• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben yarın sabah bir deneyecegim bir şey var mı diye.. cok heyecanlıyım. Eğer yoksa da bekleyecegim çarşambaya kadar, kanama başlamazsa kan veririm..
Anca erken gebelik testi sonuç verebilir oda meçhul çünkü seninde adete 1 hafta kalmadı mı canim

Anca erken gebelik testi sonuç verebilir oda meçhul çünkü seninde adete 1 hafta kalmadı mı canim
Normalde tam 1 hafta kaldı adete canım. Ama catlatma iğnesi biraz öne çekiyor. Doktor salı günü kanaman olmazsa çarşamba kan ver cıkar dedi. Demekki iğneden sonra 14. 15.günde adet başlıyor.. ikimizinde 3 4 güne hersey belli olur :(

Normalde tam 1 hafta kaldı adete canım. Ama catlatma iğnesi biraz öne çekiyor. Doktor salı günü kanaman olmazsa çarşamba kan ver cıkar dedi. Demekki iğneden sonra 14. 15.günde adet başlıyor.. ikimizinde 3 4 güne hersey belli olur :KK43:
Aynen canim oyuzden ben yarın veya pazartesi erken gebelik testi yapicam adet olursak zaten doktora gidicez hormon tahlili için ben bu ay tutmadiysa aşılama yaptiricam

Chloen bide bisey diyeyimmi goguslerimde şişme yok göğüs uçlarım sızlıyor. Normalde adet olacağım zaman göğüslerim şişer ve ağrırdı ama öyle olmadi

Chloen bide bisey diyeyimmi goguslerimde şişme yok göğüs uçlarım sızlıyor. Normalde adet olacağım zaman göğüslerim şişer ve ağrırdı ama öyle olmadi
Benim de aynen o sekilde. Gögüs uclarında bir sızlama var ama çok büyük bir hassasiyette yok. Biraz kasık ve karın ağrım var ama, sanki adet agrısı gibi :( ve akıntım var. Sende de var mı bunlar?
Ben yarın sabah test yapacagım canım. Erken yok elimde, normal ucuz testlerden var

Benim de aynen o sekilde. Gögüs uclarında bir sızlama var ama çok büyük bir hassasiyette yok. Biraz kasık ve karın ağrım var ama, sanki adet agrısı gibi :KK43: ve akıntım var. Sende de var mı bunlar?
Ben yarın sabah test yapacagım canım. Erken yok elimde, normal ucuz testlerden var
Adet ağrısı yok canim şuan tansiyon ölçüm kalp atışım 104 cikti kaşık bel ağrısı var tabiki bendede . Bende yarın yapicam ama normal idrar testinde çıkmaz soylıyım sana

Normalde tam 1 hafta kaldı adete canım. Ama catlatma iğnesi biraz öne çekiyor. Doktor salı günü kanaman olmazsa çarşamba kan ver cıkar dedi. Demekki iğneden sonra 14. 15.günde adet başlıyor.. ikimizinde 3 4 güne hersey belli olur :KK43:

Test mi yaptın sen? İyi yapmışsın, en azından etkisinin geçtiğini gördün. Nasıl bir hafta var ki, benim yarın itibari ile 3 kalıyor, yanı normal regl günümden önce mi olacağım iğneden dolayı :işsiz:

Ben 11. Gün yaptım negatif cikti yanı bu sabah ama yarın erken gebelik testi yapicam şuan çok yoruldum artık yoksa yok varsa var olsun yaa

Test mi yaptın sen? İyi yapmışsın, en azından etkisinin geçtiğini gördün. Nasıl bir hafta var ki, benim yarın itibari ile 3 kalıyor, yanı normal regl günümden önce mi olacağım iğneden dolayı :işsiz:
11.gün test yaptım, iğnenin etkisinin geçip geçmediğini öğrenmek için, geçmiş :D
Benim normalde tam 7 günüm var canım, 30 günden 30 güne oluyorum ben normalde. İğne ovulasyonu öne aldıgı için daha erken olacagım. İğneden sonraki 14: 15.gün oluyor sanırım.

11.gün test yaptım, iğnenin etkisinin geçip geçmediğini öğrenmek için, geçmiş :KK70:
Benim normalde tam 7 günüm var canım, 30 günden 30 güne oluyorum ben normalde. İğne ovulasyonu öne aldıgı için daha erken olacagım. İğneden sonraki 14: 15.gün oluyor sanırım.

Yarın da yapacak misin. Benim 9. gün bembeyazdı, saatlerce beklettim bir şey değişmemişti.

Bu arada kızlar dayanamadım erken gebelik testini şimdi yaptım negatif cikti:(

Bu arada kızlar dayanamadım erken gebelik testini şimdi yaptım negatif cikti:KK43:

Hemen moral bozma. Ben burada 11. Gun negatif cikip 13. Gun pozitif cikani gordum. Hsyirlusi olsun canim. Ama hemen uzulme. Adet olmadikca umut hep var :)

Hemen moral bozma. Ben burada 11. Gun negatif cikip 13. Gun pozitif cikani gordum. Hsyirlusi olsun canim. Ama hemen uzulme. Adet olmadikca umut hep var :)
5 gün kaldı adetime mecbur adeti bekliycem . Testte çift çizgiyi nezaman görücez inşallah hayırlısı olur

Back