- 14 Ocak 2016
- 805
- 9.684
- 138
- 29
Ben bir ay klomen denedigim en son ay inofolic istedim onun yerine prowomen verdi bana ayni inofolic gibi sase icimlik ama ben binfaydasini gromedimCanım mart ayında bende klomene başladım hiç yumurtam yoktu oluşmadı ikinci ay klomenin yanında inofolik kullandim 3 yumurtam olustu. Ama yine hamile kalamadim. Yarın tekrar klomene basıyorum ama inofoligin etkisi gerçekten çok fazlaymis yumurtlamaya pcoya çok etkisi var.
Canim merhaba Allah herşeyi gönlüne göre versin inşallah bu ay tutar aşılaman. Bende adet olmayı bekliyorum aşılama içinKizlar merhaba bende 19 aylik evliyim. Adet duzensizligim var. Yumurtalama temebelligi var
Ozele basladm ilk ay hsg rahim filmi cekildim temzi çıktığını soyeldi sadece yaramin oldugunu soyeldi o ay klomen kullndim 1 yumurtam oldu sagda 19 mm ovitrelle vuruldum cataldi iliski onerdi ama tutamdi. Sonraki ay yarami yaktrdim sonra onun iyilesmesini bekledim. Somra yine klolen denedim hc yumurtam olamdi sonraki ay yine dednedm buyumedi. Sonra bu ay doktorumu degstrdim yani mayis ayi icin soyluyorum. Baska ozele basldm. Rahim filmimi feln bakti ama sol tupumfe biraz yaoisiklik oldugunu sag tupumun iyi oduguni soyledi. Sonra asilama deneyelim dedi ganolf 75 lik vurulfum yumurtalatm olustu ama cok yavas buyuyordu sonra 112.5 da vurulmaya basladm sacede sagda bir yumurtam buyudu 18 mm oldu o gece 23.00 da ovitrelle vuruldum cumartesi gunuydu. O gece 3.40 da iliski yaptık pazar gunu bos gecti bu pazartesi asilama oldum. Inslalah tutar cok agrim var
Inslalah canim bakalim hayrlisyka insallah su muabrek razmaan ayinda rabbim isteyn herkese nasip etsin insallahCanim merhaba Allah herşeyi gönlüne göre versin inşallah bu ay tutar aşılaman. Bende adet olmayı bekliyorum aşılama için
Prowomen i inofolikten daha iyi demişlerdi. Ben inofoligin faydasını gördüm canım. Adetim 3.gununde bile 10 mm yumurtam vardı yani hala var. Bu ay bal çörek otu tarçını da ekledim. Glifor folbiol ecopirin inofolik klomen bal çörek otu tarçın.. valla kombo yapıyorum bu ayda hamile kalamazsam hiç kalamam heralde:)))Ben bir ay klomen denedigim en son ay inofolic istedim onun yerine prowomen verdi bana ayni inofolic gibi sase icimlik ama ben binfaydasini gromedim
Evet oyle demislerdi hatta kutunun yarisi evde duruyo. Sonrabzaten doktorumu degstrdim asilama denedm feln fikan. Bence oyle dusunme ve o kadar seyi bi anda icme migdeni bozma. Bakalim ben asilama oldum ama hc heveslenemiyorum korkuyorumProwomen i inofolikten daha iyi demişlerdi. Ben inofoligin faydasını gördüm canım. Adetim 3.gununde bile 10 mm yumurtam vardı yani hala var. Bu ay bal çörek otu tarçını da ekledim. Glifor folbiol ecopirin inofolik klomen bal çörek otu tarçın.. valla kombo yapıyorum bu ayda hamile kalamazsam hiç kalamam heralde:)))
Hayırlısı inşallah hamilesindir belki.Evet oyle demislerdi hatta kutunun yarisi evde duruyo. Sonrabzaten doktorumu degstrdim asilama denedm feln fikan. Bence oyle dusunme ve o kadar seyi bi anda icme migdeni bozma. Bakalim ben asilama oldum ama hc heveslenemiyorum korkuyorum
Bilmiyorum hc br fkrm yok dha asilamm cok yeni ama bn heveslenemiyirum adetme 7 gun. Klmis eger 8 gun icind felnnolmzsam blki braz umitlenirim. Zaten suan sag tarafm blimin arkasi curumus gbi agryoooHayırlısı inşallah hamilesindir belki.
Kızlar merhabaa
Son durumlar nedir ?
Canim selam valla ben bekliyorum dün ve bugün karın ve b3l ağrıyor çok kötü adet sancim var adet olcam ama hala olamadım sen napiyosunGiremedim kaç gündür foruma
Benimde iğneden sonraki 9.günüm ama ne bilim belirti yok.Canim selam valla ben bekliyorum dün ve bugün karın ve b3l ağrıyor çok kötü adet sancim var adet olcam ama hala olamadım sen napiyosun
Ay çok zor beklemek canim seninde daha çok var öğrenmen için valla sınır bozucuBenimde iğneden sonraki 9.günüm ama ne bilim belirti yok.
Ne zaman test yapmaya başlayim senceAy çok zor beklemek canim seninde daha çok var öğrenmen için valla sınır bozucu
15. Gün canim . Kan tahlilini 14. Günden itibaren yaptirabilirsinNe zaman test yapmaya başlayim sence
Umutsuzluğa kapılmamak lazım Allah nasib edecek inşallah bak burda 2008 2009 2010 ve diğer yıllarda uzulenler ağlayanlar tutmayanlar hamile kalamayanlar hep bebek sahibi Allahın izniyleAllah büyüktür ama ne bilim içimde umut yok.
Bu ayda aşılama yapılacak ilk kez ama ne bilim ondada şansım olmıcak gibi geliyor.
Doğru söylüyorsun canımmUmutsuzluğa kapılmamak lazım Allah nasib edecek inşallah bak burda 2008 2009 2010 ve diğer yıllarda uzulenler ağlayanlar tutmayanlar hamile kalamayanlar hep bebek sahibi Allahın izniyle
Inşallah canim Allah hepimizin gönlüne göre versin . Inşallah bu ay hamilesindirMerhaba arkadaşlar bende klomen tedavisi ,,hsg çektirdim dr bu ay aşılama yaptı hiç hamile kalamadım 2.5 yıldır evliyim inşallah güzel haber alırım adet tarihim Ramazan bayramı yani 15. De inşallah güzel haberle bayramı yaşarız
Inşallah canim Allah hepimizin gönlüne göre versin . Inşallah bu ay hamilesindir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?