- 4 Ağustos 2018
- 8.489
- 12.241
- 32
-
- Konu Sahibi fatma_sibel
- #1.901
Bugün bende de kasık ve bel ağrısı hiç yok. Göğüs ağrısı hala var. Hayırlısı neyse o olsunBenim de kasik agrilarim tamamen gecti. Göğüs agrim sadece yanlara bastırınca hafif vardi. O da geçti. Sanki adet sancisi cektim ve bitti gibi. Bisey kalmadi. Yarini bekliyorum kan vermek için. Aşılama günü dahil 15. Gün.
İnanmıyorum ya sen bari biraz umut vaadediyodun canım. Ama tabi en kesin sonuç 2 güne belli olur artık
Kan vermeye gidecek misin peki?
Off canım ya... O kadar da çizgi çıkmıştı. Negatif olan test bozuk olamaz değil mi..
Hiç bozuk teste benzemiyorOff canım ya... O kadar da çizgi çıkmıştı. Negatif olan test bozuk olamaz değil mi..
Yok canım gitmicemKan vermeye gidecek misin peki?
Yapmicam dahaİnanmıyorum ya sen bari biraz umut vaadediyodun canım. Ama tabi en kesin sonuç 2 güne belli olur artık
Ben orda cok silik bir cizgi görüyorum sankiHiç bozuk teste benzemiyorhayallerim suya düştü resmen
O çizginin yeri bende çok zorlayınca görünüyo aöa akşam testim öyle değildiBen orda cok silik bir cizgi görüyorum sanki
Dün öğlen nasıl çizgi çıktı o zaman ya... Ben bugün pembe çizgi kesin çıkacsk diyordum... Çok üzgünüm canım.Hiç bozuk teste benzemiyorhayallerim suya düştü resmen
Yok canm beklicem adeti artık. Bende öyle diyodum ama tırt çıktıDün öğlen nasıl çizgi çıktı o zaman ya... Ben bugün pembe çizgi kesin çıkacsk diyordum... Çok üzgünüm canım.
Yine de kan verecek misin?
canım bata kaç gün var ve ne zamandır istiyorsunuz?Hiç bozuk teste benzemiyorhayallerim suya düştü resmen
2 senelik evliyim hiç korunmadık ikimizdede bi sorun yok ve son klomen hakkımdıcanım bata kaç gün var ve ne zamandır istiyorsunuz?
klomeni ben de 2 kere kullandım sonra femera'ya geçtim. Ayrıca canım bata 5 gün hala umut var demek. Umudunu yitirme.2 senelik evliyim hiç korunmadık ikimizdede bi sorun yok ve son klomen hakkımdıbata 5 var
Ben de artık adet olmazsam bi gün sonrası yapcam. Yoksa ben de yapmıcamYapmicam daha
Görürsün inşallah canımben de yarın şöyle güzel yüksek rakamları görsem kızlar