- 25 Ağustos 2024
- 487
- 141
- Konu Sahibi papatyamm13
- #1.221
inşallah olur sanada bekleyen herkese umud olurSenin sonucu bekliyorum bana da umut olursun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inşallah olur sanada bekleyen herkese umud olurSenin sonucu bekliyorum bana da umut olursun
Akşam kan vericem yazarım sonucu buraya :)Senin sonucu bekliyorum bana da umut olursun
Şikayet olarak bazı kişilerde kuruluk yanma okudum ama herkeste olmamış. Genelde ilk kullanımda olmuş sonra geçmişKullanan çok ben kullanmadım denenebilir bence
inşallah olur sanada bekleyen herkese umud olur
BekliyorumAkşam kan vericem yazarım sonucu buraya :)
Dene istersen bu ayŞikayet olarak bazı kişilerde kuruluk yanma okudum ama herkeste olmamış. Genelde ilk kullanımda olmuş sonra geçmiş
Dönenleri okumuştum ...ama benim dönmedi inşallah sizin dönerKızlar bugün iğnenin 11.günü az önce test yaptım ama negatif, kasık ağrım devam ediyor sarı/beyaz akıntım var ama çok az sizce pozitife döner mi
Yaptın mıııAkşam kan vericem yazarım sonucu buraya :)
Bu ay boş geçeceğim ben çok stres oldum öbür ay denerim artikDene istersen bu ay
Dönebilir 14.gun tekrar bak derimKızlar bugün iğnenin 11.günü az önce test yaptım ama negatif, kasık ağrım devam ediyor sarı/beyaz akıntım var ama çok az sizce pozitife döner mi
Evet 1 saate çıkar bekliyorum bakalımYaptın mııı
Bu ay benim de olmazsa bende bir kaç ay dinlencem sonra rahim filmi veya tedavi ye başlarım süreç çok yorucu çünkü sizde canınızı sıkmayın elbet bir gün olcak zamanı var demekki inşallah bu ay tedavisiz olurBu ay boş geçeceğim ben çok stres oldum öbür ay denerim artik
Hadi bakalım hayırlısıyla pozitif gelir inşallahEvet 1 saate çıkar bekliyorum bakalım
İnşallah ya evet yıpratıyor stresi ayrı ilaclari ayrıBu ay benim de olmazsa bende bir kaç ay dinlencem sonra rahim filmi veya tedavi ye başlarım süreç çok yorucu çünkü sizde canınızı sıkmayın elbet bir gün olcak zamanı var demekki inşallah bu ay tedavisiz olur
İnşallahHadi bakalım hayırlısıyla pozitif gelir inşallah
Sonucum negatif maalesefİnşallah ya evet yıpratıyor stresi ayrı ilaclari ayrı
Çok umutluyduk halbuki testlerdenSonucum negatif maalesef
Saglik olsun hayırlısı böyleymiş napalım gelecek ay olur inşallah. Sınırda falan değil dimi değer bu arada Bi umut sorayım dedimSonucum negatif maalesef
Direk 0 çıktı bideÇok umutluyduk halbuki testlerden
Direk 0 çıktı aynen sağlık olsun birdahaki aylar olur inşallahSaglik olsun hayırlısı böyleymiş napalım gelecek ay olur inşallah. Sınırda falan değil dimi değer bu arada Bi umut sorayım dedim