Canım suan bende bunu ılk kez duydum hıcbı fıkrım yok senın ılk tedavın mı buKızlar ya gulmeyin ama birşey soracağım
Bugün vajinal ultrasona girdim doktor yumurtalarını gösterdi bittikten sonra ayağa kalkınca bir çay bardağından fazla yumurtlama sıvısı gibi su geldi sok oldum ultrason aleti içimde yumurtaya değip çatlatmış olabilir mi ? Yumurta birşey değdiğinde catlar mi
Inşallah canim haberlesirizCanım allahtan umut kesılmez ınsallah bızım ılk denememızde tutar da mutlu oluruz bu guzel gunlerde
Yenı gordum cnm bu msjını kusura bakma.. ınsallah canım sende bende hamıle oluruz burda tum ısteyenlerın allah yuzunu guldursun bızımde ınsallah.. canım benım daha var ama ıste ınsan dusunmeden yapamıyor keske elımızde olan bısey olsa aynen burdan devamlı yazısırız artık ınsallah guzel haberı ılk once senden duyarımBen şuan çok stres yaptım senin daha varken sitres yapma derim hiç belirtisi olmayıp hamile olduğunu ÖĞRENEN biçok insan var bunlardan biri belkide sensindir .Allah bilir oyuzden beklemek lazım bu topic herzaman açık yazışırız burdan
Inşallah canim benim çok teşekkür ederim bu arada bu aksam çamaşır suyu testini eşime yaptırdım köpürmediYenı gordum cnm bu msjını kusura bakma.. ınsallah canım sende bende hamıle oluruz burda tum ısteyenlerın allah yuzunu guldursun bızımde ınsallah.. canım benım daha var ama ıste ınsan dusunmeden yapamıyor keske elımızde olan bısey olsa aynen burdan devamlı yazısırız artık ınsallah guzel haberı ılk once senden duyarım
Hahhha cıddımısın .. he bu ıyı haber senın ıcın canım .. canım ben test yapsam mı yoksa erken mı suan benım ıcınInşallah canim benim çok teşekkür ederim bu arada bu aksam çamaşır suyu testini eşime yaptırdım köpürmedi
Hmm anladım canım o zaman ben hafta sonu ancak yapmam lazım dımı suan ıgneden sonra 9 cu gundeyım.. evet canım oyle oluyor bı sey daha vardı karbonatlada yapılıyor yaptın mıSenin için çok erken canim yaaa bekle bak benim 4 gün olduğu halde idrar testm negatif . Hem senin testin ıgneden dolayı pozitif çıkar umutlanırsın ıgneden sonra en az 11 gün geçmesi lazım benm 11 gün negatif cikti iğnenin etkisi ozaman geçmişti. Bu arada kocamda inanmiyodu gel yapalım benimkide köpürür dedi amaaa köpürmedi vay dedi havası söndü
Canim inan bana bilinmedikler ı bile yaptım:)Hmm anladım canım o zaman ben hafta sonu ancak yapmam lazım dımı suan ıgneden sonra 9 cu gundeyım.. evet canım oyle oluyor bı sey daha vardı karbonatlada yapılıyor yaptın mı
Hepsı pozıtıf cıktı dımı cnmCanim inan bana bilinmedikler ı bile yaptım:)
Hepsı pozıtıf cıktı dımı cnm
Aynen canim hepsi pozitif cikti valla :) b3nimde var batma ıgneden heraldeBenım sag tarafımda cok batma oluyor kasıgımda da karnımda da acaba neden
ınsallah guzel seyler olur senın ıcınde benım ıcınde adetın gecıkırse kan testı yapacakmısınAynen canim hepsi pozitif cikti valla :) b3nimde var batma ıgneden heralde
Yarın sabah sağlık ocağına gidicem yaptircam eşimle kararlastirdikınsallah guzel seyler olur senın ıcınde benım ıcınde adetın gecıkırse kan testı yapacakmısın
Yaz bana ınsallah guzel haberı yazmıs olursun da bana da guc ve umut olur 4 gun vardı dımı adetıneYarın sabah sağlık ocağına gidicem yaptircam eşimle kararlastirdik
Aynen canim haber veririm insallahhhhYaz bana ınsallah guzel haberı yazmıs olursun da bana da guc ve umut olur 4 gun vardı dımı adetıne
Insallah cnmAynen canim haber veririm insallahhhh
Canım ne yaptın merak etım senıYarın sabah sağlık ocağına gidicem yaptircam eşimle kararlastirdik
Gidemedim canim ya halici aradı gelip halıları alicam dedi bekliyorum hala çıkamadım oyuzdenCanım ne yaptın merak etım senı
Sansa bak ama belkı boylesı daha ıyı oldu canım allah herseyın hayırlısını nasıp etsın yarın mı gıdeceksın pekıGidemedim canim ya halici aradı gelip halıları alicam dedi bekliyorum hala çıkamadım oyuzden
Bu saatten sonra gitsem sonuç yarın çıkar yarın sabah gidincede yarın çıkar:) halicilarda hala gelmedi . Aynen ya herşeyin hayırlısı valla şuan hamile değilsem hemen adet olayım inşallah. Düşünmekten beynim yorulduSansa bak ama belkı boylesı daha ıyı oldu canım allah herseyın hayırlısını nasıp etsın yarın mı gıdeceksın pekı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?