• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu saatten sonra gitsem sonuç yarın çıkar yarın sabah gidincede yarın çıkar:) halicilarda hala gelmedi . Aynen ya herşeyin hayırlısı valla şuan hamile değilsem hemen adet olayım inşallah. Düşünmekten beynim yoruldu
Zaten oyle oluyor kı ınsan daha cok stres yapıyor ınsallah adet olmasın guzel sonuclar alırsın .. oyle dıyolar aksama dogru gelıp alıyolar halıları gıcık oluyor ınsan

Tavsiye etmem canım. Benim dün tam ikinci haftam doldu yani 14.gun idi idrar testinde poztif çıktı. 12.gun kan verdim 5 çıktı yani hamile değlim.14.gun bile silik çıkıyor ama hamile değilim kan verseydim 2 filan cikardi
Hatice sen naptin hamile misin

Hatice sen naptin hamile misin
Yok canım bugün kontrolum vardı. Adetimin 3.gunu bir tane 10 mm civarı yumurta gördü geride ufak tefek daha vardı. Klomen verdi perşembe başlıyorum bayramdan sonra yumurta kontrolüne gideceğim iğne vurunmasi için. Adetliyken sizlerinde yumurtası oluyor muydu ya boyu da fena değil gibi. Adetim bitsin çalışmalara başlayacağız belli mi olur o tek yumurta yakında buyur kendiliginden çatlar belku

Yok canım bugün kontrolum vardı. Adetimin 3.gunu bir tane 10 mm civarı yumurta gördü geride ufak tefek daha vardı. Klomen verdi perşembe başlıyorum bayramdan sonra yumurta kontrolüne gideceğim iğne vurunmasi için. Adetliyken sizlerinde yumurtası oluyor muydu ya boyu da fena değil gibi. Adetim bitsin çalışmalara başlayacağız belli mi olur o tek yumurta yakında buyur kendiliginden çatlar belku
Hadi inşallah canim keşke aşılama başlasaydın bu ay doktorun mu dedi tekrar çatlatma iğnesi diye. Ben bu y adet olursam direk aşılama yaptiricam bide onda denicem sansimi

Canım senın ılk ay degılmıyıdı klomenle kı tedavın
Evet ilk defa yaptırdım iğne. Aslında doktorum aşılama yapalım başka şeyle uğraşma dedi ama ben dedim hele normal yolla olanları bi deniyeyim 1 kere tutmazsa aşılama yaparız. Oyuzden bu ay aşılama yaptircam ya artık 4 yıl biticek 5 e giricem çocuğum olmuyor hiç korunmadim

Hadi inşallah canim keşke aşılama başlasaydın bu ay doktorun mu dedi tekrar çatlatma iğnesi diye. Ben bu y adet olursam direk aşılama yaptiricam bide onda denicem sansimi
Biz bu yöntemle daha önce başarılı olduk canım ikizlere hamile kaldım. Doktorum bunu bildiği için ilacın dozunu bile artirmiyor sabredecegiz diyor. Aşılama tüp bebek gibi mevzulari açmadı bile. Bu ay 3. Klomen olacak bakalım ilk ay yumurtam yoktu. İkinci ay 3 ten vardi. Bu ay nasıl olur bakalım. İnofoligin çok faydasını gördük. Gecen ay 3 yumurta onun sayesinde oldu bugün ulktrasonda baktı rahmin iyi görünüyor dedi halbuki geçen iki ay ileri derece pco diyordu

Back