Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Önceden troidim yüksekti sürekli adetim gecikirdi hep heveslendim şimdide öyle heveslendim çok. Heycanlanmamdaki en büyük etken iğne. Iğne vurulduğum için daha büyük umutlarım oluştu ama şuan belim ağrıyor bacaklarım ağrıyor karnım da adet sancısı gibi ağrı var adet olcam heralde . Tek fark göğüslerim şişmedi ilk defa uçları sızlıyor

Öncelikle merhaba kizlar. Aranizda yeniyim. Allah bagislasin 3yasinda bir oğlum var. İkinci çocuğumuzu istiyoruz fakat olmuyirdu. Doktorum 2aylik takipten sonra klomen verdi neyse kullandım otrivelle iğnemi de oldum ve bana iğneden 12 saat sonra iliski daha sonra gün aşırı ilişki dedi fakat biz 12 saat sonra yapamadık iğnemi Perşembe günü akşam 9da vuruldum biz ilişkiye anca pazar günü akşam 8de girebildik. Bir yumurtam 19mm diğeri 14mm idi. Gunasiri yapıyoruz fakat tutturabilmis miyizdir acaba bu ay

Canim eğer 12 saat sonra dediyse yumurtan çatlamak uzre olduğu için demiştir yumurtanın ömrü 1 yada 2 gündür ama tabi Allah bilir beklemen gerek

Ben bugun cok kotuydum mıdem cok agırdı sımdı bıraz gectı mıde bulantım da az bıraz oldu ama stresten dıye dusunuyorum .. sen nasılsın bu gun
Acaba hamile misin:) hadi inşallah. Bende hiç bir şey yok belirtiler yok dum düz şuan heralde adet olcam

Acaba hamile misin:) hadi inşallah. Bende hiç bir şey yok belirtiler yok dum düz şuan heralde adet olcam
Canım hıc zanetmıyoru mıdr bulantım aclıktan dıye dusunuyorum yada stresten ama cok olmadı zaten oyle bı geldı gectı.. mıdem agırıyor o neden olabılır dıye dusunuyorum.. canım ınsallah sende adet olmasın ıkımızde aynı haberı paylasır ooluruz ınsallah

Inşallah valla şuan beklemek aşırı zor çünkü adete bugün yarin olma ihtimali falan of

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…