- 16 Ekim 2016
- 1.448
- 702
-
- Konu Sahibi papatyamm13
- #1.101
Adet bitimi mi cektiriliyordu o. Bi de kendi Dr uma mi gitmem lazım yoksa özel hastanede direkt radyolojiye yönlendirme oluyor mu acaba hiç bilmiyorumBence hsg çektirmeden başlama. O ihtimali çok yükseltiyor. Hsg den sonra gebe kalma şansı %60 daha artıyormuş ilk 3 ay
Tamam canım inşAllah gelmez.Çeşit çeşit yazmışlar nette bilmiyorum tam olarak. Takip ediyorum devamı gelirse yazarım
Doktorunun yönlendirmesi lazım canım onun için. Adetten en geç 1 hafta sonra çekiliyorAdet bitimi mi cektiriliyordu o. Bi de kendi Dr uma mi gitmem lazım yoksa özel hastanede direkt radyolojiye yönlendirme oluyor mu acaba hiç bilmiyorum
İnsanlar ne kadar acımasızBenim eşimde varikosel vardı ama tedavilik bir durumda değildi. Bende pcos başlangıcı vardı. Çevremde inanılmaz baskı vardı ağlamadığım gün yoktu diyebilirim canım. Hatta adımı ilk ay hamile kalmadığım için kısıra çıkarmışlardı. Ben bu baskı stres içindeyken umudumu yitirmedim. Allah'tan umut kesilmez canım.
Kahve rengi mi geliyor devamı varmıYumurtlamadan sayarsak 15. Igneden sayarsak 16. Gün. Yok ya yerlesme değildir çok geç Bi gün onun icin
Pembe akıntı şeklinde şu an. Pembelik yoğunlaşıyor. Kırmızıya dönecek bence geçen ay da böyle başladı yerlesme mi acaba dedik ama değilmiş. Yine de bekliyorumKahve rengi mi geliyor devamı varmı
Olsun üzülmeyin hayırlısı böyleymiş birdahaki ay inşallah olur vardır geleceği zaman stres yapmayımPembe akıntı şeklinde şu an. Pembelik yoğunlaşıyor. Kırmızıya dönecek bence geçen ay da böyle başladı yerlesme mi acaba dedik ama değilmiş. Yine de bekliyorum
Birde regl tarihine varmıydı erken mi başladı iğneden ötürüPembe akıntı şeklinde şu an. Pembelik yoğunlaşıyor. Kırmızıya dönecek bence geçen ay da böyle başladı yerlesme mi acaba dedik ama değilmiş. Yine de bekliyorum
Bizde öyle söylüyorduk canım ama yine de susmuyorlardı istisnasız her gün sorarlardı adet oldun mu diye 3-4 kere. Çocuk konusunda hiç kimseye hakkımı helal etmiyorum. Ben 22 eşim 24 yaşındaydık evlendiğimizde ben 25 eşim 27 yaşında şuan. Rabbim tez zamanda size de nasip etsin inşAllah bu duyguyu. Evliliğiniz daha yeni aslında.İnsanlar ne kadar acımasızçok üzüldüm senin yaşadıkların için. Biz soranlara daha erken birbirimize vakit ayırmak istiyoruz diyoruz ailemiz dahil. Ama aile dışındakiler yaşınız kaç oldu hadi vs diyor ben 33 eşim 35 yaşında. Daha birkaç güne 1 yılımız dolacak. Yıldonumu hediyesi olur belki demiştik ama kısmet
Var gibi 14.cü günde testi tekrarlayınKızlar selam en yukarıdan başlayarak 9.gün 10.gün ve 11.gün. Sizce iğne etkisi mi yoksa bir şeyler var mı ne dersiniz
Birde benim çok ağrım var adet ağrısı gibi normal i mi yoksa erken mi regl olucağım.Bende göremedim canım maalesef( hakkında hayırlısı olsun inşAllah. Daha günün var belli olmaz yinede
Normal canım o ağrı. Benim neredeyse 3 ay sürdü o ağrı. Bence ilaçlar erken getiriyor adeti. Ben 3 ay klomen kullandım çatlatma iğnesi olmadan 1 ay da çatlatma iğnesi ile kullandım ve hep 1 hafta 10 gün erken geldi adetim. Olada bilir olmayada bilirsin canım.Birde benim çok ağrım var adet ağrısı gibi normal i mi yoksa erken mi regl olucağım.
İnşallah olmam yaNormal canım o ağrı. Benim neredeyse 3 ay sürdü o ağrı. Bence ilaçlar erken getiriyor adeti. Ben 3 ay klomen kullandım çatlatma iğnesi olmadan 1 ay da çatlatma iğnesi ile kullandım ve hep 1 hafta 10 gün erken geldi adetim. Olada bilir olmayada bilirsin canım.
Oldunuz mu regl ?Pembe akıntı şeklinde şu an. Pembelik yoğunlaşıyor. Kırmızıya dönecek bence geçen ay da böyle başladı yerlesme mi acaba dedik ama değilmiş. Yine de bekliyorum
3 gün var normal döngüye göre yani iğne erken başlattı geçen ay 2 gun falan daha önce oldu hattaBirde regl tarihine varmıydı erken mi başladı iğneden ötürü
Aminnn. Ben de böyle konularda hakkımı helal etmiyorum kimsenin kimseyi üzmeye hakkı yok hele de onu ilgilendirmeyen Bi konuda burnunu sokmaya hiç hakkı yok. Doğurunca sen mi bakacaksın ne bu merak derim bu saatten sonra zorlayan olursa. Zaten kendi derdimiz bize yeterken Bi de onlara laf mı yetiştireceğiz. Yaşınız kaç olursa olsun öyle konuşma hakkı yok kimsenin ama sizin yaşınız zaten çok küçükmüş zaten 22 dediğin ne ki öyle laflar etmişlerBizde öyle söylüyorduk canım ama yine de susmuyorlardı istisnasız her gün sorarlardı adet oldun mu diye 3-4 kere. Çocuk konusunda hiç kimseye hakkımı helal etmiyorum. Ben 22 eşim 24 yaşındaydık evlendiğimizde ben 25 eşim 27 yaşında şuan. Rabbim tez zamanda size de nasip etsin inşAllah bu duyguyu. Evliliğiniz daha yeni aslında.
Olmazsın daha bence korkma biraz daha bekleyelim bakalım hem günü de erkenİnşallah olmam ya
Ped koydum ama öğleden beri gelen günlük pedi bile doldurmaz. İlk gün benim böyle geçer zaten ama tuhaf olan sol tarafım ağrımiyor göğsüm agrimiyor. Yarın yoğunlaşırsa başlar muhtemelen. Geçen ay aşırı ağrılı geçti gece başlamıştı korkarak geceyi bekliyorumOldunuz mu regl ?
Bende öyle diyorum olmadığı için, bana hee şurda kalmış 30 una 1 yıl kalmış için geçer diyorlar seninle bir evlenenler 2. Yi yaptılar diyorlar. çok üzülüyorum ama belli etmiyorum geçerse yoluma kedilerle devam ederim diyorum ama içim içimi yiyor.İnsanlar ne kadar acımasızçok üzüldüm senin yaşadıkların için. Biz soranlara daha erken birbirimize vakit ayırmak istiyoruz diyoruz ailemiz dahil. Ama aile dışındakiler yaşınız kaç oldu hadi vs diyor ben 33 eşim 35 yaşında. Daha birkaç güne 1 yılımız dolacak. Yıldonumu hediyesi olur belki demiştik ama kısmet