- Konu Sahibi benibekleyin
-
Ozeldeki doktorlar para almak icin bole soyluyolar. Yanı ole bi doktor bulmalisinki sana candan yaklaşasın bayanda bi arkadaş bi anne gibi içinde allah korkusu olan bi doktor olması lazım sırf para icin bakmamasi lazım olayaBen iki doktora gittim biri özel biri devlet Hastanesi'nde o ilaca gerek yok basit kist dedi ozeldeki böyle çocuğun olmaz ilaçla eritiriz dedi test falan yaptı hormonlar normal dedi
Bende 1.5 senedir deniyorumİnşallah öyledir ama 3 aydır deniyoruz ben çocuk düşünmüyordum doktor öyle deyince kafayı takmaya başladım
Valla çok zor öyle doktor bulmak allah iyilerle karşılaştırsin inşallah hepimizi hem maddi hem manevi emek veriyoruzOzeldeki doktorlar para almak icin bole soyluyolar. Yanı ole bi doktor bulmalisinki sana candan yaklaşasın bayanda bi arkadaş bi anne gibi içinde allah korkusu olan bi doktor olması lazım sırf para icin bakmamasi lazım olaya
Kendi memleketimde olsam eş dost öğrenir giderim burda bilmediğim için kim denk gelirse oraya gidiyorumOzeldeki doktorlar para almak icin bole soyluyolar. Yanı ole bi doktor bulmalisinki sana candan yaklaşasın bayanda bi arkadaş bi anne gibi içinde allah korkusu olan bi doktor olması lazım sırf para icin bakmamasi lazım olaya
Rabbim gönlüne göre versin inşallah emeklerin boşa çıkmazBende 1.5 senedir deniyorum
Nerde oturuyorsunKendi memleketimde olsam eş dost öğrenir giderim burda bilmediğim için kim denk gelirse oraya gidiyorum
Aynen oleValla çok zor öyle doktor bulmak allah iyilerle karşılaştırsin inşallah hepimizi hem maddi hem manevi emek veriyoruz
Antepliyim 10 aydır maraştayimNerde oturuyorsun
Amin inş hepimizinRabbim gönlüne göre versin inşallah emeklerin boşa çıkmaz
Anladım zor bilmedigin memlekette olmak allah kolaylık versinAntepliyim 10 aydır maraştayim
Amin canımAnladım zor bilmedigin memlekette olmak allah kolaylık versin
Uzakta olmak zor bence netten bi bak istersenAntepliyim 10 aydır maraştayim
Uzakta olmak zor bence netten bi bak istersen
Hmm o zman bundan daha iyisine denk gelene kadar bunda devam etcen.Araştırdım biraz gittiğim doktor K.Maraşın en iyi doktoru diyorlar
Hmm o zman bundan daha iyisine denk gelene kadar bunda devam etcen.
Ona devam et o zman benceBurda eşimin ablası var onun arkadaşları da gidiyor çok memnunlar ben sadece birkez gittim çok güzel dinliyor
18-20 haziran gibi yapabilirsin canım zaten hamile olamazsan mutlaka adet olcaksın çatlatma iğnesinden dolayı ama inşaalllah hamileee oluruzzzzTesti ne zman yapmalıyım sizce
yaaaaaynı gün iğne olmuşuz <3 hayırlısı olsun inşallah benim göğüslerim çok ağrıyor adet öncesi de ağrır o yüzden hiç bilmiyorum ne olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?