- 20 Eylül 2015
- 211
- 122
-
- Konu Sahibi fatma_sibel
- #1.741
Doktoruna bir sor istersen canım bilemedimBildigim kadariyla igneden 14 gün sonra adet olunmasi gerek. Ama ben progestan kullaniyorum. Daha once kullandigimda ilaci birakana kadar adet olmamistim. Kanda negatif çıkınca dr ilaci birak demisti. 2 gun sonra adet olmustum. Yanliz birsey kafami kurcaliyor. Araya bayram girdiği icin hemsire testi 27 agustosta yaptir dedi. Ben o zamama kadar progestana devam mi etsem acaba? Yoksa cuma günü kanda baktirip ilaci kessem mi
Evt negatif ve karnım ağırıyobugün yarın olurum
Hadi insallah cnm hayirlihaberler bekliyorizgünaydın 9.45te doktor randevum var değer artmış mı diye. Dualarınızı bekliyorum kızlar.
Günaydın kızlar. Ben de sabah ilk idrarla test yaptım ve negatif. Hiçbir silik çizgi yok. İğne günümü de sayarsak 13.günüm, saymazsam 12.gün. biraz yıkıldım tabi
Hevesim kırıldı canım ama bakalım bekliycem artık. Ben de inşallah adet olmazsam adet günü yapıcam, erken yapınca çok hüsran oluyo. Sen de sabret biraz, 16.gün falan yapErken zaten cnm bekle bakalim sonradan pozitife donebilir bende bugun yada yarin yapicam 14.gunum bugun
Hevesim kırıldı canım ama bakalım bekliycem artık. Ben de inşallah adet olmazsam adet günü yapıcam, erken yapınca çok hüsran oluyo. Sen de sabret biraz, 16.gün falan yap
Bugün kaçıncı günün canım? 2 gün önce silik çizgi gördüysen bence senin umudun yüksek olmalı canım, çünkü iğne etkisi geçmiştir artık herhaldeAllahtan ümit kesilmez bakalim ne olur ne olmaz aynen bekliyorum bakalim 2 gun once silik cizgi gordum gordum ama suan suan test yok elimde olsa yaparimda böyle dayanıyorum bende iste
Sanmıyorum ya umudum kalmadıBelli olmaz cnm sonradan pozitife donebilir umudunu kaybetme
Bugün kaçıncı günün canım? 2 gün önce silik çizgi gördüysen bence senin umudun yüksek olmalı canım, çünkü iğne etkisi geçmiştir artık herhalde
Sanmıyorum ya umudum kalmadı
Dr a sordum. Normalde 25 inde test yapmam gerektigini söyledi. Bayram olduğu icin 27 si demiş.Doktoruna bir sor istersen canım bilemedim
Kan tahlilini erken yaptırmıştın bence canım, çıkmaması normaldi. Artık bundan sonra kanda çıkar tabi büyük ihtimalle. Olmadı 2 gün bekleyip idrar testi yaparsın yineİgne gunu haric 14. Gunum igne gunu dahil 15.gunum ya 10.gunumde kan vermistim ya fusuk cikmisti o yuzden diyorum olsa o zaman cikmazzmiydi
İnşallah artmıştır canım, dualarım seninleKan verdim 2 saate cıkacak artmış olur inşallah
Kan tahlilini erken yaptırmıştın bence canım, çıkmaması normaldi. Artık bundan sonra kanda çıkar tabi büyük ihtimalle. Olmadı 2 gün bekleyip idrar testi yaparsın yine
İnşallah canım ya. Çok yıkıldım bugün ama hayırlısı diyelimOlabilir cnm daha yapmadim bakalim idrarda cift cizgi gormeden kan vermicwm bakalim bakalim insallah seninde pozitife doner cnm
Günaydın kızlar. Ben de sabah ilk idrarla test yaptım ve negatif. Hiçbir silik çizgi yok. İğne günümü de sayarsak 13.günüm, saymazsam 12.gün. biraz yıkıldım tabi
Erken biliyorum ama dayanamdım canım yaptım sonra da negatifi görünce çok üzüldüm. Kan testi şimdilik vermiycem, artık adet günümde olmazsam yine test yapıcamGünaydin canim.testi çok çok erken yapmişsın ancak kanda cikar bugün.üzülme negatif düsünme 15 gün yapmak en sagliklisi