- 24 Kasım 2016
- 1.865
- 891
- 73
- 36
Ben bu adresi bı kaybettim başka adres aldım sonra onu da kaybettim. Bu adres aklıma kendiliğinden geri geldi. Tekrar kullanabildimBu arada seninle neredeyse aynı tarihlerde üye olmuşuz siteye 2016 kasım ayında:) H Hatticeee32
A çok sevindim rahmin güzel olmasına canim ya ozaman inşallah hayırlısını görürsün burda paylaşırız birbirimize :)Biz bu yöntemle daha önce başarılı olduk canım ikizlere hamile kaldım. Doktorum bunu bildiği için ilacın dozunu bile artirmiyor sabredecegiz diyor. Aşılama tüp bebek gibi mevzulari açmadı bile. Bu ay 3. Klomen olacak bakalım ilk ay yumurtam yoktu. İkinci ay 3 ten vardi. Bu ay nasıl olur bakalım. İnofoligin çok faydasını gördük. Gecen ay 3 yumurta onun sayesinde oldu bugün ulktrasonda baktı rahmin iyi görünüyor dedi halbuki geçen iki ay ileri derece pco diyordu
Evet canım 4 yıl fazla bıraz ama allahtan sabır dıleyelım olucak ınsallah.. canım ılk ay klomen kullanaların cok fazla tutmuyormus dıye okudum bu sıtede o yuzden sordum 6 ay bu tedavıyı devam etırıyormus doktorlar sonra asılama ama senın doktorun kendısı demıs o zaman ınsallah hayılrısı olur asılama zaten daha kesın sonuc..Evet ilk defa yaptırdım iğne. Aslında doktorum aşılama yapalım başka şeyle uğraşma dedi ama ben dedim hele normal yolla olanları bi deniyeyim 1 kere tutmazsa aşılama yaparız. Oyuzden bu ay aşılama yaptircam ya artık 4 yıl biticek 5 e giricem çocuğum olmuyor hiç korunmadim
Sen klomen kullandın mı kaç yumurtan vardı. Sorunun pco muYine klomen ku
A çok sevindim rahmin güzel olmasına canim ya ozaman inşallah hayırlısını görürsün burda paylaşırız birbirimize :)
Pekı canım ılk klomen kullandıgın ayda mı hamıle kaldınBiz bu yöntemle daha önce başarılı olduk canım ikizlere hamile kaldım. Doktorum bunu bildiği için ilacın dozunu bile artirmiyor sabredecegiz diyor. Aşılama tüp bebek gibi mevzulari açmadı bile. Bu ay 3. Klomen olacak bakalım ilk ay yumurtam yoktu. İkinci ay 3 ten vardi. Bu ay nasıl olur bakalım. İnofoligin çok faydasını gördük. Gecen ay 3 yumurta onun sayesinde oldu bugün ulktrasonda baktı rahmin iyi görünüyor dedi halbuki geçen iki ay ileri derece pco diyordu
Benim şuan tek problemim yumurtaların büyüdüğü halde kendi başına çatlamamasi. Benim yumurtam hiç catlamiyormus heralde ilk defa bu ay iğneyle çatladı gerçi ondada 1 defa ilişki oldu ama olsunEvet canım 4 yıl fazla bıraz ama allahtan sabır dıleyelım olucak ınsallah.. canım ılk ay klomen kullanaların cok fazla tutmuyormus dıye okudum bu sıtede o yuzden sordum 6 ay bu tedavıyı devam etırıyormus doktorlar sonra asılama ama senın doktorun kendısı demıs o zaman ınsallah hayılrısı olur asılama zaten daha kesın sonuc..
