• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canim disaridaydim k.bakma :) simdi gordum yazdigini. Tatlim karbonat testine guvenme. Bende cok okumustum o tur seyleri ama bazi kadinlar kocasina yapmus testi onlarda da kopurmus :rolleyes: ama ovulasyon testi umut vaad ediyor bence canim. Sen yarin da ilk idrarla normal test ysp bence canim. Yarin sbh 2.cizgiyi goruceksin insallah :)
Yarın haber veririm inşalalh canim :))

Benim icin gunler gecmiyor :KK43: bir belirtim de yok. Sen de var mi farkli bi belirti falan ?
Valla canim didiklerim var işte başka yok kaşık bel ağrısı çok fazla . Göğüs ucu sızlamasi baş zonklaması falan of artık bu ay hamile olalım hayırlı sağlıklı bebisimiz olsunn

Canım dur bakalım, kanama başlamadıgı sürece umut hep vardır. Sabırsızlık bizim yaptıgımız, 15 16.güne kadar bekleyip öyle yapmak lazım dogru sonuc için ama malesef bekleyemiyoruz :KK43: bi 3 gün bekle bence. Kanama gelmezse 4.gün çarşamba sabahı yeniden yaparsın

Canim nasılsın, yaptın mi test? Bugün basagrisindan kalkamadım pek, ara sıra el alışkanlığı açıp, elimde uyumuşum falan :)

Kizlar benim bugun igneden sonra 7. Gunumdu suan ates olctum 36.9 cikti. Dollenme sirasinda vucut ates basarmis ya acaba olabilir mi yaaa. Ins oyledir :)

Kizlar benim bugun igneden sonra 7. Gunumdu suan ates olctum 36.9 cikti. Dollenme sirasinda vucut ates basarmis ya acaba olabilir mi yaaa. Ins oyledir :)
Hadi inşallah :) genital bölge göğüs ve başta yanma varmı sende yanı sıcaklık canim

Kızlar şimdi çamaşır suyu testide yaptım ona gorede hamileyim :D umut dünyası deniyoruz işte başka şeyleri denedikce size haber vericem 2 3 saate tuvalete çıkarım:) ayrıca C chloen bende idrar testim negatif cikti canim

Selam canım, evet negatif cıktı benim :KK43: sen naptın?

Yapmadım, yok nasıl olsa diyorum, eşim bugün days comford mu ne öyle bir test almış duruyor, tabi kendi kendine almadı, ben nasıl olsa almaz diye istemiştim, alacağı tutmus :)Senin normal test ya çıkmamış olabilir canim

Kızlar şimdi çamaşır suyu testide yaptım ona gorede hamileyim :KK70: umut dünyası deniyoruz işte başka şeyleri denedikce size haber vericem 2 3 saate tuvalete çıkarım:) ayrıca C chloen bende idrar testim negatif cikti canim

İyi kız, karalar bağlayacağına, oyala kendini, eğlen ne güzel :)

Beklettin mi testini, yoksa attın mi, bazen sonradan çıkıyormuş ya

İyi kız, karalar bağlayacağına, oyala kendini, eğlen ne güzel :)

Ay ne bileyim, sabah yapıp çıkmıştım, akşam geldim silik çizgi falan diyorlar ya :)
Kızlar baktım testi yokmuş gibi varmış gibide ama yok yaa yok yok . Ay şimdi şeyi denicem limon bide karpuzla sütü karıştırıp içince kusarsan hamileymişsin kusmazsan degilmissin :halay::halay::KK48::KK45::KK55::KK9:

Kızlar baktım testi yokmuş gibi varmış gibide ama yok yaa yok yok . Ay şimdi şeyi denicem limon bide karpuzla sütü karıştırıp içince kusarsan hamileymişsin kusmazsan degilmissin :halay::halay::KK48::KK45::KK55::KK9:

Karpuzluyu yapmasan mi sanki, hani mideni karıştırmasan mi :KK70:

Karpuzluyu yapmasan mi sanki, hani mideni karıştırmasan mi :KK70:
Ne güldüm yaa kızlar sizin için deniyorum hepsini kendimi kobay olarak kullanıyorum. :halay: Ben aslında daha önce karbonat testi limon testi yaptigimda hep negatif çıkmıştı. Denicem ama süt var kesilmiş karpuzda var . Süt sevmiyorum ama kolay kolayda kusmam birazdan yapicam :) :D

Attım canım, bi 15 dk beklettim sonra attım. Şimdi adeti bekliyoruz o halde, gecikmeden hemen gelse de yeni döngü başlasa bari :)
Gelmezse de bir mucize olur artık :KK70:
Bir-çok evde test yaptım hepsinde hamile çıkıyorum bitek idrar testinde negatif cikti :) doğal yollu her şeyi denedim iğrenç olanları bile

Back