- 13 Nisan 2018
- 3.264
- 2.377
- 35
-
- Konu Sahibi fatma_sibel
- #1.081
yaaa bende kafam cok karisik. saskinim cnm. ne olacak acaba. testk yaptim o kdr xok dua ettimki cift ciksin die. sukur silik ciktiBoş yere umut vermek istemiyorum aslında çok hassas bir konu ama içim içimi yiyor, baya baya pembe ikinci çizgin çünkü. Bu sabahki hepten buradayım diyor sanki
Çok şükür... İlk ayınmış, inşallah bir daha yaşamazsın bu streski süreçleri de bu ay kavuşursun meleğine canımyaaa bende kafam cok karisik. saskinim cnm. ne olacak acaba. testk yaptim o kdr xok dua ettimki cift ciksin die. sukur silik cikti
amin amin ins cnm. bebek varsa nisan bebegi olckÇok şükür... İlk ayınmış, inşallah bir daha yaşamazsın bu streski süreçleri de bu ay kavuşursun meleğine canım
amin amin ins cnm. bebek varsa nisan bebegi olck
2 de kuzum bekliom. bu testler yanlis oalamaz herhaldeVerdinmi cnm kan ne zamana cikarmis
Olmaz canım. Var yok ortaya çıkacak inşallah. En azından için rahat eder canım2 de kuzum bekliom. bu testler yanlis oalamaz herhalde
ins ins cnm. nickin ne anlama gelio cnm lezzetlicipetpetOlmaz canım. Var yok ortaya çıkacak inşallah. En azından için rahat eder canım
2 de kuzum bekliom. bu testler yanlis oalamaz herhalde
ons cnm bakalim internetten kontrol ediorum yuklememislerYok canm kan testinde yanilma olmaz hadi bakalim hayirli hayirli haberlerle
Bir video vardı, çipetpetpet altılı yedili cibili şak şak filan diyordu kuş bilimci bir amca. İşte şimdikiler de çipetpet (yani ötüşlerini söylüyor) ama lezzetli çipetpet değil filan anlatıyorduins ins cnm. nickin ne anlama gelio cnm lezzetlicipetpet
tamam cnm. bende lezzetli yi gorunce ikram yada yemek yapip satiolar ya ondan esinlendimBir video vardı, çipetpetpet altılı yedili cibili şak şak filan diyordu kuş bilimci bir amca. İşte şimdikiler de çipetpet (yani ötüşlerini söylüyor) ama lezzetli çipetpet değil filan anlatıyordueşim de bana lezzetli çipetpet der, saka kuşu ötüşüne çipetpet diyorlar ne bileyim işte oradan geliyor canım çok anlatabildim mi bilmiyorum
Yok canım, eşimin takılmaları iştetamam cnm. bende lezzetli yi gorunce ikram yada yemek yapip satiolar ya ondan esinlendim
guzlmis cnm.Yok canım, eşimin takılmaları işte
ons cnm bakalim internetten kontrol ediorum yuklememisler
Canım giremedim bi türlü, şimdi baktım buraya bi sürü konuşma olmuş :) valla kendim test yaptırıyo gibiyim, inşallah müjdeyi verirsin bizeons cnm bakalim internetten kontrol ediorum yuklememisler
İnan nickinin anlamını ben de merak etmiştim canım öğrenmiş olduk :)Bir video vardı, çipetpetpet altılı yedili cibili şak şak filan diyordu kuş bilimci bir amca. İşte şimdikiler de çipetpet (yani ötüşlerini söylüyor) ama lezzetli çipetpet değil filan anlatıyordueşim de bana lezzetli çipetpet der, saka kuşu ötüşüne çipetpet diyorlar ne bileyim işte oradan geliyor canım çok anlatabildim mi bilmiyorum
Canım sen niye karamsarlığa düştün böyle. Kaçıncı klomen tedavisiydi bu? 1 ay kadar dinlen istiyosan ama çok ara vermeBenim bu ay olmazsa son denemem kızlar merak içindeym
İnan nickinin anlamını ben de merak etmiştim canım öğrenmiş olduk :)
Sonuç çıktı mı canım? İnşallah her şey yolundadır..guzlmis cnm.
Çok ilginç ve güzelmiş canım
Eşim çok takılır bana canım, öyle koymuş bulundum ben de