o zaman sende ıgneyle catlatırsın sıkıntı yok cok sukur ıgneler catlatıyor bende hıc bılmıyorum ıgneden once yumurtalarım catladımı dedıgım gıbı hıc korunmadık hıc olmadı bızımdeBenim şuan tek problemim yumurtaların büyüdüğü halde kendi başına çatlamamasi. Benim yumurtam hiç catlamiyormus heralde ilk defa bu ay iğneyle çatladı gerçi ondada 1 defa ilişki oldu ama olsun
Polikistik över yok bende canim ben adetin 5. Günü klomen başladım 5 gün kullandım günde 1 adet . Bittikten 5 gün sonra doktora gittim 11 buçukta muayenye aldi . 13;00 a çatlatma iğnesini vur dedi. Yumurtamı gösterdi 22 mm olmus bak ne güzel dediSen klomen kullandın mı kaç yumurtan vardı. Sorunun pco mu
Aynı durumdayız işte tatlim yao zaman sende ıgneyle catlatırsın sıkıntı yok cok sukur ıgneler catlatıyor bende hıc bılmıyorum ıgneden once yumurtalarım catladımı dedıgım gıbı hıc korunmadık hıc olmadı bızımde
Yok canım geçen yıl mart ayında ilk defa kullandım ikinci ayında yani Nisan'da hamile kaldım hemde ikizlere. 22.haftada kaybettim bebeklerimi kızım ve oglum olacaktı. 6 ay korunduk. Bu ay 3.ay tedaviye başladık daha hamile kalamadimPekı canım ılk klomen kullandıgın ayda mı hamıle kaldın
Başın sağolsun tekrar canim . Melek oldular insallahYok canım geçen yıl mart ayında ilk defa kullandım ikinci ayında yani Nisan'da hamile kaldım hemde ikizlere. 22.haftada kaybettim bebeklerimi kızım ve oglum olacaktı. 6 ay korunduk. Bu ay 3.ay tedaviye başladık daha hamile kalamadim
Tüplerinde filan sıkıntı var mı ki. 5 yıldır muayeneden geçtin mi? Daha önce tedavi uygulanmadı mı? Sen doktorunu dinle o zaman canım vakit kaybetme. Gerçi hamile olabilirsin de o ihtimal de var insallinPolikistik över yok bende canim ben adetin 5. Günü klomen başladım 5 gün kullandım günde 1 adet . Bittikten 5 gün sonra doktora gittim 11 buçukta muayenye aldi . 13;00 a çatlatma iğnesini vur dedi. Yumurtamı gösterdi 22 mm olmus bak ne güzel dedi
Allah yardımcın olsun canım uzuldum ıkıızlerıne ınsallah sımdı yıne ıkızlerr hamıle kalırsın benım de bu klomenle ılk ayım o yuzden sordum ılk hayda hamıle kalan olmuyormus pek fazla bıdr klomenle ıkız sansı cok yuksekmıs ama dusukte cok oluyormus bunlaYok canım geçen yıl mart ayında ilk defa kullandım ikinci ayında yani Nisan'da hamile kaldım hemde ikizlere. 22.haftada kaybettim bebeklerimi kızım ve oglum olacaktı. 6 ay korunduk. Bu ay 3.ay tedaviye başladık daha hamile kalamadim
Geçen yıl baktirdim tüplerim açık. Benim eşimde varikosel vardı ameliyat oldu geçen yıl. Aslında biz pek üstüne düşmedik galiba bide nasib degilmisTüplerinde filan sıkıntı var mı ki. 5 yıldır muayeneden geçtin mi? Daha önce tedavi uygulanmadı mı? Sen doktorunu dinle o zaman canım vakit kaybetme. Gerçi hamile olabilirsin de o ihtimal de var insallin
Ya öyle düşünme düşecek oldu mu doğal yolla olan da düşüyor. İlk bebeğim doğal yola oldu 6.haftada düştü. İkizlerim enfeksiyon sebebiyle gitti. Dışarıdan aldığı enfeksiyon rahmimi açıp doğumu baslattiAllah yardımcın olsun canım uzuldum ıkıızlerıne ınsallah sımdı yıne ıkızlerr hamıle kalırsın benım de bu klomenle ılk ayım o yuzden sordum ılk hayda hamıle kalan olmuyormus pek fazla bıdr klomenle ıkız sansı cok yuksekmıs ama dusukte cok oluyormus bunla
Aynen kesinlikle nasip işi ben bunu yaşadım ve bizzat gördümGeçen yıl baktirdim tüplerim açık. Benim eşimde varikosel vardı ameliyat oldu geçen yıl. Aslında biz pek üstüne düşmedik galiba bide nasib degilmis
Basın sagol canım allah yardımcımız olsun ınsallah bı ıkı aya ınsallah hepımız buraya hamıle oldugumuzu yazarızYa öyle düşünme düşecek oldu mu doğal yolla olan da düşüyor. İlk bebeğim doğal yola oldu 6.haftada düştü. İkizlerim enfeksiyon sebebiyle gitti. Dışarıdan aldığı enfeksiyon rahmimi açıp doğumu baslatti
Aynen de benımkıne daha cok var ya zaman gecmıyorMecbur adet günümüzü bekliycez kızlar
Ay evet inşallahBasın sagol canım allah yardımcımız olsun ınsallah bı ıkı aya ınsallah hepımız buraya hamıle oldugumuzu yazarız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?