- 15 Ağustos 2017
- 2.186
- 2.123
- Konu Sahibi fatma_sibel
- #1.061
esimin keyfini bekliorm. sinir oluorum adama ya
Berabermi gidiceksiniz :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
esimin keyfini bekliorm. sinir oluorum adama ya
Aç gitmene gerek yok canım kan tahlili için. İkinci çizginin silik de olsa pembe olması önemli olan. Ve senin çizgi pembe canım. Çok umutluyum, inşallah vereceksin bugün müjdeni..kaset testin icini,actm cnm
Çok istiyorum şurda hepimizin sırayla müjde vermesini canım. Allahım inşallah bu ay bize bu mutluluğu yaşatırBugün 9.gunum benimde test yaptim cok silik cikti yavas yavas igne etkisi gidiyor sanirim insallah etkisi gecince guzel bir pozitif gorebilirim. Hepimiz insallah insallah birbirimize hayirli haberler verebiliriz.
Çok istiyorum şurda hepimizin sırayla müjde vermesini canım. Allahım inşallah bu ay bize bu mutluluğu yaşatır
Allah razı olsun kuzumİnsallah canim bende kendim.icin ne istiyosam hepiniz icin onu istiyorum
İnşallah hamilesindir cnm sakin ol :)i
ns hayal kirikligi olmaz. korkuorum
Benim bu ay olmazsa son denemem kızlar merak içindeym
cnm cok tsk ederim suan sira bekliorum cok heyecanlymAç gitmene gerek yok canım kan tahlili için. İkinci çizginin silik de olsa pembe olması önemli olan. Ve senin çizgi pembe canım. Çok umutluyum, inşallah vereceksin bugün müjdeni..
ins cnm icime bisi oturuyo sankiİnşallah hamilesindir cnm sakin ol :)
ins cnm icime bisi oturuyo sanki
devlete gldm cnm . benim kendi doktorum 14 agustosta yaltir kan dedi dayanamadm benHadi bakalim ozeldemi yaptırıyorsunncnm
devlete gldm cnm . benim kendi doktorum 14 agustosta yaltir kan dedi dayanamadm ben
En az 20-30larda çıkacak gibi geliyor bu silik ikinci çizgiyle canım, kendi testlerimle karşılaştırıyorum da. Bak benim testlerimi yükleyeyim. Sanki benim 1 Nisandaki testime benziyor... 31 Martta 21,5 çıkmıştı. O kadar silikti ki benim çizgim eşim göremiyorum, kesin psikolojik diyorducnm cok tsk ederim suan sira bekliorum cok heyecanlym
Aşılama düşünüyoruz ama bi karışım öğrendim olumlu sonuç alanlar var o karışımdan onu denicem bu ay olmazsaNe yapicaksin sonra cnm asilama tüp bebek felanmi
vet cnm,simdi umutlandm biraz dahaEn az 20-30larda çıkacak gibi geliyor bu silik ikinci çizgiyle canım, kendi testlerimle karşılaştırıyorum da. Bak benim testlerimi yükleyeyim. Sanki benim 1 Nisandaki testime benziyor... 31 Martta 21,5 çıkmıştı. O kadar silikti ki benim çizgim eşim göremiyorum, kesin psikolojik diyordu
olblr cnm bnm ilk tedavim. bilgi,sahibi degilm fazla bu konulardaAnladim cnm suanda pozitifse igne etkisi gecmis bir sonuç zaten geç döllenme felan olursa diye demistir bence
Aşılama düşünüyoruz ama bi karışım öğrendim olumlu sonuç alanlar var o karışımdan onu denicem bu ay olmazsa
Boş yere umut vermek istemiyorum aslında çok hassas bir konu ama içim içimi yiyor, baya baya pembe ikinci çizgin çünkü. Bu sabahki hepten buradayım diyor sankir
vet cnm,simdi umutlandm biraz daha