Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben bir ay klomen denedigim en son ay inofolic istedim onun yerine prowomen verdi bana ayni inofolic gibi sase icimlik ama ben binfaydasini gromedim

Canim merhaba Allah herşeyi gönlüne göre versin inşallah bu ay tutar aşılaman. Bende adet olmayı bekliyorum aşılama için

Ben bir ay klomen denedigim en son ay inofolic istedim onun yerine prowomen verdi bana ayni inofolic gibi sase icimlik ama ben binfaydasini gromedim
Prowomen i inofolikten daha iyi demişlerdi. Ben inofoligin faydasını gördüm canım. Adetim 3.gununde bile 10 mm yumurtam vardı yani hala var. Bu ay bal çörek otu tarçını da ekledim. Glifor folbiol ecopirin inofolik klomen bal çörek otu tarçın.. valla kombo yapıyorum bu ayda hamile kalamazsam hiç kalamam heralde:)))

Evet oyle demislerdi hatta kutunun yarisi evde duruyo. Sonrabzaten doktorumu degstrdim asilama denedm feln fikan. Bence oyle dusunme ve o kadar seyi bi anda icme migdeni bozma. Bakalim ben asilama oldum ama hc heveslenemiyorum korkuyorum

Allah büyüktür ama ne bilim içimde umut yok.
Bu ayda aşılama yapılacak ilk kez ama ne bilim ondada şansım olmıcak gibi geliyor.

Allah büyüktür ama ne bilim içimde umut yok.
Bu ayda aşılama yapılacak ilk kez ama ne bilim ondada şansım olmıcak gibi geliyor.
Umutsuzluğa kapılmamak lazım Allah nasib edecek inşallah bak burda 2008 2009 2010 ve diğer yıllarda uzulenler ağlayanlar tutmayanlar hamile kalamayanlar hep bebek sahibi Allahın izniyle

Merhaba arkadaşlar bende klomen tedavisi ,,hsg çektirdim dr bu ay aşılama yaptı hiç hamile kalamadım 2.5 yıldır evliyim inşallah güzel haber alırım adet tarihim Ramazan bayramı yani 15. De inşallah güzel haberle bayramı yaşarız

Inşallah canim Allah hepimizin gönlüne göre versin . Inşallah bu ay hamilesindir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…