Ovu.testi her zaman çift gösterir zaten önemli olan iki çizgininde aynı koyulukta olmasıdır.. aynı koyuluktaysa hamilesindir.. karbonatta zaten köpürür... moralini bozma bat'ı bekleKizlar şimdi size bugün yaptıklarımı söyleyeyim:) idrar testi yaptım negatif cikti sonra bi deniyeyim dedim ovulasyon testi yaptım 2. Çizgi cikti tabi koyu değil ama normalde çıkmazdı. Sonra dedim bari boşa gitmesin bide karbonat testi yapayım. Yaptım köpük köpük oldu
Attım canım, bi 15 dk beklettim sonra attım. Şimdi adeti bekliyoruz o halde, gecikmeden hemen gelse de yeni döngü başlasa bari :)
Gelmezse de bir mucize olur artık
Canim ben kaç defa adetim geçince yada adetOvu.testi her zaman çift gösterir zaten önemli olan iki çizgininde aynı koyulukta olmasıdır.. aynı koyuluktaysa hamilesindir.. karbonatta zaten köpürür... moralini bozma bat'ı bekle
Canim bilemiyorum tekrar yaptirmasinda fayda var cunku 1 buçuk seneden bahsediyoruzKızlar bide bişey daha sormak istiyorum. Eşim 1 bucuk sene kadar önce sperm testi yaptırmıştı. Sonuçları güzel çıkmıştı doktor problem görmedi. Eşim o zamanda sigara içiyordu hala içiyor. Sizce değerler değişmiş olabilir mi ?
Canim ilk 1 hafta bendede çok aşırı karın bel kasık ağrısı oldu sonra geçti ara ara olmaya başladı ilk 10 gün iğne etkisi isteGünaydın kızlar.
İğneden sonraki 6.günüm ve kasıklarda ağrı,batma var.
Bide döllenme belirtileri hakkında bilgisi olan varmı ?
Canim bendede vardı ama şuan yok bitti akintim adetime 4 gün var catlatmaya göre ise 2 gün var .Gunaydin kizlar :) akintisi olan var mi ?? 8.gundeyim. ayiptir soylemesi peceteye silince bembeyaz akinti geldi
Aynen canım o göbek çizgisi bende de var herkeste olan birşey.. hamile kalınca daha belirginleşiyor sadece.. zaten bu kadar çok düşündüğümüz için tutmuyor.. ne zamanki kafamızdan atarsak ozaman hamile kalıcaz inşallah o güzel günler çok ileride değildir..Benbirdost canim haklisin zaten bu sabah 6 da uyandım stresten kafayı yedim ben hamilelik diye bide göbeğinin altında çizgi oluşmuş ama meğer bu 20. Haftada oluşan birşeymiş belkide bende hep vardı farkedemedim . Abartıyorum eşim bu sabah kafanı topla artık delireceksin dedi haklı adam . Onuda heveslendiriyorum böyle yaparak
Canim bendede vardı ama şuan yok bitti akintim adetime 4 gün var catlatmaya göre ise 2 gün var .
Kaç gün kaldı senin adete cnmYa benim de bi sabah geldi o akinti. Suan pek yok gibi. Zamsn gecmiyo canim ya
Kaç gün kaldı senin adete cnm
Pko için soğan kuru falan yaptın mı canimBende pko vardi canim adetlerim duzensiz. Adete kac gun kaldi bilmiyorum ama igneden sonraki 8. Gunum cars gunu test yapmaya baslicam :)
Pko için soğan kuru falan yaptın mı canim
Bendede aylar önce stajer doktor pko mu o edi alttan muayene ederken ama sonra bisey demedi . Tabi sonra ben yrd. Doç . E muayene olmaya başladım geçen ay adetim 13 gün gecti alttan muayene etti kist olsa söylerdi ama yumurtana bak ne güzel büyümüş dedi sadece . Üstelik adetinin geciktiginide söyledim. Demekki yok bende değil mi . Ben soğan kuru maydonoz kuru yaptım 8 ay önce sigarayı bıraktım:)Yok canim yapmadim cunku o tur kurler diger hormonlarda karisiklik yapabiliyomus. Korktum kullanmadim. Hatta bi ara civan percemi falan ictim o baska bi hormonumu mahvettiinofolic kullandim pko icin o cok iyi geldi. Ama bu ay kullanmadim. Dr dogum kontrol hapi verdi gecen ay onu kullanip adet olunca da klomen kullandim
Ayrıca ben bilmiyordum diğer hormonları bozduğunu belkide oyuzden adetim 13 gün gecikti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?