- 13 Nisan 2018
- 3.264
- 2.377
- 35
-
- Konu Sahibi fatma_sibel
- #1.041
bgn gidicm.cnm hyirli haberlr insHımmm genelde yapmıyolar uğraşmak istemiyorlar acil hasta gelince hamilemi diye bakılması gerekince de çalışmıyo mu dicekler acaba hey allahım :) meyse durumdan haberdar et cnm
Evet aç gitmek en garantisi. Bak işte bu zamana kadar iğne etkisinin olması mümkün değil bence canım. Muylu habe4i heyecanla bekliyoruz :)tansiyon problmim var ac gidim de garanti olsn. buginde silik cikti, gebelik testi
canim ins vardir hayal kirikligina ugramam. igne etkisi 5 gunde gecio herhaldeEvet aç gitmek en garantisi. Bak işte bu zamana kadar iğne etkisinin olması mümkün değil bence canım. Muylu habe4i heyecanla bekliyoruz :)
İnşallah canım, olumsuz düşünme sakın. Sonuçta adet de olmadın, her testte de silik çıkıyo. Bunlar hep olumluya işaretcanim ins vardir hayal kirikligina ugramam. igne etkisi 5 gunde gecio herhalde
oyle cnm. yaaa bakalim artik hayirlisiİnşallah canım, olumsuz düşünme sakın. Sonuçta adet de olmadın, her testte de silik çıkıyo. Bunlar hep olumluya işaret
Vallahi ben gayet rahat görüyorum silik çizgiyi. İnşallah hayırlı sonuçlar alırsın canım. Bize de tecrübelerini, belirtilerini aktarırsın :)kaset testin icini,actm cnm
cnm saolasin desteklrrin icin. saka gibi igne etkisi 5 gunde gider dimiVallahi ben gayet rahat görüyorum silik çizgiyi. İnşallah hayırlı sonuçlar alırsın canım. Bize de tecrübelerini, belirtilerini aktarırsın :)
cnm saolasin desteklrrin icin. saka gibi igne etkisi 5 gunde gider dimi
İnşallah canım, inşallah bebişlerimiz geliyodur da belirti veriyolardır bize :)
25 tmmz cnm
hemen cikio cnm. 5 dk surmuo hicİgne etkisi 5 gunde gecermi yazmissjn ya o yuzden sasirdim sordum. Tmm canim ozaman hamilesin testteki 2.cizgi hemen cikiyormu ?
Toplamda iğneden sonra 12 günde gidiyomuş canım her yerde öyle gördüm. Senin şimdi saydım iğne günüyle birlikte 16 gün olmuş. Zannetmiyorum yani bu kadar uzun süre etkisi olmaz. Bat ne zaman canım?cnm saolasin desteklrrin icin. saka gibi igne etkisi 5 gunde gider dimi
İğneden sonra 14 güne geçiyo etki bazen 15-16 buluyocanim ins vardir hayal kirikligina ugramam. igne etkisi 5 gunde gecio herhalde
ns hayal kirikligi olmaz. korkuorumİğneden sonra 14 güne geçiyo etki bazen 15-16 buluyo
hemen cikio cnm. 5 dk surmuo hic
Bana hamilesin gibi geliyo ama tabi kan testi netleştiricek artık kuzumbgun gosteriodu takvimde cnm. takvim tutuyorm attik. 13 temmuzda olmstm.
esimin keyfini bekliorm. sinir oluorum adama yaKesin var Allahin izniyle canim verdinmi kan