- 16 Ocak 2022
- 1.238
- 484
- 29
- Konu Sahibi DilekHanim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben içmiyorum ama eşim içiyor keşke hiç içilmeseKızlar aranızda sigara içen var mı ben bağımlı değilim ama arada bir içiyorum
Ben içiyorumKızlar aranızda sigara içen var mı ben bağımlı değilim ama arada bir içiyorum
Ayyy içmesen adın ne bu ara da canımBen içiyorum
ÇağlaAyyy içmesen adın ne bu ara da canım
Memnun oldum Çağla hakkında hayırlısı olsun ama kizlar siz elinden geldiğince sigarayı bırakın eşime okadar kızıyorum ki
Canım ben bekarken alıştım şimdi bırakması çok zor bide şu süreçlerde insan psikolojik açıdan içmek istiyor bu hamile kalsam o an kesicemMemnun oldum Çağla hakkında hayırlısı olsun ama kizlar siz elinden geldiğince sigarayı bırakın eşime okadar kızıyorum ki
+1Ben içiyorum
+1 bende
Esimde iciyor
Canım ben bekarken alıştım şimdi bırakması çok zor bide şu süreçlerde insan psikolojik açıdan içmek istiyor bu hamile kalsam o an kesicem
Ayy bizim kızların hepsi iciyormus+1 bende
ben çğrendiğim an kesmeyi düşünüyorum birde doktorum birden bırakmakta strese sokabilir dedi günde 3 tane içebilirsin deid streste bebeğe zararlı çünkü dediAyy bizim kızların hepsi iciyormus
Günde 3 tane sen kaç tane içiyordun kiben çğrendiğim an kesmeyi düşünüyorum birde doktorum birden bırakmakta strese sokabilir dedi günde 3 tane içebilirsin deid streste bebeğe zararlı çünkü dedi
Her negatif sonuçta 3 tane yakıyodum ağlamaktanGünde 3 tane sen kaç tane içiyordun ki
Ayy inşallah bırakırsın yaaHer negatif sonuçta 3 tane yakıyodum ağlamaktan
Bitanem kafama koydum öğrendim zaman içmicem diye bırakırım allahın izniyle beneğimden daha önemli değil sonuçta kendime hakim olurumAyy inşallah bırakırsın yaa
Onu yapacağını biliyorumBitanem kafama koydum öğrendim zaman içmicem diye bırakırım allahın izniyle beneğimden daha önemli değil sonuçta kendime hakim olurum
Off ben biraz azalttımben çğrendiğim an kesmeyi düşünüyorum birde doktorum birden bırakmakta strese sokabilir dedi günde 3 tane içebilirsin deid streste bebeğe zararlı çünkü dedi
Kızlar bende yarın çatlatma iğnesi yapıcam nasıl yapılır bilgisi olan var miTek tek pozitif sonuç almak dileğiyle
Kendin mi yapacaksınKızlar bende yarın çatlatma iğnesi yapıcam nasıl yapılır bilgisi olan var mi