Ay evet inşallah
İnşallah Allah isteyen ve hakeden herkese nasip etsinBasın sagol canım allah yardımcımız olsun ınsallah bı ıkı aya ınsallah hepımız buraya hamıle oldugumuzu yazarız
adet günün ne zaman. Benim iğneden sonra 19.gun geldi adetim canımBaşın sağolsun tekrar canim . Melek oldular insallah
Amınnnnİnşallah Allah isteyen ve hakeden herkese nasip etsin
Benim şuan ıgneden sonra 14. Gün. Ben adet olacağımı hissediyorum ya ovu testi yaptım o bile negatif cikti demekki hamile degilimSenin
adet günün ne zaman. Benim iğneden sonra 19.gun geldi adetim canım
İkizlerim 14.gun belli olmuştu hemde kopkoyuydu. Bekle bakalım canım hayırlısı iyi düşün iyi olsnBenim şuan ıgneden sonra 14. Gün. Ben adet olacağımı hissediyorum ya ovu testi yaptım o bile negatif cikti demekki hamile degilim
Canim eğer 12 saat sonra dediyse yumurtan çatlamak uzre olduğu için demiştir yumurtanın ömrü 1 yada 2 gündür ama tabi Allah bilir beklemen gerekÖncelikle merhaba kizlar. Aranizda yeniyim. Allah bagislasin 3yasinda bir oğlum var. İkinci çocuğumuzu istiyoruz fakat olmuyirdu. Doktorum 2aylik takipten sonra klomen verdi neyse kullandım otrivelle iğnemi de oldum ve bana iğneden 12 saat sonra iliski daha sonra gün aşırı ilişki dedi fakat biz 12 saat sonra yapamadık iğnemi Perşembe günü akşam 9da vuruldum biz ilişkiye anca pazar günü akşam 8de girebildik. Bir yumurtam 19mm diğeri 14mm idi. Gunasiri yapıyoruz fakat tutturabilmis miyizdir acaba bu ay
anladım canım teşekkür ederim bekleyip görücezCanim eğer 12 saat sonra dediyse yumurtan çatlamak uzre olduğu için demiştir yumurtanın ömrü 1 yada 2 gündür ama tabi Allah bilir beklemen gerek
Aynen öyle canim bekliycez bende 1 kere ilişki oldu 36 saat sonra . Bidaha olmadi mesela.anladım canım teşekkür ederim bekleyip görücez
Naptın tahlil yaptın miKızlar kimse yokmu napiyosunuz
Yok canım eşim istemiyor adetm geçene kadar bekliycekmisim . Şuan normal döngüme 2 gün kaldı ama çatlatma iğnesinden sonra 15. Günüm ve adet olmam gerekiyor bugün yarinNaptın tahlil yaptın mi
Ben bugun cok kotuydum mıdem cok agırdı sımdı bıraz gectı mıde bulantım da az bıraz oldu ama stresten dıye dusunuyorum .. sen nasılsın bu gunKızlar kimse yokmu napiyosunuz
Acaba hamile misin:) hadi inşallah. Bende hiç bir şey yok belirtiler yok dum düz şuan heralde adet olcamBen bugun cok kotuydum mıdem cok agırdı sımdı bıraz gectı mıde bulantım da az bıraz oldu ama stresten dıye dusunuyorum .. sen nasılsın bu gun
Canım hıc zanetmıyoru mıdr bulantım aclıktan dıye dusunuyorum yada stresten ama cok olmadı zaten oyle bı geldı gectı.. mıdem agırıyor o neden olabılır dıye dusunuyorum.. canım ınsallah sende adet olmasın ıkımızde aynı haberı paylasır ooluruz ınsallahAcaba hamile misin:) hadi inşallah. Bende hiç bir şey yok belirtiler yok dum düz şuan heralde adet olcam
Inşallah valla şuan beklemek aşırı zor çünkü adete bugün yarin olma ihtimali falan ofCanım hıc zanetmıyoru mıdr bulantım aclıktan dıye dusunuyorum yada stresten ama cok olmadı zaten oyle bı geldı gectı.. mıdem agırıyor o neden olabılır dıye dusunuyorum.. canım ınsallah sende adet olmasın ıkımızde aynı haberı paylasır ooluruz ınsallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?