- 29 Temmuz 2022
- 298
- 120
- 26
-
- Konu Sahibi papatyamm13
- #1.301
Adetken gidiyoruz. Hormon tahlili yapıyorlar sonra yumurta büyütme için ilaç veriyor artık ne verirse klomen,femera,gonal f vs. Onu kullanıyoruz sonra yumurta gelişmiş mi ve kaç tane gelişmiş diye gidiyoruz kaç kere çağırırsa artık doktordan doktora değişiyor. Yumurta yeterli olgunluğa geldiyse ovitrelle iğnesi vurman için bir saat veriyor(ben kolumdan vurmuştum ikisini de öyle söylemişti) bana sabah 7 de vurmamı söyledi ikisini de(1 ay çatlatma için bir ayda aşılama olacağımda kullandım). Son olarak da 36 saat sonrasına ilişki oluyor. 3 gün ardı ardına veya gün aşırı olarak ve duphaston veya progestan veriyor tutunması için 9. Günden itibaren kullanıyorsun yanlış hatırlamıyorsam. Sonra 14 veya 16. Gününe test yapmanı söylüyor kan testiÇatlatma
Çok haklısın biz istemeye devam edelimOlur Allah'ın izniyle canım. Şüphen olmasın. Herkese verecek sizi mi seçecek rabbim. Hanesinde bol bol var sadece vakti var işte. Zahmetsiz rahmet olmuyor maalesef
Olsun ama değer diyorsundur kızına sarılıp kokladikca unutuyorsundur herseyiSağolasın canım Allah razı olsun. :) şimdi ki aklım olsa ah yapmayacağım çok şey var da geçti gitti o günler. Şimdi akışına bırakın ilerde çocuk olunca çok stres yapacaksınız zaten :) kızım o kadar zor bir bebekti ki çevremdeki herkes soran olursa 1 değil 5 çocuğum var de derlerdi :) :) . Bu iyi günleriniz. Ben şimdiden söyleyeyim ilerde çok duyacaksınız :)parla1212 P papatyamm13
Merhaba ben bir suredir buralara girmedim naptiniz bu ayÇok haklısın biz istemeye devam edelim
Yarın kan testi verin bence gebelik testleri yanıltıyor.Benim bugün iğnenin 13.günü (iğne vurulduğum gün hariç). Dün test yaptım negatif çıktı, kasık ağrım vardı ama geçti gibi, bugün göğüs dolgunluğu dışında bir belirtim yok. Çok bi akıntım da yok. Sanırım regli olacağım
Evet bende kan vermeyi düşünüyorum yarın, idrar testi yapıp negatif görmektense kesin olarak öğrenirim en azından. Siz ne durumdasınız adet oldunuz mu?Yarın kan testi verin bence gebelik testleri yanıltıyor.
Hayır olmadım daha regl belirtim de yok yarın regl günüm olmazsam tekrar test yapmayı düşünüyorum belki yükselmiştir bir umudEvet bende kan vermeyi düşünüyorum yarın, idrar testi yapıp negatif görmektense kesin olarak öğrenirim en azından. Siz ne durumdasınız adet oldunuz mu?
Sonucu yazın bizede inşallah vardırEvet bende kan vermeyi düşünüyorum yarın, idrar testi yapıp negatif görmektense kesin olarak öğrenirim en azından. Siz ne durumdasınız adet oldunuz mu?
İnşallah pozitif sonuçlar alırız ben bu aydan çok umutluydum iyi düşünmek istiyorumSonucu yazın bizede inşallah vardır
İyi düşünün iyi olsun umarım mutlu haberi alırsınızİnşallah pozitif sonuçlar alırız ben bu aydan çok umutluydum iyi düşünmek istiyorumyarın kan verdiğimde cuma sonucu alırım, buraya yazacağım sonucu
Merhaba aklıma geldin yazacaktım özel msj hatta ben de seni merak ettimMerhaba ben bir suredir buralara girmedim naptiniz bu ay
Ben jel ile kaldim bugun size yazdiktan sonra hamile olduğumu ogrendimMerhaba aklıma geldin yazacaktım özel msj hatta ben de seni merak ettimolmadı 2. Catlatma da maalesef. Bu ay hicbirsey yapmiycam. Gelecek ay belki bu jel varmış onu deneriz bilmiyorum daha düşünmedim. Sende durumlar nasıl
Çok sevindim sizin adınıza Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahBen jel ile kaldim bugun size yazdiktan sonra hamile olduğumu ogrendim
Benimde agrilarim oluyor asiri 6gunde test yaptim silik cikti bilemiyorumBu sefer biraz farkli gibi ama igne etkiside oluyor gebelik hormonu var icinde çünkü o yuzden bilemiyorum 14. Gun test yapmak dogrusu o zamana kadar mecbur beklicez
Doktor onermedi bir gebenin gunlugu adli inst sayfasindan almistimÇok sevindim sizin adınıza Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahkullandığınız jelin adı nedir acaba? Doktorunuz mu önermişti?
Yaa çok sevindimmm saglikla kucagina alirsin inşallahBen jel ile kaldim bugun size yazdiktan sonra hamile olduğumu ogrendim
Yumurtlama testi koyulasmaya baslayinca iliskiye basladik ust uste denedik yumurtlama gunu falan jelle degerlendirdik icinde 8 tane var 4 tane falan kalmis catlama gordukten sonra bir kac gun daha bir gun arayla degerlendirdik bugun adet gecikmem 3 gun degerim 232 cikti muhtemelen yumurtlama haftasi hamile kalmışimYaa çok sevindimmm saglikla kucagina alirsin inşallahnasıl kullandın detaylı anlatabilir misin ovulasyon testi de yaptın mı sadece ovulasyon günleri mi kullandın hangi günleri değerlendirdin vs
Hic inanmiyordum acikcasi ama bence jel etki etti yoksa yillardir kalamiyordum bu kadar tesaduf olamaz birsey vesile oldu iste tedaviyle bile olmamisti dogal kaldim artısı izlicez simdi isteYaa çok sevindimmm saglikla kucagina alirsin inşallahnasıl kullandın detaylı anlatabilir misin ovulasyon testi de yaptın mı sadece ovulasyon günleri mi kullandın hangi günleri değerlendirdin vs
Yumurtlama testi koyulasmaya baslayinca iliskiye basladik ust uste denedik yumurtlama gunu falan jelle degerlendirdik icinde 8 tane var 4 tane falan kalmis catlama gordukten sonra bir kac gun daha bir gun arayla degerlendirdik bugun adet gecikmem 3 gun degerim 232 cikti muhtemelen yumurtlama haftasi hamile kalmışim
Ya çok sevindim gerçektenHic inanmiyordum acikcasi ama bence jel etki etti yoksa yillardir kalamiyordum bu kadar tesaduf olamaz birsey vesile oldu iste tedaviyle bile olmamisti dogal kaldim artısı izlicez simdi iste