- 20 Eylül 2015
- 211
- 122
-
- Konu Sahibi fatma_sibel
- #1.661
Yapıcam inşallah az kaldı zatenCnm bence biraz daha bekle herkesin sonrada cikabiliyormus bende ayin 1 inde oldum 13.gybum bugun dun yaptım silikti igne etkisidir diye bekliyorum bi kac kac daha bence adetine 1 gun kala yada gec dollenme olduysa adetin 1-2 gun ggecince yaptl
Aynen ama idrarda pozitif görmeden artık kan testine gitmeyeceğim önce idrarı bekleteceğim sonra insanın moreli hepten bozuluyor birde birton para veriyoruzAslında doktorun doğru bi şey söylemiş bence. Biz şu an iğneden itibaren sayıyoruz ama iğne etkisi 10-12 günde geçiyo. Bebek de varsa bile şüpheli ilişkiden sonra yaklaşık 2 haftada idrar testinde çıkıyomuş. Kanda biraz daha erken çıkar tabi
O zaman az daha bekle adet olmazsan yaptırırsın kan testiniAynen ama idrarda pozitif görmeden artık kan testine gitmeyeceğim önce idrarı bekleteceğim sonra insanın moreli hepten bozuluyor birde birton para veriyoruz
Aynen hayırlısı uüzdük yüzdük kuyruğuna geldik artıkO zaman az daha bekle adet olmazsan yaptırırsın kan testini
Benim çatlayınca küçülmüştü ve sıvı vardı etrafında ama senin söylediğin çeper bozulmasıyla ilgili bi bilgim yok canım
Benim bu konuda pek bi bilgim yok ama yumurta çatlayınca da içindeki sıvı boşaldığı için küçük ve sönük durumda oluyomuş canım
Çatlayınca da yumurta sönüyo ve küçülüyo. Büyük ihtimalle çatlamıştır canımİnşallah çatlamıştır ya küçülmüştü çünkü
Merhaba. Progestan kullaniyor muydun? Ben de bugün igne sonrasi 14. Gundeyim. Idrar testi negatif. Progestan mi geciktiriyor ve bu gebelil belirtileri ondan mi acaba?igne sonrasi regl soran arkadas icin diyeyim cat.igne sonrasindaki 14.gun hastalandim
Çatladı cnm ama benim gebelik olmuşmadı o ay :/Evet canım doktorum da bu serbest sıvıdan söz etti, onu göremedi ama boyut küçülmüştü o yüzden net birşey söyleyemedi
Yani şuan çatladı mı yoksa çatlamadı mı hiçbir fikrim yok..
Saol canım cevap için. Test yapmışmıydın 12.günde falanigne sonrasi regl soran arkadas icin diyeyim cat.igne sonrasindaki 14.gun hastalandim
Ben ignenin 12. Gününde test yapmıştım. Hayalet bir cizgi vardi. Bekledikçe çıkmıştı. 14. Gunde tamamen negatif.Saol canım cevap için. Test yapmışmıydın 12.günde falan
12. Günün testi bekleyince geçti doğrumu anladımBen ignenin 12. Gününde test yapmıştım. Hayalet bir cizgi vardi. Bekledikçe çıkmıştı. 14. Gunde tamamen negatif.
Hayır 14. Gunde yeni bir test yaptim. Ayni test degil. Midem bulaniyor ama test negatif.12. Günün testi bekleyince geçti doğrumu anladım
Hımmmmm psikolojiktir belkiHayır 14. Gunde yeni bir test yaptim. Ayni test degil. Midem bulaniyor ama test negatif.
Valla bende bilmiyorum kafam karışık daha önce 2 kez kullandım iğneyi ilkinde 14. Gün oldum ikincisinde 19. Günde oldum değişik bi şey :)Ben nette araştırdığımda hamilelik oluşmadıysa Çatlatma iğnesinin 14. Gün sonra filan adet olmak gerekiyor. 18.güne kadar olmayanlar acaba normalde de mi iki adet arası uzun oluyor? Benim 25günde bir olur çatlatma iğnesinden sonraki 14.gün bile iki gün geciktirmiş oluyor zaten. Kafam karıştı
28 canımNormalde iki adet arası kaç gün sürer senin? Gecikse bile sevinemeyeceğim herhalde ben