- 22 Haziran 2017
- 3.665
- 4.361
- Konu Sahibi fatma_sibel
fatma_sibel sen nasılsın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Iyiyim cnm işteyim calisiyorum senin yaş kaçtı cnmfatma_sibel sen nasılsın
Yokmu bulunduğun yerde arkadaşların nerde oturuyorsun cnmÇıkamam ki tek basıma ne yapıcam ablacım, uyumuşum birazcık. Ayy ne zor zamanlar geçiyoruz Allah acısın
32 kuzum, ne güzel çalışıyorsun kafan dağılıyor, ben öğretmenim malum tatil.. iş güç olsa oyalanırım böyle daha zor. Senin yaş kaçtıIyiyim cnm işteyim calisiyorum senin yaş kaçtı cnm
Benim yaş 30 cnm çalışsam ne olucak mutlu değilim çalıştığım yerde işi bırakıcam bırakmıyorlar beni sıkıldım burda buranın stresinden çocuk aklıma gelmiyor ki stres etkiliyor cocugu32 kuzum, ne güzel çalışıyorsun kafan dağılıyor, ben öğretmenim malum tatil.. iş güç olsa oyalanırım böyle daha zor. Senin yaş kaçtı
Benim yaş 30 cnm çalışsam ne olucak mutlu değilim çalıştığım yerde işi bırakıcam bırakmıyorlar beni sıkıldım burda buranın stresinden çocuk aklıma gelmiyor ki stres etkiliyor cocugu
Önemli değil cnm sıkıntı yok. Inşallah bir an önce kavuşuruz bebislerimizeYa kusura bakma ablacım dedim ama burda genelde 20 ki yaslarda ya takılanlar:)) aramızda pek fark yokmuş.. haklısın iş stresi de fena, çok nazlı bizim bebeklerimiz her şeyden etkileniyorlar, bi doğsun sevgi manyagı yapıcam onu, görecek gününü :)
İnşallah kuzum, var mı belirtin nasılsın?Önemli değil cnm sıkıntı yok. Inşallah bir an önce kavuşuruz bebislerimize
Gerçekten zor cnm ben evlendikten sonra 4 ay sadece evde oturdum patladım sıkıntıdan hemen ise girdim evde oturmaktan artık evlilik programlarına sarmıştım o derece manyaklastimArkadasım yok canım ya merkeze uzak bi ilçede oturuyıruz burası sakin havası temiz diye, arkadaşlar hep merkezde, eşim yalnız göndermiyor. Ailem falan da hep uzakta. Kv görümce falan var da onlara da ben gitmiyorum. Evde boş boş yalnız öyle otur otur vakit de geçmiyor
Bende bişey yok cnm her zamanki gibiyimİnşallah kuzum, var mı belirtin nasılsın?
İnsallah bakalimm bilmiyorummiğneyi yaptırdığın gün çatlamıştır cnm yumurtan
biraz erken yapmissin cnm testi ama yarin birgun tekrar yap biraz daha belirginlesirse vardir siliklesirse ignenin etkisidirEki Görüntüle 2034452 Eki Görüntüle 2034452 Kızlar çatlatma iğnesi vurulalı 7 gün oldu
Biliyorum erken ama test yaptım
Bat 26 ya 26 ağust. tam hatırlayamadım
Sonuç bu iğnenin etkisi mi sizce
İnsallah bakalimm bilmiyorumm
biraz erken yapmissin cnm testi ama yarin birgun tekrar yap biraz daha belirginlesirse vardir siliklesirse ignenin etkisidir
Catlatmayi ne zaman vurundun cnmBen de öyle düşünüyorum 2 3 gün sonra aynı testten yine tekrarlayacağım
Hakkımızda hayırlısı olsun
Bir hafta oldu dahaCatlatmayi ne zaman vurundun cnm
Ayniyiz o zaman hehalde. Ben erkenden uyaniyorumm gun boyu uyukluyorumm. Manyak oldumm. Belimde agri var biraz. Bende mi bi test yapsam :)Bir hafta oldu daha
Kızlar yapmayın hemen test az sabredinAyniyiz o zaman hehalde. Ben erkenden uyaniyorumm gun boyu uyukluyorumm. Manyak oldumm. Belimde agri var biraz. Bende mi bi test yapsam :)
yaptim bile ama benimki cok silik cikti arkadasinki daha nettiKızlar yapmayın hemen test az sabredin
yaptim bile ama benimki cok silik cikti arkadasinki daha netti
Slm kızlar dün ovitrelle çatlatma iğnesi yaptırdım acaip bir şekilde kasık ağrısı ve bel ağrısı oldu bu iğneyi yaptırıp hamile kalanlar var mı? cevaplarınızı bekliyorum.
yaptim bile ama benimki cok silik cikti arkadasinki daha netti