- 22 Aralık 2022
- 225
- 92
- 18
- 20
- Konu Sahibi esmanurr33
-
Canım iğnenin etkisi 14 gün sürer diyorlar çoğu kişinin de ilk 10 gün pozitif çıkıp negatife dönmüşlugu var çünkü ignede hamilelik hormonu varKızlar acil bakınnn 10 gün önce iğne vuruldum bir gün sonra ilişki oldu toplam 9. Gündür bekliyorum dayanamadım 2 gün önce test yaptım 3 tane kaset pozitif çıktı silik bir şekilde bugün erken gebelik testi yaptım hiçbirşey belli olmadı yaşayan var mı
Benimde bugün 7.gunum yapmak istiyorum ama çok erken iğnenin etkisiyle çift çizgi çıkar zatenKızlar acil bakınnn 10 gün önce iğne vuruldum bir gün sonra ilişki oldu toplam 9. Gündür bekliyorum dayanamadım 2 gün önce test yaptım 3 tane kaset pozitif çıktı silik bir şekilde bugün erken gebelik testi yaptım hiçbirşey belli olmadı yaşayan var mı
Benimde bugün 7.gunum yapmak istiyorum ama çok erken iğnenin etkisiyle çift çizgi çıkar yapm
Bence sen benim gibi acele etme biraz daha bekleBenimde bugün 7.gunum yapmak istiyorum ama çok erken iğnenin etkisiyle çift çizgi çıkar zaten
Ben 3 kere çatlatma tedavisi yaptım 2 kere yaptığımda her zaman test yapmıyordum hiç bu kadar belli etmemişti ilk defa böyle etti testlerimCanım iğnenin etkisi 14 gün sürer diyorlar çoğu kişinin de ilk 10 gün pozitif çıkıp negatife dönmüşlugu var çünkü ignede hamilelik hormonu var
İki gün önce yaptım bu testiBenimde bugün 7.gunum yapmak istiyorum ama çok erken iğnenin etkisiyle çift çizgi çıkar zaten
Bunları da dün yaptım çok tuhaf amaCanım iğnenin etkisi 14 gün sürer diyorlar çoğu kişinin de ilk 10 gün pozitif çıkıp negatife dönmüşlugu var çünkü ignede hamilelik hormonu var
Bugün ku hangisi canımBunları da dün yaptım çok tuhaf ama
İğne etkisinden böyle çıkmış olabilir canımİki gün önce yaptım bu testi
Bu sabah yaptım bunuBugün ku hangisi canım
Bunlarda dünİğne etkisinden böyle çıkmış olabilir canım
Gün geçtikçe silinmiş canımBunlarda dün
Canım hamilemisinBunlarda dün
Canım ben attığım fotoğraflardan sonra adet oldum birdaha iğne vurmayacam dedim adet olduktan sonra adetim bitti hamile kaldım kendiliğinden oldu şimdi de başka bir sıkıntı var gibi endişe ediyorum inşeallah sağlıkla kucağıma alırımCanım hamilemis
Maşallah canım gözün aydın Rabbim hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsinCanım ben attığım fotoğraflardan sonra adet oldum birdaha iğne vurmayacam dedim adet olduktan sonra adetim bitti hamile kaldım kendiliğinden oldu şimdi de başka bir sıkıntı var gibi endişe ediyorum inşeallah sağlıkla kucağıma alırım
Amin inşeallah rabbim sana da nasip etsin bende hastaneye gidiyorum kese görünüyor ama bebek görünmüyor 6 haftalık oldum çok korkuyorumMaşallah canım gözün aydın Rabbim hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsinbenimde bu ay ki aşılama tutmadı gibi duruyor adeti bekleyeceğim sonrası Allah kerim inşallah bizde hayırlı haberler almak nasip olur
Canım tam bilmiyorum kese ne zaman gözükür falan ama kötü düşünme daima iyi düşün inşallah hayırlısıyla keseyi de görürsünüzAmin inşeallah rabbim sana da nasip etsin bende hastaneye gidiyorum kese görünüyor ama bebek görünmüyor 6 haftalık oldum çok korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?