- 21 Mart 2017
- 3.932
- 9.390
-
- Konu Sahibi fatma_sibel
- #1.621
O geldi benimde aklıma canmÇizgi hala var ama canım, görünüyor pembe pembe. İlk idrarda yapılan test her zaman daha net çıkartır çizgiyi. Gün içinde yapılan testlerde sabahki kadar koyu çıkmaz
Ama zaten yeni kürtaj olmuştun dimi canım? Belki de adet olman iyi oldu bu ay, çünkü kürtajdan sonra bi kaç adet dönemi geçmesini söylüyo genelde doktorlarolmayacagini bile bile olmaz artik sanirim umut etmekte artik beni yipratiyo
Allah razi olsun canim hepimizede nasip etsin RabbimAllah yardımcın olsun şifa versin inşallah hayırlı zamanda sağlıklıca kavuşursun evladına
Çok geçmiş olsun allah inşallah en kısa zamanda sağlıklı gebelik nasip ederadetlerim hic bitmiyodu hep adettim endemetrium hiperplazi ve polipler. giderek artan ve sonundada artik sadece 10 gun temiz kaliyodum ara kanamam oluyodu. 19gun once ameliyat oldum iste kuretaj parca alindi rahmim kazindi tekrar vs.. iste . tedavi olmasaydim doktor kansere cevirekti dedi. bunada sukur . bende 33 yasindayim 10 senelik evliyim. bi kizim var sukur. 4 senedir de olmuyo iste kafayi yiycem . doktor 1 sene bekle dedi. burdanda yazmistim hatta
Amin Amin Amin hepimizeÇok geçmiş olsun allah inşallah en kısa zamanda sağlıklı gebelik nasip eder
10. Günden itibaren başlıyosun cnmovulasyon testini hemen adetin bitimindemi basliyosunuz faydasi olurmu acaba
adetin baslangici 1. gun oluyo dimi10. Günden itibaren başlıyosun cnm
Evetadetin baslangici 1. gun oluyo dimi
canim cok sagol cevabin icib Allah razi olsun
Rica ederim canım Allah hepimizden razı olsun
Ne demek burda birbirimize yardımcı oluyoruz sende helal et helal olsuncanim cok sagol cevabin icib Allah razi olsun
Benim çatlayınca küçülmüştü ve sıvı vardı etrafında ama senin söylediğin çeper bozulmasıyla ilgili bi bilgim yok canımMerhaba kızlar, ben bu ayın 4ünde çatlatma iğnesi oldum
Daha sonra yumurtam çatladı mı diye doktorum 3 gün sonra kontrole çağırdı gittim sonuç belirsiz yani yumurta küçülmüş ve dış çeperi biraz bozulmuştu ama %100 çatladı diyemem dedi doktor şuan neler oluyo bilmiyorum sizce küçülen ve çeperi deforme olan yumurta çatlamış mıdır? Yani çatlatma iğnesi işe yaramamış olabilir mi?
Benim bu konuda pek bi bilgim yok ama yumurta çatlayınca da içindeki sıvı boşaldığı için küçük ve sönük durumda oluyomuş canımMerhaba kızlar, ben bu ayın 4ünde çatlatma iğnesi oldum
Daha sonra yumurtam çatladı mı diye doktorum 3 gün sonra kontrole çağırdı gittim sonuç belirsiz yani yumurta küçülmüş ve dış çeperi biraz bozulmuştu ama %100 çatladı diyemem dedi doktor şuan neler oluyo bilmiyorum sizce küçülen ve çeperi deforme olan yumurta çatlamış mıdır? Yani çatlatma iğnesi işe yaramamış olabilir mi?
helal olsun ne hakkim olabilirki ben soru sordum hep size.Ne demek burda birbirimize yardımcı oluyoruz sende helal et helal olsun