- 21 Mart 2017
- 3.932
- 9.390
-
- Konu Sahibi fatma_sibel
- #1.861
İnşallah en kısa zamanda allah sağlıklı gebelik nasip eder canım bende 2 yıllık evliyim hiç korunmamamıza rağmen nasip olmadı hiç :)11 aylık evliyim canım. Evliliğin 2.ayında yani ilk korunmadığımız ayda hamile kaldım, 8 haftalık kürtaj oldum. 5 ay korunduk, işte bu 4.ay korunmadığımız. Sen ne kadarlık evlisin canım
Amin canım. Valla biraz da nasip işi işte herhalde. İlk hamileliğim isteyerek oldu ama ben hemen olur diye ummamıştım, hiç anlamadım nasıl olduğunu, hiç uğraşmadık dikkat etmedik. Şimdi uğraşıyoz olmuyoİnşallah en kısa zamanda allah sağlıklı gebelik nasip eder canım bende 2 yıllık evliyim hiç korunmamamıza rağmen nasip olmadı hiç :)
Gerçekten bana sabahkine göre daha belirgin geldi canım. Sabahkini görmek için biraz zorlamak gerekiyo ama son yaptığın rahat görülebiliyo. Ay kız sen de var galiba bi şeyler :)Ben merakımdan bi kere daha test yaptım kızmayın sakın :)) ne yapayım sabahı bekleyemedim. üstteki sabah ilk idrar alttakini 5 dk önce yaptım bişey gören var mı normalde bakınca sabahki teste göre daha belirgin gibi ama of ölcem
Nasip böyleymiş cnm bende bazen umursamadım stres yapmadım ama olmadı. Demekki bi zamanı var en inanıyorum bi gün olcakAmin canım. Valla biraz da nasip işi işte herhalde. İlk hamileliğim isteyerek oldu ama ben hemen olur diye ummamıştım, hiç anlamadım nasıl olduğunu, hiç uğraşmadık dikkat etmedik. Şimdi uğraşıyoz olmuyo
İlk idrar olmamasına rağmen daha koyu sanki... Sabah ilk iş yeni bir test daha yap canım mutlakaBen merakımdan bi kere daha test yaptım kızmayın sakın :)) ne yapayım sabahı bekleyemedim. üstteki sabah ilk idrar alttakini 5 dk önce yaptım bişey gören var mı normalde bakınca sabahki teste göre daha belirgin gibi ama of ölcem
Sabahkini normal gözle zar zor görüyodum eşimde dalga geçti ikinci çizginin yeri diye üzüldüm:))Gerçekten bana sabahkine göre daha belirgin geldi canım. Sabahkini görmek için biraz zorlamak gerekiyo ama son yaptığın rahat görülebiliyo. Ay kız sen de var galiba bi şeyler :)
Ben de inanıyorum yakında olucak artıkNasip böyleymiş cnm bende bazen umursamadım stres yapmadım ama olmadı. Demekki bi zamanı var en inanıyorum bi gün olcak
İğneyle ilgili olamaz değilmi bu koyulaşma hı?? Sabahı nasıl edeceğim eşim de işe gittiİlk idrar olmamasına rağmen daha koyu sanki... Sabah ilk iş yeni bir test daha yap canım mutlaka
Sabahki biraz zor seçiliyodu. Ama şimdi çok daha net görülüyoSabahkini normal gözle zar zor görüyodum eşimde dalga geçti ikinci çizginin yeri diye üzüldüm:))
Eğer testi tekrarlamak istiyorsan canım şöyle de bir yöntem var bildiğim kadarıyla. Şimdi bir bardak su iç. Ve mümkün mertebe bir daha su içme. 3-3,5saat kadar bekleyip tekrarla testiİğneyle ilgili olamaz değilmi bu koyulaşma hı?? Sabahı nasıl edeceğim eşim de işe gitti
Çişimi tutamam o kadar ki normalde yarım saatte bir geliyo nerdeyse su içersem 15 dkya düşer sabahı beklicemEğer testi tekrarlamak istiyorsan canım şöyle de bir yöntem var bildiğim kadarıyla. Şimdi bir bardak su iç. Ve mümkün mertebe bir daha su içme. 3-3,5saat kadar bekleyip tekrarla testisabahki kadar olmaz tabi ama yine de bir miktar hcg birikmiş olur belki idrarda
Gerçi zaten silik çizgin görünüyor şu an, sabahı beklemeye çalışsan da olur
Çişimi tutamam o kadar ki normalde yarım saatte bir geliyo nerdeyse su içersem 15 dkya düşer sabahı beklicem
İnşallahh
Hadi yarın ola hayrola o zaman
Benimde aynı ya bakıyorum bakıyorum hayalet bir çizgi bile yokİnşallah kuzum benim ama benim bu sabah testte resmen tamemen negatif çıktı. O yüzden artık pek umutlu değilim. Ama inşallah ben de bi sürpriz yaşarım. Ne güzel olur şurda hepimiz hamile olsak
Kaçıncı gündesin2 gun once 2.cizgi silikti fakat suanda cizgi yok test aldim yaptim az once yarin sabahta yapicam ama fark olacağını sanmıyorum sanırım bir ise yaramadi igne kasik agrisi gogus ucu agrisi hepsi var ama malesef sonuc 0
Aynen aynı şeyler bendede var senin kaçıncı günün iğneden sonra?2 gun once 2.cizgi silikti fakat suanda cizgi yok test aldim yaptim az once yarin sabahta yapicam ama fark olacağını sanmıyorum sanırım bir ise yaramadi igne kasik agrisi gogus ucu agrisi hepsi var ama malesef sonuc 0
Benim 15. Gün koca bir negatif hemde erken gebelik testinde cuma günğ tekrar yapıcam çıkmazsa bu ayda olmadı demektir insanın moreli bozluyor ya okadar ilaç alıyoruz hormonlarımz bozuluyor14.gun cnm 12.gun yaptim yaptim en son silik cizgi vavardi