Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle kullananlar bilginize ihtiyacım var

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba biraz geç oldu ama yaşadıklarım ağır geldi.. hamile kaldım fakat boş gebelikmiş 7+3 embriyoyu göremedik..
Ne denir ki.. Allah size gönül ferahlığı versin, yaşadığınız boşluk bir an evvel sizin için en güzeliyle dolsun

Benimde 7. Günüm kızlar ne zaman test yapmalıyım bi kaç gün bel ağrısı kasıklarda batmalar oldu siz neler yaşadınız kızlar

Canım senin sonuç noldu

Merhaba,
Benim de sorum olacak deneyimli arkadaşlara. Aşılama denedik 1 kez ama tutmadı. İş dolayısıyla da sürekli hastaneye gidemiyorum.
Gonal kullanmadan direk tahmini yumurta büyüme/çatlamaya yakın ovitrelle yapsam işe yarar mı sizce?
bu şekilde hamile kalan bir tanıdığım var ama sizlerin de deneyimini merak ediyorum.

Ben aşılama hiç yaptırmadım ama boş gebelik yaşadığım ay herhangi bir ilaç kullanmadan sadece ovitrelle kullanmıştım ama buna karar verecek olan sanırım doktor çünkü yumurtanın gelişimine göre karar verilecek birşey gibi :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…