- 29 Temmuz 2022
- 298
- 120
- 25
- Konu Sahibi papatyamm13
- #1.181
Bende gördüm canım çok silik bir çizgi. Kaç HCG den itibaren ölçüyor bu testSabahki yaptığım test azda olsa varmı çizgi ? Ben gördüm sanki markası prodoctorEki Görüntüle 3481964
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende gördüm canım çok silik bir çizgi. Kaç HCG den itibaren ölçüyor bu testSabahki yaptığım test azda olsa varmı çizgi ? Ben gördüm sanki markası prodoctorEki Görüntüle 3481964
Gebelik yoksa hiç çizgi çıkarmıyor kuruma çizgisi bile çıkarmıyor bu test piyasadaki en iyi olan testlerden ben hep bunu kullanıyorum ama kaça kadar hcg çıkarıyor bilmiyorum.Bende gördüm canım çok silik bir çizgi. Kaç HCG den itibaren ölçüyor bu testim
Geçen ay başka test kullandım days doctordu sanırım yalancı pozitif çıkarmıştı.Bende gördüm canım çok silik bir çizgi. Kaç HCG den itibaren ölçüyor bu test
İğne hariç 14. Gün verirsen çıkar benim Dr o güne ver demişti inşallah vardırYarın da yapim testim kalmadı alayım bugün inşallah vardır gözle göründüğü zaman hafif var kan testi vermelimiyim sizce ?
İliskiden hemen önce vajinaya sıkılıyormuş tüp şeklinde jel. Bilmiyorum denk geldi bakındım öyle emin degilim denemek konusunda daEvet canım doktorum öyle söylemişti. Hiç duymamıştım sen mi kullanacaksın eşin mi?
Üstünde yazıyor canım kaç HCG den itibaren ölçtüğüGebelik yoksa hiç çizgi çıkarmıyor kuruma çizgisi bile çıkarmıyor bu test piyasadaki en iyi olan testlerden ben hep bunu kullanıyorum ama kaça kadar hcg çıkarıyor bilmiyorum.
Dikkat etmedim bakim biÜstünde yazıyor canım kaç HCG den itibaren ölçtüğü
6.0 mm yazıyorÜstünde yazıyor canım kaç HCG den itibaren ölçtüğü
Yarın tam 14.gun yarın kan vereyim.İğne hariç 14. Gün verirsen çıkar benim Dr o güne ver demişti inşallah vardır
Sol kasığım çok ağrıyor birde bebek mi yerleşiyor acaba geçen ay böyle olmamıştı.Üstünde yazıyor canım kaç HCG den itibaren ölçtü
İnşallah yerleşme ağrısıdır, önce kanda hcg belli olurmuş belki de ondan testler böyle çıkıyordur. Sizde herhangi bir akıntı var mı bu arada? Benim 2 gündür beyaz akıntı başladı kasık ağrım ara ara devam ediyor. Beyaz akıntı adet belirtisi mi bilemedim 26 Eylül 14.gün olacakSol kasığım çok ağrıyor birde bebek mi yerleşiyor acaba geçen ay böyle olmamıştı.
Evet beyaz akıntım var benim de bugün 12.gün müİnşallah yerleşme ağrısıdır, önce kanda hcg belli olurmuş belki de ondan testler böyle çıkıyordur. Sizde herhangi bir akıntı var mı bu arada? Benim 2 gündür beyaz akıntı başladı kasık ağrım ara ara devam ediyor. Beyaz akıntı adet belirtisi mi bilemedim 26 Eylül 14.gün olacak
Vücut yapısına göre değişir herkeste aynı etki olmuyor.Kızlar çatlatma iğnesinin hiç etkisini görmeyen var mı ? Daha önce de vuruldum ben akıntı göğüs ağrısı ve adet ağrısı gibi ağrılar yaşamıştım ama bu sefer tık yok çok korkuyorum işe yaramadı diye 4. Gün bugün
İnşallah pozitif gelecekYarın tam 14.gun yarın kan vereyim.
İnşallahİnşallah pozitif gelecek
Nasıl durumlar sende epeydir yoktum uzak kaldimİnşallah pozitif gelecek
Olabilir canım. Benim normalde hep sağ kasığım ağrır hamile kaldığım ay sol kasığım ağrımıştıSol kasığım çok ağrıyor birde bebek mi yerleşiyor acaba geçen ay böyle olmamıştı.
Gölge var gibi iğne etkisinde olabilir 14.gun tekrarlayın inşallah vardırMerhabaa benimde bugün iğne gününü saymazsak 11. Günüm sabah test yaptım bu şekilde çıktı ama bana sanki hayalet bir çizgi belircek gibi geliyo ama psikolojik olarak öyle görmek istediğim için mi bilmiyorum bakar mısınız?