4 tane gebelik testim kaldıozaman yarın hariç diğer günler bende yapayım:) :) :) kırmızı kart görmeyiz inşallah
Canım dur bakalım, kanama başlamadıgı sürece umut hep vardır. Sabırsızlık bizim yaptıgımız, 15 16.güne kadar bekleyip öyle yapmak lazım dogru sonuc için ama malesef bekleyemiyoruzBu arada kızlar dayanamadım erken gebelik testini şimdi yaptım negatif cikti
Yarın da yapıp sonrasında bekleyecegim çarşambaya kadar kanama gelmezse, perşembe kan veririm. Ama açıkcası hiç umudum yok, tüm adet sancıları hafiften geliyor gibiYarın da yapacak misin. Benim 9. gün bembeyazdı, saatlerce beklettim bir şey değişmemişti.
Yarın da yapıp sonrasında bekleyecegim çarşambaya kadar kanama gelmezse, perşembe kan veririm. Ama açıkcası hiç umudum yok, tüm adet sancıları hafiften geliyor gibibence ptesi veya salı kanamam gelecek benim.
Sen de ne var ne yok?
Gunaydinn canim idrarda mi yaptin? Yanilma payi var. Ben bugun kan vericem ve ne hissedecegimi bilmiyorumCericeri mavitosbik07 CESUR05 gunaydın kızlar.
Ben testimi yaptım, çok net negatif..
sizde durumlar ne?
Benim belirtilerim var ama tek suphem vucudumdan ignenin etkisini atamamis olmamYarın da yapıp sonrasında bekleyecegim çarşambaya kadar kanama gelmezse, perşembe kan veririm. Ama açıkcası hiç umudum yok, tüm adet sancıları hafiften geliyor gibibence ptesi veya salı kanamam gelecek benim.
Sen de ne var ne yok?
Canım kacıncı gundu senin bugun? Evde o ucuz testlerden varsa, bi yap istersen önce. Eger tek çizgi cıkıyosa iğnenin etkisi gitmiş demektir.Benim belirtilerim var ama tek suphem vucudumdan ignenin etkisini atamamis olmam
Zaten ben artık test yapamiycam kalmis surda 5 gün adetime . Bide zaten 1 yada 2 gün erken olma ihtimalide var diyorsun ozaman hiç dusunmiyeyim adet günümü bekliyeyim canim inşallah sen hamilesindirCanım dur bakalım, kanama başlamadıgı sürece umut hep vardır. Sabırsızlık bizim yaptıgımız, 15 16.güne kadar bekleyip öyle yapmak lazım dogru sonuc için ama malesef bekleyemiyoruzbi 3 gün bekle bence. Kanama gelmezse 4.gün çarşamba sabahı yeniden yaparsın
Aynı netlikten bendede var :)Cericeri mavitosbik07 CESUR05 gunaydın kızlar.
Ben testimi yaptım, çok net negatif..
sizde durumlar ne?
Igneden sonra 12. Günüm bugün canimCanim senin kacinci gundu igneden sonra ?
Igneden sonra 12. Günüm bugün canim
Ne güzel söyledin hadi inşallah bu ay yüzümüze güler şans :)Canim sen teste devam et. :) adet olmadikca umut var her zaman
Kimse yokmuuuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?