- 21 Mart 2017
- 3.932
- 9.390
-
- Konu Sahibi fatma_sibel
Bende de sorun var cevapla diyorum öyle kalıyo işlem yapmıyo bi yere dokunuyorum işlem yapmıyo sinir ediyor beniKizlar benim.telefonumda mi sıkıntı sizde yorum yazarken zorlaniyomusunuz ? Bir musluman cvp yazabilirmi buraya yazi yazarken turceyi katlediyorum resmen cok cok zorla yaziyorum cift cift yaziyo biseyler yapio
Hepimize inslalah:*Şifa olsun canım inşallah
Bende de sorun var cevapla diyorum öyle kalıyo işlem yapmıyo bi yere dokunuyorum işlem yapmıyo sinir ediyor beni
Bende klomen kullanmaya başladığım günden bugüne kadar hep var aşırı sıcak basması, kesinlikle klomen ve iğnenin etkileri canım. Ayrıca evet yazarken benim de zorlandığım oluyo :)
Kesinlikle, yeter ki sonu güzel olsun her şeye katlanırız :)Bende ilk defa oldu bende igneye yordum cnm aman sonu iyi olsunda herseye raziyim :)
GünaydııınGünaydın herkese
gunaydn varmi kan testi verenGünaydııın
cnm ben gefen ay 23 temmuzdu adet. 27 yada 28 gunde olurum. bgn yada yarin glmzse gitcm kan vermeyeBenim daha iğnemin 6.günü canım, çok var daha :) asıl sen düşünüyo musun bugün kan testi yaptırmayı :)
Anladım canım ama daha 17 gün olmuyo mu, çünkü son adet benim de 23 temmuz, iğne de 3 ağustosta yapıldı. Senin iğnen ne zamandı canım?cnm ben gefen ay 23 temmuzdu adet. 27 yada 28 gunde olurum. bgn yada yarin glmzse gitcm kan vermeye
Senin iğnenin kaçıncı günü canım?Kan testi değilde idrar yapcam bugün iğne etkisi ne durumda onu görmek için
İğne gününü saymazsak 6 :)Senin iğnenin kaçıncı günü canım?
gunaydn varmi kan testi veren
Benim de iğne gününü sayarsak 6 :) ayy çok heyecanlı :) acaba iğne yapılsa da belirti oluyo mu, etkisi ne zaman geçiyo da belirtiler anlaşılıyo çok merak ediyorumİğne gününü saymazsak 6 :)
Hadi hayırlısı canım, az çok bi fikrin olur en azındanBen progesteron tahlili verdim cnm sabah daha cikmamis yumurta catlamismi ne durumda ona bakiliyomus o tahlille bakalim
İğne gününü saymazsak 6 :)
Hadi hayırlısı canım, az çok bi fikrin olur en azından