Ne denir ki.. Allah size gönül ferahlığı versin, yaşadığınız boşluk bir an evvel sizin için en güzeliyle dolsunMerhaba biraz geç oldu ama yaşadıklarım ağır geldi..hamile kaldım fakat boş gebelikmiş 7+3 embriyoyu göremedik..
Çok teşekkür ederimNe denir ki.. Allah size gönül ferahlığı versin, yaşadığınız boşluk bir an evvel sizin için en güzeliyle dolsun
Kaçıncı günde yaptınız testi acaba iğne oldugunuz günü sayyiyomuyuzSizin yazdgnzdan snra son testm vardı yapmıyrdm 2 cıkınca deneyim dedm hafif silik cizgi cktı gecen yaptm oda ckmıyprdu kan verdgmde gittim kan verdm garanti olsn die acaba diyrm testmi yanılttı bniEki Görüntüle 2936725
İgne oldktn snraki gündn sayıyrsn 13 gün cktıKaçıncı günde yaptınız testi acaba iğne oldugunuz günü sayyiyomuyuz
Merhaba biraz geç oldu ama yaşadıklarım ağır geldi..hamile kaldım fakat boş gebelikmiş 7+3 embriyoyu göremedik..
Canım senin sonuç nolduKızlar merhaba 24 yaşımdayım bende 1.5 yıllık evliyiz 5 aydır çocuk istiyoruz ilk kez femara ve ovitrelle kullandım 4 yumurtam oluşmuştu 10. Günde16 mm’di bugün iğnenin 10. Günü test yapmak istemiyorum yine negatif olmasından korkuyorum hamile kalmayı çok istiyorum ve bunun için çok iyi bir doktora ihtiyacım var istanbulda yaşıyorum doktor önerisi olan var mı
Ben 15.gün regl oldummerhaba arkadaşlar iğne yaptıranlar ne durumdasınız?
Ben aşılama hiç yaptırmadım ama boş gebelik yaşadığım ay herhangi bir ilaç kullanmadan sadece ovitrelle kullanmıştım ama buna karar verecek olan sanırım doktor çünkü yumurtanın gelişimine göre karar verilecek birşey gibi :/Merhaba,
Benim de sorum olacak deneyimli arkadaşlara. Aşılama denedik 1 kez ama tutmadı. İş dolayısıyla da sürekli hastaneye gidemiyorum.
Gonal kullanmadan direk tahmini yumurta büyüme/çatlamaya yakın ovitrelle yapsam işe yarar mı sizce?
bu şekilde hamile kalan bir tanıdığım var ama sizlerin de deneyimini merak ediyorum.