- 13 Nisan 2018
- 3.264
- 2.377
- 35
- Konu Sahibi fatma_sibel
- #1.101
Sonuç çıktı mı canım? İnşallah her şey yolundadır..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sonuç çıktı mı canım? İnşallah her şey yolundadır..
Üçüncü cnm ilk ikisnden sonra ara vermiştim zatenCanım sen niye karamsarlığa düştün böyle. Kaçıncı klomen tedavisiydi bu? 1 ay kadar dinlen istiyosan ama çok ara verme
ddimi kuzum gercekmiAaaaaa hamilesin canım tebrik ederimmmmmm
Hamilesin evetttt, maşallah Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsinboyle cnm anlamadim hamilemiim
Çok sevindim canım geçen gün konuşmuştuk seninle bir gün arayla yaptırmıştık iğneleri sağlıkla kucağına al bebeğiniboyle cnm anlamadim hamilemiim
zaten direkt buraya yazdmİlk bize yaz. :) Kimseye soylemeden :)
evt tatlim bu gurubu cok,sevdim. allah hepmize gzl,haberler versnÇok sevindim canım geçen gün konuşmuştuk seninle bir gün arayla yaptırmıştık iğneleri sağlıkla kucağına al bebeğini
İnşallah canım belirtin var mıydıevt tatlim bu gurubu cok,sevdim. allah hepmize gzl,haberler versn
Amin cnm kaçıncı gündü bugün 14 müevt tatlim bu gurubu cok,sevdim. allah hepmize gzl,haberler versn
tatlim ben 25 temmuzda igne oldum. sonra tekrar 2 agustosta yptirdmAmin cnm kaçıncı gündü bugün 14 mü
İki kez mi iğne oldun sentatlim ben 25 temmuzda igne oldum. sonra tekrar 2 agustosta yptirdm
tlim kuzum hamileyimCanım sen niye karamsarlığa düştün böyle. Kaçıncı klomen tedavisiydi bu? 1 ay kadar dinlen istiyosan ama çok ara verme
İki kez mi iğne oldun sen
İnşallah iğneden değildir 5 güne geçmez o etki ultrasonda görmeden kimseye haber vermeevet cnm
tatlim ben 25 temmuzda igne oldum. sonra tekrar 2 agustosta yptirdm