- 4 Ağustos 2018
- 8.489
- 12.241
- 32
-
- Konu Sahibi fatma_sibel
Sağ olsun doktor kendisi de anlattı ben de sürekli bi şeyler sordum, o da detaylı anlattı artık :) hepimizin hakkında hayırlısı olsun canımNe guzel sana detaylı söylemiş burdakilrin agzindan cimbizla aliyorum lafi.
İnsallah hhayirlisi olur cnm
progestan verdi doktorum igne ile birlikte birakmistim onu devam edeyimmiCanım koyulaşma var bence. Çok heyecanlandım... Fırsatın olursa bugün hemen kan ver bence. Pozitifse belki doktorun progestan filan verir...
tatlim kosarim da iste. esime nasil haber versem. oda yanimda ogrenck simdi. ben suroris ypmk istiodum. ayni is yerinde calisiyoruz. ikimizde izindeyiz isyerine baba yazili bardk gondercktm
Hadi ya :) bilemedim şimdit
tatlim kosarim da iste. esime nasil haber versem. oda yanimda ogrenck simdi. ben suroris ypmk istiodum. ayni is yerinde calisiyoruz. ikimizde izindeyiz isyerine baba yazili bardk gondercktm
t
Niye bıraktın canım mutlaka kullan. Ben iğneyle birlikte 600mg başladım. Yine de devamlı kanamam oldu. Allah esirgesin. İyi ki kullanmışım dedim, bebek yerini sağlamlaştırıyor progestanla...progestan verdi doktorum igne ile birlikte birakmistim onu devam edeyimmi
ay cnm bakma sen bana saskinlktan ne dusuncegimi bilmiorumHadi ya :) bilemedim şimdi
Niye bıraktın canım mutlaka kullan. Ben iğneyle birlikte 600mg başladım. Yine de devamlı kanamam oldu. Allah esirgesin. İyi ki kullanmışım dedim, bebek yerini sağlamlaştırıyor progestanla...
haklisin cnm. gidicm cuma guniEkmek almaya diye cik cnmdegerlerin felan dusukse hemen ilaca baslarsin geciktirme cok. Doktor yonlendirir duruma gore en azindan
Niye bıraktın canım mutlaka kullan. Ben iğneyle birlikte 600mg başladım. Yine de devamlı kanamam oldu. Allah esirgesin. İyi ki kullanmışım dedim, bebek yerini sağlamlaştırıyor progestanla...
Bence kuaföre gidiyorum de kan ver gel :) sonra sonuca göre hareket edersint
aa dogru bak. bugin kuafore gidicktm ben.Bence kuaföre gidiyorum de kan ver gel :) sonra sonuca göre hareket edersin
Evet canım 2yıllık tedavi sonucu femara ve çatlatma iğnesiyle oldu çok şükür..Cnm sen catlatma ignesiyle hamilemi kaldin ?
Evet canım Mart ayında gebe kaldum. 23.haftamızdayız çok şükür..sen hamismisin canim
masallah. saglikla kucagina al insallah. bende choriomon kullandim. klomen le birlikte bakalim kanda cikacakmi. cikarsa kac olmasi gerekioEvet canım 2yıllık tedavi sonucu femara ve çatlatma iğnesiyle oldu çok şükür..
Evet canım Mart ayında gebe kaldum. 23.haftamızdayız çok şükür..
Maşallah sana canım ya. Sağlıkla kucağına al bebişini inşallahEvet canım 2yıllık tedavi sonucu femara ve çatlatma iğnesiyle oldu çok şükür..
nerde tedavi goruosun cnmMaşallah sana canım ya. Sağlıkla kucağına al bebişini inşallah
Evet canım 2yıllık tedavi sonucu femara ve çatlatma iğnesiyle oldu çok şükür..
Helal olsun cnm sende helal et :)ay cnm bakma sen bana saskinlktan ne dusuncegimi bilmiorumhakkini helal et
aa dogru bak. bugin kuafore gidicktm ben.