Evet gerçekten çok zor ya 4 yıllık evliyim 4 yıl geçmiş surda 4 gün geçmiyor arkadaş
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle iğnesi vurulup 10. Günde olanlar
- Konu Sahibi Cericeri
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- aşılama ile bebek sahibi olma aşılama sonrası bebeğim gelsin bebek bebek isteyenler çatlatma iğnesiyle hamile kalanlar çatlatmaiğnesi erken gebelik belirtileri erken gebelik belirtileri ne zaman başlar erken gebelik belirtileri nelerdir erken gebelik tespiti hamile kalamama hamile kalamama nedenleri hamile olmak istiyorum hamilelik hamilelik adet belirti hamilelik belirtileri ovitrelle ovitrelle ile hamile kalmak isteyenler
Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 7 Kasım 2016
- 738
- 1.579
- 113
Evet canim ilk iğnem. 22 sinde 13:00 da vurdum iğneyi 1 gün sonra gece 1 de ilişki dedi doktor[QUOTE="Beray75, post: 56251000, member: 886207
cnm sen ne zaman ovıtrelle vuruldun ve bu senın ılk tedavın mı
- 7 Kasım 2016
- 738
- 1.579
- 113
Benımde bu ılk tedavım canım ılk basta ben rahım fılmı cektırdım hersey cok ıyı dedı doktor ama cocuk 1,5 yıllık evlıyım hıc korunmadık hamılelık hıc olusmadı bu ay da doktor klomen verdı gunde ıkı doz aldım 5 gun boyunca mayısın 25 ınde de ovıtrelle oldum bakalım adetım 13 hazıran beklemedeyım hıc olumlu hısetmıyorumEvet canim ilk iğnem. 22 sinde 13:00 da vurdum iğneyi 1 gün sonra gece 1 de ilişki dedi doktor
Anladım canm ınsallah hamılesın allah yuzumuzu guldursun pekı ıdrarla yapılan testlerden yaptın mı bu aradaŞuan ıgneden sonra 13. Günüm iğne gününü saymadım. Adete normalde 4 gün kaldı ancak çatlatma iğnesine göre yarın yada diğer gün adet olabilirim . Inşallah olmamda hamileyimdir . Eşime kan tahlili yaptiriam dedim bekle adeti bence dedi bende oyuzden bekliyorum
- 7 Kasım 2016
- 738
- 1.579
- 113
Benımde bu ılk tedavım canım ılk basta ben rahım fılmı cektırdım hersey cok ıyı dedı doktor ama cocuk 1,5 yıllık evlıyım hıc korunmadık hamılelık hıc olusmadı bu ay da doktor klomen verdı gunde ıkı doz aldım 5 gun boyunca mayısın 25 ınde de ovıtrelle oldum bakalım adetım 13 hazıran beklemedeyım hıc olumlu hısetmıyorum
Anladım canm ınsallah hamılesın allah yuzumuzu guldursun pekı ıdrarla yapılan testlerden yaptın mı bu arada
Canim bende geçen sene rahim filmi çekilmiştim bisey çıkmadı 4 yıldır korunmıyorum bende ama Allah nezaman nasib ederse. Benim troidim yüksekti dusurdum eşimde varikosel vardı 1 sene olcak oda ameliyat oldu . Herşey normal şuan ama bu ay tutmazsa önümüzdeki ay aşılama yaptiricam inşallah . Ben aslında komik gelebilir ama doğal yollu bütün testleri yaptım hamile gözüküyorum fakat birtek idrar testi negatif yani ben eğer hamile değilsem bütün o iğrenç doğal yöntemlerin tezinide curutmus olacam
