Ovitrelle ile hamile kalanlar gün gün belirtileri paylaşabilir mi? (7.gun belirtilerim)

Sol kasığım çok ağrıyor birde bebek mi yerleşiyor acaba geçen ay böyle olmamıştı.
İnşallah yerleşme ağrısıdır, önce kanda hcg belli olurmuş belki de ondan testler böyle çıkıyordur. Sizde herhangi bir akıntı var mı bu arada? Benim 2 gündür beyaz akıntı başladı kasık ağrım ara ara devam ediyor. Beyaz akıntı adet belirtisi mi bilemedim 😔 26 Eylül 14.gün olacak

İnşallah yerleşme ağrısıdır, önce kanda hcg belli olurmuş belki de ondan testler böyle çıkıyordur. Sizde herhangi bir akıntı var mı bu arada? Benim 2 gündür beyaz akıntı başladı kasık ağrım ara ara devam ediyor. Beyaz akıntı adet belirtisi mi bilemedim 😔 26 Eylül 14.gün olacak
Evet beyaz akıntım var benim de bugün 12.gün mü

Kızlar çatlatma iğnesinin hiç etkisini görmeyen var mı ? Daha önce de vuruldum ben akıntı göğüs ağrısı ve adet ağrısı gibi ağrılar yaşamıştım ama bu sefer tık yok çok korkuyorum işe yaramadı diye 4. Gün bugün 😔

Merhabaa benimde bugün iğne gününü saymazsak 11. Günüm sabah test yaptım bu şekilde çıktı ama bana sanki hayalet bir çizgi belircek gibi geliyo ama psikolojik olarak öyle görmek istediğim için mi bilmiyorum bakar mısınız?

Eklentiler

• IMG_0820.jpeg
    IMG_0820.jpeg
    23,2 KB · Görüntüleme: 26
Merhabaa benimde bugün iğne gününü saymazsak 11. Günüm sabah test yaptım bu şekilde çıktı ama bana sanki hayalet bir çizgi belircek gibi geliyo ama psikolojik olarak öyle görmek istediğim için mi bilmiyorum bakar mısınız?
Gölge var gibi iğne etkisinde olabilir 14.gun tekrarlayın inşallah vardır 🙏🏻

X