoruz.Dusuk sebebi nedendir acaba diye hemotolojiye yonlendirdi zor randevu bulduk 14 nisani bekliyorum inşallah o zamana adet olmam yoksa sıkıntı büyük
İnsallah magnisim, pıhtı ciksa da çözümü var ama baska bişey cikmasinInsallah bir sonuc cikar hemotolojiden en azindan ikincide kafan rahat ederbir kez oldu cicegim ikinci kesinlikle daha kolay olacak yeterki sen iyi ol dualarim hep seninle
Aydaha cinsiyet belli degil biliyormusun bende 19 nisani bekliyorum cinsiyet ogrenmek icin insallah guzel gecsin bu ay
Soz sana soylemeden gitmiycem
Cok nazlianasida korkak zaten hemen bisey olsa doktor yoluna dusuyorum ilk dusukten sonra resmen anksiyete olmusum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?