Insallah onumuzdekı aya ıhtıyacın kalmaz da hamıle olmus olursun cnm bazen ıdrar teslerı yanıltıyor sende hamılelık belırtılerı var mı suan yada ıgnenın belırtılerı.. canım bız hormon testını rahım fılmını sprm testını hepsı yapıldı hıcbı zorun yok ama olmayınca olmuyor ıste ınsallah bu yıl bızım yıllımız olur.. normalde benım kasıklarım hıc agırmaz ama bu tedavıye basladım o ıgne sonrası kasıklarım agırdı dune kadar bu gun hıcbı agırım yok senın yumurtaların kac mm olmustuCanim bende geçen sene rahim filmi çekilmiştim bisey çıkmadı 4 yıldır korunmıyorum bende ama Allah nezaman nasib ederse. Benim troidim yüksekti dusurdum eşimde varikosel vardı 1 sene olcak oda ameliyat oldu . Herşey normal şuan ama bu ay tutmazsa önümüzdeki ay aşılama yaptiricam inşallah . Ben aslında komik gelebilir ama doğal yollu bütün testleri yaptım hamile gözüküyorum fakat birtek idrar testi negatif yani ben eğer hamile değilsem bütün o iğrenç doğal yöntemlerin tezinide curutmus olacam
- 7 Kasım 2016
- 738
- 1.579
- 113
Benim 22 mm olmuştu öğün hemen çatlatma iğnesini vurdum ve ovulasyon testi ile kontrol ettim 36 saat sonra ikinci çizgi birinciden bile koyuydu çatlamıştı yani ama malesef ben sadece ozaman ilişkiye girebildim başka olmadi . 3 gündür tansiyonum düzensiz sürekli düşüyor başımda zonklama var bugün hafifledi ama . Kasıkta ağrıları vardı belim çok ağrıyordu bugün hepsi hafifledi . Birtek göğüs uçlarım dokununca sızlıyor bu bende ilk defa olan bisey normalde sadece şişerdiInsallah onumuzdekı aya ıhtıyacın kalmaz da hamıle olmus olursun cnm bazen ıdrar teslerı yanıltıyor sende hamılelık belırtılerı var mı suan yada ıgnenın belırtılerı.. canım bız hormon testını rahım fılmını sprm testını hepsı yapıldı hıcbı zorun yok ama olmayınca olmuyor ıste ınsallah bu yıl bızım yıllımız olur.. normalde benım kasıklarım hıc agırmaz ama bu tedavıye basladım o ıgne sonrası kasıklarım agırdı dune kadar bu gun hıcbı agırım yok senın yumurtaların kac mm olmustu
Insallah canım tutmustur onemlı olan zaten cok ılısıkıye gırmek degıl kı onemlı olan yumurtanın catladıgı zamanda olması ınsallah sen tam olarak o zamanı tuturmusundur .. benım de 18 mm olmustu o gun ıgne yapılmadı bı gun sonra ıgne yaptım aynı sekılde bana da doktor 36 saat sonra ılısıkı dedı bende dedıgı gıbı yaptım ınsallah olumlu olur ama dedıgım gıbı hıcbı brlırtım yok adetıme 10 gun var.. ınsallah senın bu belırtılerın hamılelık belırtısıdır cnmBenim 22 mm olmuştu öğün hemen çatlatma iğnesini vurdum ve ovulasyon testi ile kontrol ettim 36 saat sonra ikinci çizgi birinciden bile koyuydu çatlamıştı yani ama malesef ben sadece ozaman ilişkiye girebildim başka olmadi . 3 gündür tansiyonum düzensiz sürekli düşüyor başımda zonklama var bugün hafifledi ama . Kasıkta ağrıları vardı belim çok ağrıyordu bugün hepsi hafifledi . Birtek göğüs uçlarım dokununca sızlıyor bu bende ilk defa olan bisey normalde sadece şişerdi
Insallah hamıleyım dersın senın adetıne kac gun var.. canım zaten o cok dogru yanı kırpıkler bıde gozlerın boyle cokmus mu ıce dogru eger oyleyse hamıle olunuyorBelirtiler geçmeye başladığına göre adet olcam heralde. Kirpiklerimde karişik bu arada busefer bütün tezleri curutebilir vaziyetteyim . Yada size diycem hamileyim
- 7 Kasım 2016
- 738
- 1.579
- 113
