- 4 Ağustos 2018
- 8.489
- 12.241
- 32
-
- Konu Sahibi fatma_sibel
- #1.841
Sen bebeğine kavuş da boşver doktorlarda illa çıkıyo öyle dengesizler :)İnşallah 4 gözle bekliyorum. Eğer ki hamileysem Acıbadem'de bir doktorum vardı. o kağıdı kadının gözüne sokmaya gideceğim.
Ben de öyle artık internetten alıcam utanıyorum :)
:))))))))) aynennn sanirim hepimiz boyleyiz vakit yillar gectikce insanin gozu bisey girmuyoValla yılan eti ye deseler yicem yani okadar psikolojim bozuldu 1 ayda.
ooo masAlllahhhhhhhhkızlar kan sonucum çıktı : 2 gün önce 24.80
bugün 57.86 çok şükür adet günüm dündü :))))
Ah inşallah canım inşallahAlmana gerek kalmicak insallah
Ooooo Sanada MasAlllah bencede pozitif bariz belli..igne migne demissiniz onu bilemem tabiki. inisAllah hamilesindir
Yumurta boyutların iyi canm ağrı olması da çok normalSelam herkese bende iğnemi iki gün önce oldum klomen sonrası gelişen iki yumurtamda da işe yarar mı acaba biri 19.5 mm diğeri 17 ydi. Adet sancısı gibi bir ağrı var ara ara gelen sizde de böyle mi
İğneden sonra ağrı normal canım. Ben de bu ay ilk kez kullandım, 3 yumurtam vardı. İlk iki gün çok ağrım yoktu ama 3.günden sonra ara ara hissedilen ağrım oldu. Şimdi geri sayımdayım işte. Hayırlısı olsun sana da canımSelam herkese bende iğnemi iki gün önce oldum klomen sonrası gelişen iki yumurtamda da işe yarar mı acaba biri 19.5 mm diğeri 17 ydi. Adet sancısı gibi bir ağrı var ara ara gelen sizde de böyle mi
Benim de sabah adet ağrısı gibi ağrım vardı 2 gündür göğüslerim çok hassas bide uçlarındaki yuvarlak kısım varya orası kabardı uçlarıda acıyo dokununca başka bişey yok :/ ben olurum bi iki güneKızlar bu arada benim kasıklarımdaki ağrılar da ara ara geliyo ama şiddetlendi. Bu kadar erken adet olamam dimi, daha iğne günüm dahil 13.günüm. 3 gündür göğüslerim felaketti, bel ağrım hep vardı, kasık ağrım da bugün baya arttı. Çok korkuyorum
Normal adet günüme 5-6 gün var. Umarım adet olmayızBenim de sabah adet ağrısı gibi ağrım vardı 2 gündür göğüslerim çok hassas bide uçlarındaki yuvarlak kısım varya orası kabardı uçlarıda acıyo dokununca başka bişey yok :/ ben olurum bi iki güne
Amin canım ama biraz nasip işte, bakalım biz görücek miyizInsallah hepiniz guzel haberler alirsiniz sanirim bu ay ilk kirmizi karti ben gördüm.
Biz seninle aynı gün iğne olduk. Aynı belirtileri gösteriyoruz. Allahım inşallah hamileyizdir. Amin.Kızlar bu arada benim kasıklarımdaki ağrılar da ara ara geliyo ama şiddetlendi. Bu kadar erken adet olamam dimi, daha iğne günüm dahil 13.günüm. 3 gündür göğüslerim felaketti, bel ağrım hep vardı, kasık ağrım da bugün baya arttı. Çok korkuyorum
Benimde 6Normal adet günüme 5-6 gün var. Umarım adet olmayız
İnşallah kuzum benim ama benim bu sabah testte resmen tamemen negatif çıktı. O yüzden artık pek umutlu değilim. Ama inşallah ben de bi sürpriz yaşarım. Ne güzel olur şurda hepimiz hamile olsakBiz seninle aynı gün iğne olduk. Aynı belirtileri gösteriyoruz. Allahım inşallah hamileyizdir. Amin.
Gelmesinler lütfen, bebişler gelsin artıkBenimde 6
Ne kadarlık evlisin canımGelmesinler lütfen, bebişler gelsin artık
11 aylık evliyim canım. Evliliğin 2.ayında yani ilk korunmadığımız ayda hamile kaldım, 8 haftalık kürtaj oldum. 5 ay korunduk, işte bu 4.ay korunmadığımız. Sen ne kadarlık evlisin canımNe kadarlık evlisin canım