- Konu Sahibi benibekleyin
Ayy inşallah hep dua ediyorum zaten18-20 haziran gibi yapabilirsin canım zaten hamile olamazsan mutlaka adet olcaksın çatlatma iğnesinden dolayı ama inşaalllah hamileee oluruzzzz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy inşallah hep dua ediyorum zaten18-20 haziran gibi yapabilirsin canım zaten hamile olamazsan mutlaka adet olcaksın çatlatma iğnesinden dolayı ama inşaalllah hamileee oluruzzzz
ilk çocuğunuz mu olacak ?Ayy inşallah hep dua ediyorum zaten
Ewetilk çocuğunuz mu olacak ?
Sizin ?
Sizinilk çocuğunuz mu olacak ?
benim de öyle henüz hiç hamile kalamadım
Ins tez zamanda allah hayırlısını nasip etsin aratmadan versin.benim de öyle henüz hiç hamile kalamadım
Ne güzel olmuş inşallah hepimiz iyi haberlerle geliriz
Aynen en yakın haber senin :)) senden haber beklicez önceinşallah hayırlısı haberleşelim sürekli kızlar
Valla bende çok fenayım ignedendir gaz dolu içim hapşırınca bile kaşıklarım ağrıyor üşümedim ayaklarımı sıcak tutuyorum ignedendir diyorum bendeGünaydın kızlar
Iğne vurulduğumun 5. Gununden itibaren bi şişkinlik oldu sanki çok çok çok hafif bi agrım oluyo sanki adet olucakmisim gibi . bide arada sol kasığım çok hafif agriyo. Bunlar normal mi sizdede oldumu bole şeyler
Ciddi mi kaç gün oldu kiGünaydın iğnenin etkisi geçti
testlerim negatif çıkıyor artık
Şimdi baktım senin 9 gün olmuş hadi bakalım umarım sonra kocaman çift çizgiyi görürsünGünaydın iğnenin etkisi geçti
testlerim negatif çıkıyor artık
Olabilir.Valla bende çok fenayım ignedendir gaz dolu içim hapşırınca bile kaşıklarım ağrıyor üşümedim ayaklarımı sıcak tutuyorum ignedendir diyorum bende
inşallah kuzum benimmmmmŞimdi baktım senin 9 gün olmuş hadi bakalım umarım sonra kocaman çift çizgiyi görürsün
günaydın canım benim 9. gün hala öyle kot pantolonlarımı giyemiyorum şişkinlik gaz ve üşütmeyle devam ediyoruzGünaydın kızlar
Iğne vurulduğumun 5. Gununden itibaren bi şişkinlik oldu sanki çok çok çok hafif bi agrım oluyo sanki adet olucakmisim gibi . bide arada sol kasığım çok hafif agriyo. Bunlar normal mi sizdede oldumu bole şeyler
ben de çok üşüyorum hala uzun kollu giyiyorum :Oyaaaa ❤❤❤
benim normalde de göğsüm hiç ağrımaz o yüzden bir değişiklik yok şu an. ama çok üşüyorum.
Ins cnm yaa bende test yapmamak icin kendimi zor tutuyorum. Zaten eşimdegünaydın canım benim 9. gün hala öyle kot pantolonlarımı giyemiyorum şişkinlik gaz ve üşütmeyle devam ediyoruz
hala karnımda minik sancılar var. halbuki iğnenin etkisi geçti negatif çıktı sabah
inşallah haftaya tekrar koyulaşır