- 13 Eylül 2021
- 202
- 28
- 35
Bn ilk kızımda klomen catlatma ignesi oldm 12 gündü silik cizgi ckmştı kan verdm 57 idi 2 gün snra tekrr 147 olmştu öle öle yükseldi smdi ikinciyi istyr esm gene klomen catalatma ignesi oldm ayın 8 inde beklmefyz adet düzenszlgm varbnmMerhaba çatlatma iğnesinden sonra özellikle 14 gün hamilelik testi yapılmamasını çünkü iğneden dolayı testte yalancı pozitif çıkabileceğini söylüyorlar, 14. Gün genelde test öneriliyor..
Ya canım Allah bağışlasın hcg seyrini hatırlıyorsan yazabilir misin sonrakileriBn ilk kızımda klomen catlatma ignesi oldm 12 gündü silik cizgi ckmştı kan verdm 57 idi 2 gün snra tekrr 147 olmştu öle öle yükseldi smdi ikinciyi istyr esm gene klomen catalatma ignesi oldm ayın 8 inde beklmefyz adet düzenszlgm varbnm
Ya canım Allah bağışlasın hcg seyrini hatırlıyorsan yazabilir misin sonrakiler
Sonra 500 1000 ler olmştu ama öle belirtim yoktu asla şimdi gene beklyrm :) işte igne oldgmz gündn itibaren sayıyordk sanırımYa canım Allah bağışlasın hcg seyrini hatırlıyorsan yazabilir misin sonrakileri
Bende9unda oldum :) birliktelik olarak hangi tarihleri önerdi doktorunuz?Bn ilk kızımda klomen catlatma ignesi oldm 12 gündü silik cizgi ckmştı kan verdm 57 idi 2 gün snra tekrr 147 olmştu öle öle yükseldi smdi ikinciyi istyr esm gene klomen catalatma ignesi oldm ayın 8 inde beklmefyz adet düzenszlgm varbnm
Yani ignenin ertesi günü en gec 12 ye kdr demştiBende9unda oldum :) birliktelik olarak hangi tarihleri önerdi doktorunuz?
Slm arkadaşlar bende ovitrelle çatlatma iğnesi oldum öncesinde sabah akşam klomen içtim 5 gun Dr tavsiyesiyle bugün 4. Günüm ıgneye bel ağrım var alt karnimda agri var birde akıntı var acaba hamilelik oluşuyor olabilirmitamamen iğnenin etkisi; bende de oldu bir kaç gün devam edip geçti. Şuan 11. günüm ağrı falan kalmadı adet olcam büyük ihtimal akıntım ve göğüslerim ona işaret ediyor.
Hım anladımYani ignenin ertesi günü en gec 12 ye kdr demşti
Hım anladım. Bende cumartesi akşam 7 de iğnenin oldum. Pazar günü aksam 7 de oldu. Umarım tutarYani ignenin ertesi günü en gec 12 ye kdr demşti
İnşllah ya sabırszlkla beklyrm hatta bgn gebelk testi aldm blyrm erkn ama insn çift çizgiyi örmk bile mutlu edyrHım anladım
Hım anladım. Bende cumartesi akşam 7 de iğnenin oldum. Pazar günü aksam 7 de oldu. Umarım tutar
Bn bgn test verdm kan testi 8 günmde 8.87 cktıHım anladım
Hım anladım. Bende cumartesi akşam 7 de iğnenin oldum. Pazar günü aksam 7 de oldu. Umarım tutar
Evet görüştüm doktorumla sabah 10 dedi ve 24saat sonra birliktelik olacak dedi. İlk 36saat sonra demişti sebebini sorduğumda ise aslında ben pazartesi gidecektim yumurtlar büyümüş mü diye bakmaya salı gitmek durumunda kaldım ve yumurtalarım erken büyümüş zaten buyuzden 24saat sonrasına olsun demiş bizde değerlendirdik inşallah olur bakalımBence bunu mutlaka sorun ultrasonda gördüğü yumurtanın büyüklüğüne göre belirliyorlar zamanı 12 saat çok büyük bir fark tedaviniz boşa gitmesin
Yaaaaa peki ne dedi doktor iğne etkisi faln dedi miBn bgn test verdm kan testi 8 günmde 8.87 cktı
Bn bgn test verdm kan testi 8 günmde 8.87 cktı
Bn suan sehr dısındym burda yptrdm doktrm yok kndm yptrdm demedm daha yaniYa sonuç yükseklik insallh çok sevindim Doktor ne dedi size sonuca
Umarım yükselme olur. Bende 6.,gundeyimBn suan sehr dısındym burda yptrdm doktrm yok kndm yptrdm demedm daha yani
Sol kasığımda bı baskı var benimde hayırlara vesile olsun inşallahUmarım yükselme olur. Bende 6.,gundeyim
Benmde işte adet olckmsm gbi yaSol kasığımda bı baskı var benimde hayırlara vesile olsun inşallah
Merhaba tekrar ne zaman kan vereceksinBenmde işte adet olckmsm gbi ya
Meraba çarsamba vericem işte tekrarMerhaba tekrar ne zaman kan vereceksin
Bgn kan verdm 8.89 olan bgn 2.06 ckmş düşmş gebelk yok yaniMerhaba tekrar ne zaman kan vereceksin