- Konu Sahibi benibekleyin
Normalde kac gun bir adet oluyorsunUmarım adet olurum artk söktürücü kullanmak istemiyorm bu ay zamanında olsun da bari
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normalde kac gun bir adet oluyorsunUmarım adet olurum artk söktürücü kullanmak istemiyorm bu ay zamanında olsun da bari
Inşallah hepimiz alırızIns güzel haberler alırsın.
InsInşallah hepimiz alırız
En son doktora gittiğimde 4.aya giriyordum hasta olmadım söktürücü içtimNormalde kac gun bir adet oluyorsun
Ins tutarda bu ay sana supriz olur. Benim bi arkadaşımda 3 4 ayda bir adet oluyodu en sonunda olmucak yine gelcek die beklerken 2 haftalık hamile oldugunu öğrendi. Ki onun eşindede sorun vardı doktor olmaz sizin çocuğunuz demiş eşi doktora gittiğinde sormuyomus bile ne dedi doktor die hiç ummadığı zamanda hamile kaldi. Ins darısı bizim başımıza inş bekleyislerimiz yüzümüzü güldürür. Hergun dua ediyorum rabbim aratmadan hayirlisini versin die.En son doktora gittiğimde 4.aya giriyordum hasta olmadım söktürücü içtim
Amin ne güzel olmuş hiç ummadığı anda ben birde çocuk olur acelesi yok diyordum çevre baskısı ile gittim pcosun zaten olması zor niye erteliyorsun dediler iyi ki gitmişim şimdiden 3 ay olduIns tutarda bu ay sana supriz olur. Benim bi arkadaşımda 3 4 ayda bir adet oluyodu en sonunda olmucak yine gelcek die beklerken 2 haftalık hamile oldugunu öğrendi. Ki onun eşindede sorun vardı doktor olmaz sizin çocuğunuz demiş eşi doktora gittiğinde sormuyomus bile ne dedi doktor die hiç ummadığı zamanda hamile kaldi. Ins darısı bizim başımıza inş bekleyislerimiz yüzümüzü güldürür. Hergun dua ediyorum rabbim aratmadan hayirlisini versin die.
Bence pcos engel degil bendede var ve doktorum benim icin engel degil dedi. Zaten bayanların %90inda oluyomuş.Amin ne güzel olmuş hiç ummadığı anda ben birde çocuk olur acelesi yok diyordum çevre baskısı ile gittim pcosun zaten olması zor niye erteliyorsun dediler iyi ki gitmişim şimdiden 3 ay oldu
Amin ne güzel olmuş hiç ummadığı anda ben birde çocuk olur acelesi yok diyordum çevre baskısı ile gittim pcosun zaten olması zor niye erteliyorsun dediler iyi ki gitmişim şimdiden 3 ay oldu
Evet öyle.engel değil.diyorlar ama adet olmamak çok sıkıntıBence pcos engel degil bendede var ve doktorum benim icin engel degil dedi. Zaten bayanların %90inda oluyomuş.
Aynen kendimi tedavi içinde buldm insan ister istemez kafaya takıyorBende tıpkı senin gibi çevre baskısı ile gittim acelesi yok diyorduk
Önemli olan iyi bi doktor bulmak bence çünkü bazı doktorlar süreci uzatıyorlar. Ve ben 2 doktora denk geldim.Bende tıpkı senin gibi çevre baskısı ile gittim acelesi yok diyorduk
Işte benimde sorunum o kafaya takmamak onu beceremiyordu. Ister istermez aklına geliyo insanınAynen kendimi tedavi içinde buldm insan ister istemez kafaya takıyor
Ben Şubat ayında doğum kontrol hapını bıraktım bir ay kadar da eşim korundu sonra gecikince hamileyim diye doktora gittim pcos çıktı.Aynen kendimi tedavi içinde buldm insan ister istemez kafaya takıyor
Bana doktor bu şekilde hamile kalamazsin dediBence pcos engel degil bendede var ve doktorum benim icin engel degil dedi. Zaten bayanların %90inda oluyomuş.
Fazlamı kistlerin var.Ben Şubat ayında doğum kontrol hapını bıraktım bir ay kadar da eşim korundu sonra gecikince hamileyim diye doktora gittim pcos çıktı.
Bana doktor bu şekilde hamile kalamazsin dedi
Doktor çok önemli ben hal çözemedim iyi mi doktorum kötü mü anlam veremiyorumBen Şubat ayında doğum kontrol hapını bıraktım bir ay kadar da eşim korundu sonra gecikince hamileyim diye doktora gittim pcos çıktı.
Bana doktor bu şekilde hamile kalamazsin dedi
Sağ overde 5 cm vardi küçülmüş ama sol overde çok kist var yumurtalığı göremiyorum dedi. Yumurtalma tembelliği de varFazlamı kistlerin var.
Bana da dedi kistlerin var ama bir şey olmaz dedi belki öledir senin de iyice canını sıkmış doktorSağ overde 5 cm vardi küçülmüş ama sol overde çok kist var yumurtalığı göremiyorum dedi
Doktor çok önemli ben hal çözemedim iyi mi doktorum kötü mü anlam veremiyorum
Hmm Allah acil şifalar versin. Ben yumurtalıklara engel degildir die dusunmustumSağ overde 5 cm vardi küçülmüş ama sol overde çok kist var yumurtalığı göremiyorum dedi
İnşallah öyledir ama 3 aydır deniyoruz ben çocuk düşünmüyordum doktor öyle deyince kafayı takmaya başladımBana da dedi kistlerin var ama bir şey olmaz dedi belki öledir senin de iyice canını sıkmış doktor