- 15 Ağustos 2017
- 2.186
- 2.123
- Konu Sahibi fatma_sibel
- #1.721
Günaydın kızlar
Günaydın cnm test yaptinmi bugunde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın kızlar
Evt negatif ve karnım ağırıyo bugün yarın olurumGünaydın cnm test yaptinmi bugunde
Kacinci gündü bugün?Evt negatif ve karnım ağırıyo bugün yarın olurum
13 canımKacinci gündü bugün?
Benim 15. Herkes daha erken diyo. Dün negatifi görünce yikildim. Umitlensem mi bilemiyorum13 canım
❤ hadi insallah artmıştır❤günaydın 9.45te doktor randevum var değer artmış mı diye. Dualarınızı bekliyorum kızlar.
Vallahi bende bilmiyorumBenim 15. Herkes daha erken diyo. Dün negatifi görünce yikildim. Umitlensem mi bilemiyorum
İnşallah çok güzel artmıştır canım değerin. Güzel haberlerle gelgünaydın 9.45te doktor randevum var değer artmış mı diye. Dualarınızı bekliyorum kızlar.
Günaydın kızlar. Ben de sabah ilk idrarla test yaptım ve negatif. Hiçbir silik çizgi yok. İğne günümü de sayarsak 13.günüm, saymazsam 12.gün. biraz yıkıldım tabi
Üzüldüm negatif olmasina. Insallah ignenin etkisi gecmistir. Asil deger sonradan görünür.Günaydın kızlar. Ben de sabah ilk idrarla test yaptım ve negatif. Hiçbir silik çizgi yok. İğne günümü de sayarsak 13.günüm, saymazsam 12.gün. biraz yıkıldım tabi
İnşallah canım, pek umudum yok ama inşallah diyelim. Tek umudum adete 5-6 günüm var daha, bakalım onu bekliyim artıkÜzüldüm negatif olmasina. Insallah ignenin etkisi gecmistir. Asil deger sonradan görünür.
Hep ayniyiz. Ben de yaptım. Negatif. Artık regl olana kadar yapmicam. Yalniz benim catlatma ignem adetimin 9. Gunu yapildi. O yuzden normal adet tarihim değişmiştir sanirim..Bende azönce yine dayanamayıp test yaptım negatif bugün çatlatma iğnesinden sonra 15. Gün adetime 2 gün var
Benimki 11. Günümde yapılmıştı adetinHep ayniyiz. Ben de yaptım. Negatif. Artık regl olana kadar yapmicam. Yalniz benim catlatma ignem adetimin 9. Gunu yapildi. O yuzden normal adet tarihim değişmiştir sanirim..
Artık bende umudumu kaybettim bu ayda olmadı sanırım:/Benimki 11. Günümde yapılmıştı adetin
Bildigim kadariyla igneden 14 gün sonra adet olunmasi gerek. Ama ben progestan kullaniyorum. Daha once kullandigimda ilaci birakana kadar adet olmamistim. Kanda negatif çıkınca dr ilaci birak demisti. 2 gun sonra adet olmustum. Yanliz birsey kafami kurcaliyor. Araya bayram girdiği icin hemsire testi 27 agustosta yaptir dedi. Ben o zamama kadar progestana devam mi etsem acaba? Yoksa cuma günü kanda baktirip ilaci kessem miBenimki 11. Günümde yapılmıştı adetin
Aynı şeyi ben de düşünüyorum. Benim göğüslerim hiç şişmez ve böyle ağrımazdı, sadece adete 2 gün kala dokununca bastırınca acırdı. Şimdi adetime daha 5-6 gün var ve göğüslerim 3 gündür felaket halde. İçleri sızlıyo resmen, hele biraz dokununca acayip ağrıyo, uçları çok hassas. Klomen ya da çatlatma iğnesiden dolayı herhaldebirde göğüs uçlarım çok acıyoe normalde regl öncesi bir tık büyürdü ama acımazdı klomen ve çatlatma iğnesi yüzünden sanırım