- Konu Sahibi papatyamm13
- #1.201
Teşekkür ederim çok bakmaktan bana mı öyle geliyo acaba diye emin olamadım daGölge var gibi iğne etkisinde olabilir 14.gun tekrarlayın inşallah vardır
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim çok bakmaktan bana mı öyle geliyo acaba diye emin olamadım daGölge var gibi iğne etkisinde olabilir 14.gun tekrarlayın inşallah vardır
Bende de aynısı oluyor ondan yazdımTeşekkür ederim çok bakmaktan bana mı öyle geliyo acaba diye emin olamadım da
Teşekkür ederimBende de aynısı oluyor ondan yazdım
Bu akşam kan vercem yazarım sonucu sizedeOlabilir canım. Benim normalde hep sağ kasığım ağrır hamile kaldığım ay sol kasığım ağrımıştı
Senin sonucu bekliyorum bana da umut olursunİnşallah
Canım regl oldum sen naptin karışım işe yaradı mı belirti vs var mıNasıl durumlar sende epeydir yoktum uzak kaldim
Gölge var gibi kaseti açıp bakınca daha net görünür bi dene istersen tekrar takılıyor geriMerhabaa benimde bugün iğne gününü saymazsak 11. Günüm sabah test yaptım bu şekilde çıktı ama bana sanki hayalet bir çizgi belircek gibi geliyo ama psikolojik olarak öyle görmek istediğim için mi bilmiyorum bakar mısınız?
Kullanamadım canim uzun bi tatile çıkmıştık 5 gün oldu döneli ..diğer aya kaldiCanım regl oldum sen naptin karışım işe yaradı mı belirti vs var mı
Daha dün okudum tedavileri herseyi bırakıp uzun Bi tatile çıkmış dönüşte hamile ay hadi bakalımKullanamadım canim uzun bi tatile çıkmıştık 5 gün oldu döneli ..diğer aya kaldi
Hayırlısı diyelim öle suprizler beni pek bulmaz ya dün baslayan su gibi akıntım var sanki altıma isiyorum öle bı ıslaklık düşün koku yok renk yok su sadeceDaha dün okudum tedavileri herseyi bırakıp uzun Bi tatile çıkmış dönüşte hamile ay hadi bakalım
Bat ne zaman pekiHayırlısı diyelim öle suprizler beni pek bulmaz ya dün baslayan su gibi akıntım var sanki altıma isiyorum öle bı ıslaklık düşün koku yok renk yok su sadece
6 gün var reglimeBat ne zaman peki
Şimdi açtım baktım da bilemedim ya bide ta sabah erken yapmıştımGölge var gibi kaseti açıp bakınca daha net görünür bi dene istersen tekrar takılıyor geri
Az kalmış güzel Bi sürpriz çıkar mı bakalım sen gynoseed jel i duydun mu ya da kullandin mi6 gün var reglime
İnstg satılıyor adını hatırlamıyorum jelin birgebenin satıyor onu duydum sperm geri gelmiyormusAz kalmış güzel Bi sürpriz çıkar mı bakalım sen gynoseed jel i duydun mu ya da kullandin mi
Benim regl gunu dahil silik çıktığı için bilmiyorum emin olamıyorum ama kimde silik çıksa hamilelik olmuş o yüzden sordum varsa hamilelik vardır artık ağlanacak halime gülüyorumŞimdi açtım baktım da bilemedim ya bide ta sabah erken yapmıştım
Evet evet o. Denemeye değer mi araştırdın mi hicİnstg satılıyor adını hatırlamıyorum jelin birgebenin satıyor onu duydum sperm geri gelmiyormus
Of valla belirsizlik çok zor ya takip edicem bakalımBenim regl gunu dahil silik çıktığı için bilmiyorum emin olamıyorum ama kimde silik çıksa hamilelik olmuş o yüzden sordum varsa hamilelik vardır artık ağlanacak halime gülüyorum
14.gun kan vermek en temizi Dr öyle diyor ben sabredemedigim için üzüldüm hep. Tavsiyem o gün kan ver netleştir benim gibi yapmaOf valla belirsizlik çok zor ya takip edicem bakalım
Kullanan çok ben kullanmadım denenebilir benceEvet evet o. Denemeye değer mi araştırdın mi hic