- 21 Kasım 2017
- 3.788
- 6.189
- Konu Sahibi fatma_sibel
- #1.921
inşallah canım dün adet gecikmesinin 1.günüydü değerim 57 çıktıGörürsün inşallah canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inşallah canım dün adet gecikmesinin 1.günüydü değerim 57 çıktıGörürsün inşallah canım
Görürsün canım, sen 2 kat artmaya başladığını gördün zaten. Bundan sonra aynen devam eder. Sonra keseyi görürsün, sonra bebiş, sonra kalp atışları ne güzel :)ben de yarın şöyle güzel yüksek rakamları görsem kızlar
inşallah canım benim inşallah. O kadar olumsuz şey yaşayınca insan temkinli oluyor ister istemez. Herşey nasip ama inanıyorum.Görürsün canım, sen 2 kat artmaya başladığını gördün zaten. Bundan sonra aynen devam eder. Sonra keseyi görürsün, sonra bebiş, sonra kalp atışları ne güzel :)
ki z sen demi hamilemisin.inşallah canım benim inşallah. O kadar olumsuz şey yaşayınca insan temkinli oluyor ister istemez. Herşey nasip ama inanıyorum.
Evet her şey nasip, her şey olacağına varıyo. Sen olumsuz düşünme bundan sonra. Onlar geride kalmış. Artık bebeğinin ve hamileliğinin tadını çıkarinşallah canım benim inşallah. O kadar olumsuz şey yaşayınca insan temkinli oluyor ister istemez. Herşey nasip ama inanıyorum.
yeni hamile sayılırım ben de Allah izin verirse :) uzun zamandır uğraşıyordum canımki z sen demi hamilemisin
sağol kuzum darısı sana inşallah daha iyiyim olumlu düşünme konusunda şükür. iş yerindeyim kendimi işe verdim :))Evet her şey nasip, her şey olacağına varıyo. Sen olumsuz düşünme bundan sonra. Onlar geride kalmış. Artık bebeğinin ve hamileliğinin tadını çıkar
msjimi guncelledim ama yine yaziyimyeni hamile sayılırım ben de Allah izin verirse :) uzun zamandır uğraşıyordum canım
Çok heyecanlııı :) ama bak ben diyorum canım hamileliğin kesin diyebilirim senin. Hatta değerin bile 50-60 civarı gibidir. Bat a kaç gün vardı seninGünaydıııın. Kan verdim
Amiin darısı bana ve benim gibi bütün isteyenlere inşallah. En iyisi canım, kendini meşgul etsağol kuzum darısı sana inşallah daha iyiyim olumlu düşünme konusunda şükür. iş yerindeyim kendimi işe verdim :))
hayirlisiGünaydıııın. Kan verdim
Bu sabah kaset testte yine çift çizgi çıktı. Benim bat yok canım adet olamıyorum. En son ilaçla 19 temmuzda oldum. Normal bir insan olsam bugün yarın bat günümdü Allahım inşallah dediğin gibidir. Bekleyelim bakalım.Çok heyecanlııı :) ama bak ben diyorum canım hamileliğin kesin diyebilirim senin. Hatta değerin bile 50-60 civarı gibidir. Bat a kaç gün vardı senin
Anladım kuzum. Ah darısı bizim başımıza inşallah. Sonucunu bekliyoruz heyecanla :)Bu sabah kaset testte yine çift çizgi çıktı. Benim bat yok canım adet olamıyorum. En son ilaçla 19 temmuzda oldum. Normal bir insan olsam bugün yarın bat günümdü Allahım inşallah dediğin gibidir. Bekleyelim bakalım.
günaydın güzel haberler ver inşallah canımGünaydıııın. Kan verdim