Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gunaydin kizlar :) akintisi olan var mi ?? 8.gundeyim. ayiptir soylemesi peceteye silince bembeyaz akinti geldi

Ovu.testi her zaman çift gösterir zaten önemli olan iki çizgininde aynı koyulukta olmasıdır.. aynı koyuluktaysa hamilesindir.. karbonatta zaten köpürür... moralini bozma bat'ı bekle

Kızlar bide bişey daha sormak istiyorum. Eşim 1 bucuk sene kadar önce sperm testi yaptırmıştı. Sonuçları güzel çıkmıştı doktor problem görmedi. Eşim o zamanda sigara içiyordu hala içiyor. Sizce değerler değişmiş olabilir mi ?

Attım canım, bi 15 dk beklettim sonra attım. Şimdi adeti bekliyoruz o halde, gecikmeden hemen gelse de yeni döngü başlasa bari :)
Gelmezse de bir mucize olur artık

Ben hala kuruyum, sen de durumlar ne, var mi değişiklik?

Ovu.testi her zaman çift gösterir zaten önemli olan iki çizgininde aynı koyulukta olmasıdır.. aynı koyuluktaysa hamilesindir.. karbonatta zaten köpürür... moralini bozma bat'ı bekle
Canim ben kaç defa adetim geçince yada adet
Canim bilemiyorum tekrar yaptirmasinda fayda var cunku 1 buçuk seneden bahsediyoruz

Benbirdost canim haklisin zaten bu sabah 6 da uyandım stresten kafayı yedim ben hamilelik diye bide göbeğinin altında çizgi oluşmuş ama meğer bu 20. Haftada oluşan birşeymiş belkide bende hep vardı farkedemedim . Abartıyorum eşim bu sabah kafanı topla artık delireceksin dedi haklı adam . Onuda heveslendiriyorum böyle yaparak

Günaydın kızlar.
İğneden sonraki 6.günüm ve kasıklarda ağrı,batma var.
Bide döllenme belirtileri hakkında bilgisi olan varmı ?
Canim ilk 1 hafta bendede çok aşırı karın bel kasık ağrısı oldu sonra geçti ara ara olmaya başladı ilk 10 gün iğne etkisi iste

Aynen canım o göbek çizgisi bende de var herkeste olan birşey.. hamile kalınca daha belirginleşiyor sadece.. zaten bu kadar çok düşündüğümüz için tutmuyor.. ne zamanki kafamızdan atarsak ozaman hamile kalıcaz inşallah o güzel günler çok ileride değildir..

Pko için soğan kuru falan yaptın mı canim

Yok canim yapmadim cunku o tur kurler diger hormonlarda karisiklik yapabiliyomus. Korktum kullanmadim. Hatta bi ara civan percemi falan ictim o baska bi hormonumu mahvetti inofolic kullandim pko icin o cok iyi geldi. Ama bu ay kullanmadim. Dr dogum kontrol hapi verdi gecen ay onu kullanip adet olunca da klomen kullandim

Bendede aylar önce stajer doktor pko mu o edi alttan muayene ederken ama sonra bisey demedi . Tabi sonra ben yrd. Doç . E muayene olmaya başladım geçen ay adetim 13 gün gecti alttan muayene etti kist olsa söylerdi ama yumurtana bak ne güzel büyümüş dedi sadece . Üstelik adetinin geciktiginide söyledim. Demekki yok bende değil mi . Ben soğan kuru maydonoz kuru yaptım 8 ay önce sigarayı bıraktım:)

Ayrıca ben bilmiyordum diğer hormonları bozduğunu belkide oyuzden adetim 13 gün gecikti

Ayrıca ben bilmiyordum diğer hormonları bozduğunu belkide oyuzden adetim 13 gün gecikti

Herkes de ayni etkiyi etmiyor canim. Ama benim dengemi bozmustu. O yuzden sogan kuru falan cesaret edemedim. Vardir bebegimizin bi gelis vakti diyorum icimden ama tabi beklemek cok zor

Evet gerçekten çok zor ya 4 yıllık evliyim 4 yıl geçmiş surda 4 gün geçmiyor arkadaş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…