Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Cericeri canım benım norrmal adet tarıhım 13 hazıran ben sımdı bu ıgneden dolayı once mı adet olucam yoksa sonra mı doktorum hıcbısey demedı
Igneden sonra yumurtan çatladıysa catlamadan 14 gün sınra adet olursun diyorlar ama bilemiyorum işte bende onu bekliyorum şuan benim bugün adet olmam gerekiyor

Çünkü şuan bekliyor hatice mesela . Başka bi kaç kişi daha var onlarda bekliyor . Ben zaten bekliyorum :)

Nerdesin sen ya :) bende şuan 15. Gundeyim sen şuan tekrar başladın mı klomene napiyorsun
Yok canım, bizim 1 ay tedavi 1 ay dinlenme şeklinde geçiyor. Bu sekilde 2 tedavi bitmiş oldu. Bu ay dinlenme, yani ilaçsız kendimiz deneme :) önümüzdeki ay adet olursam son kez klomenle iğneli tedavi.. bakalım umarım bu ay kendiliğinden olur
Sen ne yapacaksın eğer adet olursan? Hemen ikinci tedavi başlayacak mı?

Ben suan adet olursam hemen 2. Klomene başlıycam aşılama yaptiricam sonra dinlenme ama bu ay aşılama yaptiricam şuan adet olursam . Seninde inşallah bu ay sağlıklı doğal yolla olursun da gerek kalmaz canim benim. Arada yaz seni merak ediyorum :)

Ben klomene yarın başlıyorum. Adetimin 3.gunu 10mm yumurtam vardı geriden gelen ufak tefeklerde var. Bu ay iki yada üç defa yumurtlayacam heralde:))

Kizlar merhaba bende 19 aylik evliyim. Adet duzensizligim var. Yumurtalama temebelligi var
Ozele basladm ilk ay hsg rahim filmi cekildim temzi çıktığını soyeldi sadece yaramin oldugunu soyeldi o ay klomen kullndim 1 yumurtam oldu sagda 19 mm ovitrelle vuruldum cataldi iliski onerdi ama tutamdi. Sonraki ay yarami yaktrdim sonra onun iyilesmesini bekledim. Somra yine klolen denedim hc yumurtam olamdi sonraki ay yine dednedm buyumedi. Sonra bu ay doktorumu degstrdim yani mayis ayi icin soyluyorum. Baska ozele basldm. Rahim filmimi feln bakti ama sol tupumfe biraz yaoisiklik oldugunu sag tupumun iyi oduguni soyledi. Sonra asilama deneyelim dedi ganolf 75 lik vurulfum yumurtalatm olustu ama cok yavas buyuyordu sonra 112.5 da vurulmaya basladm sacede sagda bir yumurtam buyudu 18 mm oldu o gece 23.00 da ovitrelle vuruldum cumartesi gunuydu. O gece 3.40 da iliski yaptık pazar gunu bos gecti bu pazartesi asilama oldum. Inslalah tutar cok agrim var

Canım mart ayında bende klomene başladım hiç yumurtam yoktu oluşmadı ikinci ay klomenin yanında inofolik kullandim 3 yumurtam olustu. Ama yine hamile kalamadim. Yarın tekrar klomene basıyorum ama inofoligin etkisi gerçekten çok fazlaymis yumurtlamaya pcoya çok etkisi var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…