Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
4 tane gebelik testim kaldı ozaman yarın hariç diğer günler bende yapayım:) :) :) kırmızı kart görmeyiz inşallah

Bu arada kızlar dayanamadım erken gebelik testini şimdi yaptım negatif cikti
Canım dur bakalım, kanama başlamadıgı sürece umut hep vardır. Sabırsızlık bizim yaptıgımız, 15 16.güne kadar bekleyip öyle yapmak lazım dogru sonuc için ama malesef bekleyemiyoruz bi 3 gün bekle bence. Kanama gelmezse 4.gün çarşamba sabahı yeniden yaparsın

Yarın da yapacak misin. Benim 9. gün bembeyazdı, saatlerce beklettim bir şey değişmemişti.
Yarın da yapıp sonrasında bekleyecegim çarşambaya kadar kanama gelmezse, perşembe kan veririm. Ama açıkcası hiç umudum yok, tüm adet sancıları hafiften geliyor gibi bence ptesi veya salı kanamam gelecek benim.
Sen de ne var ne yok?

Bende de durum aynı canim. Kasiklarimdaki baskı geçti. Göğüsler regl öncesi sendromuna girdiler

Merhabalar. Bende 4 defa catlatma ignesi denedim fakat olumlu sonuclanmadi. Cogunda 10.gun etkisi kalmamisti ignenin. Bu ay ilk defa aşılama oldum. Catlatma ignesi ile asilamanin arasinda 2 gun var. Bugun asilamanin 14.gunu ignenin 16.günü. benim sadece kasik agrim var. Asilamanin 9.ve10. Gunlerinde cift cizgiydi. Yani ignenin 11 ve 12.gunleri. Bende negatifi gorene kadar test yapanlardanim. Iki gun once negatifti. Aslinda negatif dedigimde şu; ikinci cizgi aninda cikmadi. 3 veya 4 saat sonra hayal cizgi belirdi ama ben onu negatif olarak kabullendm.Simdi bekliyorum bakalm. Adet gelmezse umut vardir diyorum. Pazartesi kan vermeyi de düşünüyorum. Ama hic bir belirtim yok. Varsa belirtisi olan yazsin. Topikteki Cogu kisinin batlari yakın. Guzel haberler peş peşe gelir insallah

Benim belirtilerim var ama tek suphem vucudumdan ignenin etkisini atamamis olmam

Zaten ben artık test yapamiycam kalmis surda 5 gün adetime . Bide zaten 1 yada 2 gün erken olma ihtimalide var diyorsun ozaman hiç dusunmiyeyim adet günümü bekliyeyim canim inşallah sen hamilesindir

Kizlar şimdi size bugün yaptıklarımı söyleyeyim:) idrar testi yaptım negatif cikti sonra bi deniyeyim dedim ovulasyon testi yaptım 2. Çizgi cikti tabi koyu değil ama normalde çıkmazdı. Sonra dedim bari boşa gitmesin bide karbonat testi yapayım. Yaptım köpük köpük oldu

Canim disaridaydim k.bakma :) simdi gordum yazdigini. Tatlim karbonat testine guvenme. Bende cok okumustum o tur seyleri ama bazi kadinlar kocasina yapmus testi onlarda da kopurmus ama ovulasyon testi umut vaad ediyor bence canim. Sen yarin da ilk idrarla normal test ysp bence canim. Yarin sbh 2.cizgiyi goruceksin insallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…