Ben şuan çok stres yaptım senin daha varken sitres yapma derim hiç belirtisi olmayıp hamile olduğunu ÖĞRENEN biçok insan var bunlardan biri belkide sensindir .Allah bilir oyuzden beklemek lazım bu topic herzaman açık yazışırız burdanInsallah canım tutmustur onemlı olan zaten cok ılısıkıye gırmek degıl kı onemlı olan yumurtanın catladıgı zamanda olması ınsallah sen tam olarak o zamanı tuturmusundur .. benım de 18 mm olmustu o gun ıgne yapılmadı bı gun sonra ıgne yaptım aynı sekılde bana da doktor 36 saat sonra ılısıkı dedı bende dedıgı gıbı yaptım ınsallah olumlu olur ama dedıgım gıbı hıcbı brlırtım yok adetıme 10 gun var.. ınsallah senın bu belırtılerın hamılelık belırtısıdır cnm
- 7 Kasım 2016
- 738
- 1.579
- 113
Adetime 3 yada 4 gün var canim işte ay kafayı yemezsek inşallah sağlıklı anne olabilcezInsallah hamıleyım dersın senın adetıne kac gun var.. canım zaten o cok dogru yanı kırpıkler bıde gozlerın boyle cokmus mu ıce dogru eger oyleyse hamıle olunuyor
- 7 Kasım 2016
- 738
- 1.579
- 113
Vallah cnm ben uzun zamandır dısardan takıp edıyordum bu gun bende yazayım dedım bır bırımızın bılgılerı belkı ısımıze yarar dıye ınsallah hayırlısı olur ben okuduklarıma gore ılk ay klomenle hamıle kalan olmuyormus pek fazla ama ınsan umut edıyor bıde stres yapıyoruz kendımıze keske rahat brakabılsek beynımızı ama olmuyor elımızde olan bısey degıl allah dularımız kabul eder ınsallah ben cok korkuyorum olmayacak dıyeŞuan gözlerim içe çökmüş mu desem çökmemiş mi desem ay valla bekliycem artık adet günümü bu sabah 4 te uyudum sahurdan sonra . 6 da uyandım 6 dan 8 e kadar saçma hamilelik testleri yaptım 9 da uyumuşum 12 de bidaha uyandım . Surekli kadınlar kulübü nde takılıyorum
- 26 Ağustos 2007
- 3.896
- 4.109
- 658
Kızlar ya gulmeyin ama birşey soracağım
Bugün vajinal ultrasona girdim doktor yumurtalarını gösterdi bittikten sonra ayağa kalkınca bir çay bardağından fazla yumurtlama sıvısı gibi su geldi sok oldum ultrason aleti içimde yumurtaya değip çatlatmış olabilir mi ? Yumurta birşey değdiğinde catlar mi
Bugün vajinal ultrasona girdim doktor yumurtalarını gösterdi bittikten sonra ayağa kalkınca bir çay bardağından fazla yumurtlama sıvısı gibi su geldi sok oldum ultrason aleti içimde yumurtaya değip çatlatmış olabilir mi ? Yumurta birşey değdiğinde catlar mi
- 7 Kasım 2016
- 738
- 1.579
- 113
Ilk ay kalan çok yoksa biz hamile değiliz demektir bidahaki aya inşallah:)Vallah cnm ben uzun zamandır dısardan takıp edıyordum bu gun bende yazayım dedım bır bırımızın bılgılerı belkı ısımıze yarar dıye ınsallah hayırlısı olur ben okuduklarıma gore ılk ay klomenle hamıle kalan olmuyormus pek fazla ama ınsan umut edıyor bıde stres yapıyoruz kendımıze keske rahat brakabılsek beynımızı ama olmuyor elımızde olan bısey degıl allah dularımız kabul eder ınsallah ben cok korkuyorum olmayacak dıye
- 7 Kasım 2016
- 738
- 1.579
- 113
Canim valla bunu ilk defa duyuyorum . Gülünecek biseyde yok ama ben böyle bisey duymadım keşke o an doktoruna sorsaydın kesin bi bilgi almış olurdunKızlar ya gulmeyin ama birşey soracağım