- 24 Mayıs 2010
- 7.875
- 16.884
- 31
-
- Konu Sahibi fatma_sibel
Folik asit kilo aldırmaz canım. Bebeğin beyin gelişimi için kullanmak çok çok önemli. Hatta gebelik isteyen kadınlara en az üç ay önceden başlanması gerektiği söyleniyor. Çünkü annede folik asit eksikliği bebekte Allah korusun zeka geriliğine sebep verebiliyor. Bir hap içerek önlenebilecek bir şeyken ömür boyu vicdan azabı çekmeyelim, ihmal etmemek lazım. Mutlaka ilk fırsatta içmeye başla.Kilomuzaten kiloyla basim belada bakim eger pozitif cikarsa kullanmaya başlarum bende o zaman kizlar hepinize dua ediyorum valla hergun Rabbim kucagimizi saglikli hayirli evlatlarla doldursun
Onun net bi süresi yok galiba canım 17.günde adet olanı da okudum burda. Normal bat a göre hesaplarsak benim de 17.günde falan adet olmam lazım ama geç mi geliyo erken mi geliyo iğneden dolayı bilmiyorum.Ya benim kafam karışık çok iğneye göre 14. Gün mü adet olmak gerekiyor
Hayırlı sonuçlar alırsın inşallah canım. Aslında iyi bi şey yumurta çatlamış mı kaliteli ovülasyon gerçekleşmiş mi onu öğrenirsin
kizlar bende durim bu ignenin 14.
gunu bgn
goguslerim agrio. biraz akntim var. baskada bsi yok birde sicak basio surekliAyy kuzum benim daha çoook. Nasıl sabretcem diye düşünüyorum. 20-21 ağustos bat. Yani gelmez inşallah. Sen de bize biraz belirtilerinden bahseder misin canım rica etsem?
Daha önce kaybın var mı canım ordan bilirsin anlarsın belki belirtileri. Göğüs ağrısı en nokta atışı belirti oluyo genelde, akıntı da tabigo
goguslerim agrio. biraz akntim var. baskada bsi yok birde sicak basio surekli
Folik asit kilo aldırmaz canım. Bebeğin beyin gelişimi için kullanmak çok çok önemli. Hatta gebelik isteyen kadınlara en az üç ay önceden başlanması gerektiği söyleniyor. Çünkü annede folik asit eksikliği bebekte Allah korusun zeka geriliğine sebep verebiliyor. Bir hap içerek önlenebilecek bir şeyken ömür boyu vicdan azabı çekmeyelim, ihmal etmemek lazım. Mutlaka ilk fırsatta içmeye başla.
Ben tedavi sürecimde 19ay boyu inofolic combi içtim...
hic kaybim yok cnm. ben bu gogus agrisini kistlere yoruyorum.Daha önce kaybın var mı canım ordan bilirsin anlarsın belki belirtileri. Göğüs ağrısı en nokta atışı belirti oluyo genelde, akıntı da tabi
go
goguslerim agrio. biraz akntim var. baskada bsi yok birde sicak basio surekli
bilmiom ki cnm cok etkilendimBu igneden sonra sicak basmasi bendede oldu valla ignedenmi kaynaklanıyor bilmiyorum
Böbreklerine zarar verecek olsa doktorun vermezdi canım. Ben de bir avuç ilaç içiyordum. Korkma Allahın izniyle bir şey olmaz. İçmemek daha büyük risk hamile kalırsan.Her gun düzenli 3 tane hap lullaniyorum bobreklerime zarar vermesin diye üstüne eklemek isyemedim aslinda ama kullanmaya baslamam en iyisi dedigin. Gibi cok teşekkür ederim
Malesef benim bi kaybım var ve kısa süreli tecrübe dayanarak söylüyorum göğüs ağrısı en önemli belirtilerden biri kuzum. Zaten senin testte çok belirgin çizgi. Bence kararmsarlığı bırak, bir an önce kan testi yaptır :)hic kaybim yok cnm. ben bu gogus agrisini kistlere yoruyorum.
bi
bilmiom ki cnm cok etkilendim
kuzum,iste igne olmayaydim kesn giderdim. korkuyorum sonuc negatif cikck dieMalesef benim bi kaybım var ve kısa süreli tecrübe dayanarak söylüyorum göğüs ağrısı en önemli belirtilerden biri kuzum. Zaten senin testte çok belirgin çizgi. Bence kararmsarlığı bırak, bir an önce kan testi yaptır :)
Böbreklerine zarar verecek olsa doktorun vermezdi canım. Ben de bir avuç ilaç içiyordum. Korkma Allahın izniyle bir şey olmaz. İçmemek daha büyük risk hamile kalırsan.
gidicm bakalim kendimi hzzir hissettigimdeAynen benide mahfetti sicak basmasi. Yakininda hastane varsa kan ver bence cnm bizrde haber et.
Bana da basıyorlar. Gece hiç uyuyamadım.Bu igneden sonra sicak basmasi bendede oldu valla ignedenmi kaynaklanıyor bilmiyorum
Doktor bana 12. Günden itibaren kan vericen dedi. Artık bi baktır bence. İğneliyken kaset testlere hiç güvenmiyorum.kuzum,iste igne olmayaydim kesn giderdim. korkuyorum sonuc negatif cikck die
Bende klomen kullanmaya başladığım günden bugüne kadar hep var aşırı sıcak basması, kesinlikle klomen ve iğnenin etkileri canım. Ayrıca evet yazarken benim de zorlandığım oluyo :)Bu igneden sonra sicak basmasi bendede oldu valla ignedenmi kaynaklanıyor bilmiyorum
Şifa olsun canım inşallahEvet cnm cnm cok haklisin yarindan itibaren kullanayim o zaman