Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle kullananlar bilginize ihtiyacım var

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Anladm bgn 14 gün bksammı acaba bilemedmki doktrmda 1 hfta bklylm dedi aslnda cok istyrm

Sizin yazdgnzdan snra son testm vardı yapmıyrdm 2 cıkınca deneyim dedm hafif silik cizgi cktı gecen yaptm oda ckmıyprdu kan verdgmde gittim kan verdm garanti olsn die acaba diyrm testmi yanılttı bni

Meraba aldım tahlilimi dedgm gbi pazrtesi 2.06 ckmştı şimdi aldm 19.86 ckmş 2 gün snra tekrr dedi domtorm

Merhaba çatlatma iğnesinden sonra özellikle 14 gün hamilelik testi yapılmamasını çünkü iğneden dolayı testte yalancı pozitif çıkabileceğini söylüyorlar, 14. Gün genelde test öneriliyor..
Ben 10.gün kan vermiştim ve 0 çıkmıştı keşke yalancı da olsa pozitifi görebilseydim

Ben 10.gün kan vermiştim ve 0 çıkmıştı keşke yalancı da olsa pozitifi görebilseydim
Bn de 8 gün verdm 8.86 ckmştı snra pazartesi verdm 2.0 ckmştı carsmba test yaptm hafif cktı cizgi silikgidip kan verdm hemn 19.36 cktı yarın gene vercm kan doktorm tekrrla yükselckmi dedi bgn test yaptm cizgi dahada koyuydu

Bn de 8 gün verdm 8.86 ckmştı snra pazartesi verdm 2.0 ckmştı carsmba test yaptm hafif cktı cizgi silikgidip kan verdm hemn 19.36 cktı yarın gene vercm kan doktorm tekrrla yükselckmi dedi bgn test yaptm cizgi dahada koyuydu
Hayırlı olsun adınıza sevindim bende pazartesi gününü bekliyorum 17.gunum ve doktor kontrolüm var bakalım ne diycek bana

Merhaba son durumunuz nedir acaba? Benim de yumurtam fazla ve düzensiz büyüyor 11. Gün gittiğimde 32 mm olmuştu. Doktorum bir sonraki adet döngünün 7-8. Gün gel görüşelim dedi sanırım çatlatma iğnesi yapacak.

Canım bu süreçte ağrın oluyor muydu yumurtlama günlerinde?

Ben de 2 kez ovitrelle kullandım ikisi de işe yaramadı ağustos’ta doğal yolla gebe kaldım ama kimyasalla sonuçlandı doktor hiç korunma kürtaj ya da cerrahi işlem olmadığı için korunmana gerek yok dedi geçen hafta hamile olduğumu öğrendim yumurtan çatlıyormuş sanırım ama işin başında kesinlikle stres var net yani evleneli 1 yıl iki ay oldu 6 ay doktora gittim erkenden olsun diye olmadı sonra dedim gitmiyorum doktora felan dedim birinci yılımızı kutladığımızda öğrenmiştik ağustosta
Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın

Kızlar merhaba 24 yaşımdayım bende 1.5 yıllık evliyiz 5 aydır çocuk istiyoruz ilk kez femara ve ovitrelle kullandım 4 yumurtam oluşmuştu 10. Günde16 mm’di bugün iğnenin 10. Günü test yapmak istemiyorum yine negatif olmasından korkuyorum hamile kalmayı çok istiyorum ve bunun için çok iyi bir doktora ihtiyacım var istanbulda yaşıyorum doktor önerisi olan var mı

Merhaba biraz geç oldu ama yaşadıklarım ağır geldi.. hamile kaldım fakat boş gebelikmiş 7+3 embriyoyu göremedik..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…