- 21 Kasım 2017
- 3.788
- 6.189
- Konu Sahibi fatma_sibel
- #1.761
sonucum girilmş biraz sonra onaylanır. Hayırlısı.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ağrı olması iyi çünkü yumurtalar gelişiyo demekBu arada kizlar benim bu ay olmadi biliyorsunuz. Ben açikçasi umutlanmistim cunku belirtiler vardi adet sancisina benzer agrilar kasilmalar ve göğüslerim şişmisti ki normalde regl dönemimde hiç ağrimazdi.ayaga kalkip otururken bile gögüslerim agriyordu. Ilacin etkisi sanirim.regl belirtileri ile hamilelik belirtileri ayniymiş. Benim bugün klonenle 2.günün ama sol kasigim agrimaya basladi ilk kullanimda ilaci kullanirken boyle olmamisti
Bak bunu tahmin etmiştim ilaçtan dolayı ağrıyo göğüsler dimi canım. Benim dr çok fena, sızlıyo içleri, uçları acayip hassas. En ufak harekette ağrıyolar. Bende de hiç göğüs ağrısı olmazdı, adetten iki gün önce bastırırsam ağrırdı. Bu ay çok fenayım ama tahmin ettim hep ilaçlardan bunlarBu arada kizlar benim bu ay olmadi biliyorsunuz. Ben açikçasi umutlanmistim cunku belirtiler vardi adet sancisina benzer agrilar kasilmalar ve göğüslerim şişmisti ki normalde regl dönemimde hiç ağrimazdi.ayaga kalkip otururken bile gögüslerim agriyordu. Ilacin etkisi sanirim.regl belirtileri ile hamilelik belirtileri ayniymiş. Benim bugün klonenle 2.günün ama sol kasigim agrimaya basladi ilk kullanimda ilaci kullanirken boyle olmamisti
Ay hadi inşallahh yükselmiştirsonucum girilmş biraz sonra onaylanır. Hayırlısı.
Ağrı olması iyi çünkü yumurtalar gelişiyo demek
Bak bunu tahmin etmiştim ilaçtan dolayı ağrıyo göğüsler dimi canım. Benim dr çok fena, sızlıyo içleri, uçları acayip hassas. En ufak harekette ağrıyolar. Bende de hiç göğüs ağrısı olmazdı, adetten iki gün önce bastırırsam ağrırdı. Bu ay çok fenayım ama tahmin ettim hep ilaçlardan bunlar
Hiç zannetmiyorum ama keşke öyle olsaIlactan ama ayni zamanda hamilelik belirtisi
Hiç zannetmiyorum ama keşke öyle olsa
Bende aşılamaya geçip geçmemekle kararsızımInsallah ya bu ayda olmazsa ara vericem.psikolojim bozuldu
Canım soğan suyu çok iyi içerdeki enfeksiyonu atıyor bende kullanmıştım gözle görülür derecede etkiliKizlar bu arada sizle birsey paylasmak isterim.pazartesi dojtora gidince doktorum tekrar klomen yazdi .bende ekstra kullanmam gereken birsey varmi diye sordum çabuk olnasi icin. incir jurü yapiyimmi dedim yapna dedi.Gulerek sogan suyu iç dedi. Bir arkadasi soğan suyu ve klomenle hamile kalmis.ben gercektenmi diye heyecanlaninca şaka şaka dedi.ama bence gercekti.cunku asistanida onayladi.bende soğan suyu iciyorum suan..
İlk olucak canım. Aralıkta 8 haftalık bi kürtajım var malesef. Onda hemen korunmadığımız ilk ay hamile kalmıştım. Şimdi korunmadığımız 4.ay bakalım inşallah olur artıkSenin ilkmi olucak canim
Canım soğan suyu çok iyi içerdeki enfeksiyonu atıyor bende kullanmıştım gözle görülür derecede etkili
İlk olucak canım. Aralıkta 8 haftalık bi kürtajım var malesef. Onda hemen korunmadığımız ilk ay hamile kalmıştım. Şimdi korunmadığımız 4.ay bakalım inşallah olur artık
Kızlar bunu ciddiye alayım mı? Pazartesi tertemiz tek çizgi vardı. Yarın kan tahlili günüm. Bugün iğnenin 13. günü
Eki Görüntüle 2179608
Ya inşallah. erken gebelik testi bu. İnşallah iğneden değildir. Akşam eve giderken normal test de alacağım.Hayirlisi olsun canim bence hamilesin.
Bende aşılamaya geçip geçmemekle kararsızım
Ben de ilk çocuğuma hamile kalmadan önce soğan kürü yapmıştım kesinlikle ondan olduğunu düşünüyorum bir ay daha adet oldum rahim temizlendi ve bir sonraki ay hamileydim. Geçen aylarda yine yaptım ama aralıklı oldu ve tam 15gün uygulamadım üstüne iki kere adet oldumKizlar bu arada sizle birsey paylasmak isterim.pazartesi dojtora gidince doktorum tekrar klomen yazdi .bende ekstra kullanmam gereken birsey varmi diye sordum çabuk olnasi icin. incir jurü yapiyimmi dedim yapna dedi.Gulerek sogan suyu iç dedi. Bir arkadasi soğan suyu ve klomenle hamile kalmis.ben gercektenmi diye heyecanlaninca şaka şaka dedi.ama bence gercekti.cunku asistanida onayladi.bende soğan suyu iciyorum suan..