- 6 Mayıs 2017
- 6.441
- 7.737
- 198
Dün kalçamın sağ tarafı (sağ yanım yani) ağrıyordu şimdi oda geçti iğnenin etkileri geçti sanırım göğüsler şiş ama hassasiyet yok başkada bişey yok...Başka ne belirtiler var ?
Canim bende isal oldum kaç kere hemdeKızlar 8.günümdeyim ishal oldum çatlatma olup ishal olanlar var mı
Saribaykuş bugün ıgneden sonra 11. Gün yanı adetime 6 gün var şimdi idrar testi yaptım negatif cikti . Ignenin etkisi geçmiş. Sanırım bu ayda tutmadı. Ama benim kasiklarim hala çok ağrıyortamam inşallah senin tarihin daha önce sende haber ver mutlaka canım :)
Nurcan cim aynen olabilir çünkü bende ishal oldumYaa benimde sabahtan beri karnımda o tarz bi sancı var ve hafif bi ishal. İğnenin etkisi olabilirmi ?
Dün bütün gün ayaktaydim kasiklarim öyle bi agridiki sağ ve sol hemde şuan hala ağrıyor sol kasığımDün kalçamın sağ tarafı (sağ yanım yani) ağrıyordu şimdi oda geçti iğnenin etkileri geçti sanırım göğüsler şiş ama hassasiyet yok başkada bişey yok...
Inşallah tutuyordur canım.. benimde bi sağ bi sol yanım ağrıyor ama ben hiç hissetmiyorum yani bu ayda fos çıktı...Dün bütün gün ayaktaydim kasiklarim öyle bi agridiki sağ ve sol hemde şuan hala ağrıyor sol kasığım
Canım kaçıncı gün oldun isal.. ben 7.gün akşam 1 kere oldum dün akşamda 1 kere oldum bugün 9.günüm geçti tamamen..Canim bende isal oldum kaç kere hemde
2 günde 1 ishal oluyorum . Afedersin ama şuanda ishal gibiyim. Bu arada dün çok ayakta kaldım dedimya bi acayip akıntı oldu 1 kere . Akşam lavaboya gittim peçeteye silince koyu sarı akıntı geldi acayipti . BekleyecezInşallah tutuyordur canım.. benimde bi sağ bi sol yanım ağrıyor ama ben hiç hissetmiyorum yani bu ayda fos çıktı...
Belli olmaz o dur bi test bile yapmadın ayrıca ben 11. Gün yanı bugün test yaptım idrar negatifInşallah tutuyordur canım.. benimde bi sağ bi sol yanım ağrıyor ama ben hiç hissetmiyorum yani bu ayda fos çıktı...
Saribaykuş bugün ıgneden sonra 11. Gün yanı adetime 6 gün var şimdi idrar testi yaptım negatif cikti . Ignenin etkisi geçmiş. Sanırım bu ayda tutmadı. Ama benim kasiklarim hala çok ağrıyor
ya inşallah seninki tutmuştur bende hiç akıntı yok kupkuruyum..2 günde 1 ishal oluyorum . Afedersin ama şuanda ishal gibiyim. Bu arada dün çok ayakta kaldım dedimya bi acayip akıntı oldu 1 kere . Akşam lavaboya gittim peçeteye silince koyu sarı akıntı geldi acayipti . Bekleyecez
demek ki iğnenin etkisi geçmiş yarın kanda baktırsan daha net bi sonuç elde edebilirsin..Belli olmaz o dur bi test bile yapmadın ayrıca ben 11. Gün yanı bugün test yaptım idrar negatif
Sence bekliyeyimmi ama okadar sabirsizimki af yaaaya inşallah seninki tutmuştur bende hiç akıntı yok kupkuruyum..
demek ki iğnenin etkisi geçmiş yarın kanda baktırsan daha net bi sonuç elde edebilirsin..
Ben de 12.gündeyim. Dün 11.gün test yaptım negatifti, iğnenin etkisi bende de gecmis.. bakalım sonuc ne olacakHa bu arada bende erken gebelik testide var onu yapsam sence nolur . Normal test yaptım ben
Selam canim benimle aynı durumda olan birini görmek takip amaçlı çok iyi . Sence negatiften pozitife gecermikiBen de 12.gündeyim. Dün 11.gün test yaptım negatifti, iğnenin etkisi bende de gecmis.. bakalım sonuc ne olacak
Bilmiyorum ama en azından bundan sonraki testlerde silik bile olsa ikinci çizgi görürsek, iğnenin etkisi olmadığını anlayacagız. Sen de mi çok su içiyorsun? Sanırım iğnenin etkisini biz biraz cabuk atmışız, bundan sonra net sonuc olacak :)Selam canim benimle aynı durumda olan birini görmek takip amaçlı çok iyi . Sence negatiften pozitife gecermiki
Aslında çok şu içmiyorum ama sonuçta orucliluyuz sahurda çok içiyorum dolduruyom suyla mideyi :) :) ozaman bekleyelim biz en iyisi ve haberleşelim lutfenBilmiyorum ama en azından bundan sonraki testlerde silik bile olsa ikinci çizgi görürsek, iğnenin etkisi olmadığını anlayacagız. Sen de mi çok su içiyorsun? Sanırım iğnenin etkisini biz biraz cabuk atmışız, bundan sonra net sonuc olacak :)
Erken gebelik testi varsa yarın yap iğnenin etkisi geçmiş bence çıkar olumlu yada olumsuz.. inşallah olumlu çıkar..Ha bu arada bende erken gebelik testide var onu yapsam sence nolur . Normal test yaptım ben
Pazartesi ozaman erken gebelik testini yapicam haber veririm canim :)Erken gebelik testi varsa yarın yap iğnenin etkisi geçmiş bence çıkar olumlu yada olumsuz.. inşallah olumlu çıkar..
Ben yarın sabah bir deneyecegim bir şey var mı diye.. cok heyecanlıyım. Eğer yoksa da bekleyecegim çarşambaya kadar, kanama başlamazsa kan veririm..Aslında çok şu içmiyorum ama sonuçta orucliluyuz sahurda çok içiyorum dolduruyom suyla mideyi :) :) ozaman bekleyelim biz en iyisi ve haberleşelim lutfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?