Merhaba arkadaşlar bende klomen tedavisi ,,hsg çektirdim dr bu ay aşılama yaptı hiç hamile kalamadım 2.5 yıldır evliyim inşallah güzel haber alırım adet tarihim Ramazan bayramı yani 15. De inşallah güzel haberle bayramı yaşarız
Merhaba canım hoşgeldin.
Hakkında hayırlısı olsun inşallah bayram şekerin karnındadır :)
İlk klomen tedavinden sonramı aşılama yaptı doktor ?
İnşallah tutar canım yaa bende bu ay olmazsa artık aşılamaya geçeceğim. Bizlerede umut olursunİnşallah canım 4 defa klomen tedavisi gördüm olmadı aşılama yapılırken yine kullanmamı istedi dr yumurta büyüdü sonra iğne yaptı sonra da aşılama işlemi kolay bir işlem miş acı sızı Yok biraz masraflı sadece ama olsun değiyor bence
Adet sancılarım var diye test yapmadım hala adette olmadım ama sancılarım var bugün kendi adet günüm bakalım bugün yarin nolcak . Ben adet olacağıma eminimCericeri canım sen ne yaptın test yaptın mı hamılemısın
Ayrıca artık yoruldum gerçekten beklemekten gelsin artık kırmızı kartCericeri canım sen ne yaptın test yaptın mı hamılemısın
Canim kısaca gerekli olan şeyleri neler yaptırdın nekadar gitti raporumu nasıl oldu anlatabilir misinİnşallah canım 4 defa klomen tedavisi gördüm olmadı aşılama yapılırken yine kullanmamı istedi dr yumurta büyüdü sonra iğne yaptı sonra da aşılama işlemi kolay bir işlem miş acı sızı Yok biraz masraflı sadece ama olsun değiyor bence
basindan beri butun mesajlari okudum merakla hamile haberin gelecekmi diye sonuna kadar bekledim insallah tutmustur bebegin canim :) haber ver kesinlikleCanim kısaca gerekli olan şeyleri neler yaptırdın nekadar gitti raporumu nasıl oldu anlatabilir misin
Canim merhaba bence doktorunu değişmelisin seninle daha çok ilgilenecek birini bulmalısın. Cunki ilgisiz doktorla sonuca varmak çok zor . Benim bugün adet günüm yani 31. Gün bekliyorum adet olmayı çünkü adet sancılarım var hamilelik belirtim yok olsaydım anlardım heralde . Ama test yapmiycam. Sonuçu paylaşırım tabiki . Bu tedavi çok basit sende olabilirsin ama doktora sorman gerekir canim:)merhaba kizlar. bende doktora gittim 2 yildir cocugum olmuyor. doktor yumurta rezervin az diyip prowomen yumurta gelistirici verdi. olmazsa 3 ay sonra tup bebek dedi. ama ne yumurta takibi vs yapmadi hic. bende sizin uyguladiginiz tedaviden uygulamak istiyorum. acaba doktorumumu degistirsem. asilama ihtimalini bile soylemeden direk tup bebek diyince cok uzulmustum ama aslinda cokta tup bebeklik durumum yok sanirim. sadece amh degerim 1.34 cikmisti. buda biraz dusukmus sanirim. sizce ne yapmaliyim
anladim canim cok tesekkurler. peki bu igneli tedavi tam olarak nasil oluyor bana biraz detayli bilgi verebilir misinCanim merhaba bence doktorunu değişmelisin seninle daha çok ilgilenecek birini bulmalısın. Cunki ilgisiz doktorla sonuca varmak çok zor . Benim bugün adet günüm yani 31. Gün bekliyorum adet olmayı çünkü adet sancılarım var hamilelik belirtim yok olsaydım anlardım heralde . Ama test yapmiycam. Sonuçu paylaşırım tabiki . Bu tedavi çok basit sende olabilirsin ama doktora sorman gerekir canim:)
Adetin 2. Günü hormon tahlili veriyorsun 3 ila 5. Günler yumurta büyütücü hap (klomen) veriyor . Durumuna göre günde 1 yada birden fazla kullanıyorsun 5 gün boyunca . Sonra doktorun seni çağırdığı tarihte gidiyorsun yumurtana bakıyor yeterli büyüklüğe ulaşınca çatlatma iğnesi (ovitrelle) veriyor . Sana şu saatte vur iğneyi sonra şu saatte ilişkiye gir diyor ve sen ondan sonra gün aşırı ilişkiye giriyorsun gerisi Allaha kalmis .:) inşallah hepimiz hamile oluruz beklemeden ya bu bayrama anne olarak girmeyi okadar çok istiyorum ki ama nasip değilmişanladim canim cok tesekkurler. peki bu igneli tedavi tam olarak nasil oluyor bana biraz detayli bilgi verebilir misin
Insallah kırmızı kart gelmez canım hadı once senden guzel haberlerı alalım sonrada bız verelım ınsallah bazıları hıc belırtı yasamıyor kı tatlım bazıları da cok adet sancısı gıbı belırtılerı oluyor ınsallah senın de oyledırAyrıca artık yoruldum gerçekten beklemekten gelsin artık kırmızı kart
Bugün 3. Gün adet sancısı çekeli canim aslında normalde adet sancim olduğu gün adet olurum ama heralde çok takıyorum diye gelmiyor . Adet günüm gecikmedi bugün adet olmam gerekiyor takvime göre. Resim atardım ama yuklenmiyor buraya çok büyük diyeInsallah kırmızı kart gelmez canım hadı once senden guzel haberlerı alalım sonrada bız verelım ınsallah bazıları hıc belırtı yasamıyor kı tatlım bazıları da cok adet sancısı gıbı belırtılerı oluyor ınsallah senın de oyledır
Gördüğün gibi şuan bu durumdayım canim attım resimInsallah kırmızı kart gelmez canım hadı once senden guzel haberlerı alalım sonrada bız verelım ınsallah bazıları hıc belırtı yasamıyor kı tatlım bazıları da cok adet sancısı gıbı belırtılerı oluyor ınsallah senın de oyledır
Allah yardımcın olsun canım ınsallah bu beklentının sonu guzel olur senı cok ıyı anlıyorum allah dualarını kabul etsın ınsallah .. benım de adetıme 5 gun kaldı
Bende cok yoruldum her ay uzuluyoruz.. korkuyorum olmayacak dıyeGördüğün gibi şuan bu durumdayım canim attım resim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?