- 8 Ağustos 2018
- 14.422
- 28.677
-
- Konu Sahibi fatma_sibel
- #2.441
Hanımlar günaydın benimde iğneden sonraki 19. Gün adetiminde 30. Günü oldu hala regl olmadım.Biliyorusunuz cuma günü yani 2 gün önce kan testi yaptırmıştım negatif çıkmıştı.İlaçlarmı geciktiriyor adeti hiçbir regl belirtimde yok
Bence geç değil canım. Benim de 18.veya 19. günde bat tarihim. İğneyi ne zaman yapıldığımızla alakalı sanırım. Ben 12.günde yapılmıştım iğneyi. Normal döngüm de 28-29 gün
Bakalım ya heralde stresten oluyorEvet canim bazi kisilerde geciktirebiliyormus.pazartesiye kadar olmazsan doktora git bence adet söktürücü verir belki
Tatilin tadını çıkar. Bi çok kişi zaten 2.3. tedavide hamile kalmış. İlk seferde hamile kalanlar çok az ve çok şanslı
Günaydn herkese bugün 6 günüm
Kaçıncı gün testi önerirsiniz pkolu oldğum için reglm hep düzensiz
iğneden sonra 15-20 gün arasinda oluyormus canim.Ben iğneden sonra 14.gün olması gerekiyor diye biliyorum en geç 18. Herkesin farklı oluyor herhalde. Şurda 10kişi olsak tedavi olan sadece 2kişi hamile oldu benim bile moralim bozuldu daha adet olmadan
Üzülmemek elde değil ama sıkma canını çatlatma iğnesi yapacak kadar olgunlaşabiliyo bak yumurtaların bir daha ki ay denersin inşaallah olur. İyi tarafından bak canımGünaydın herkese ignemin 19.gunu bugun ben kirmizilari gordum kesin ve net
Ben de onu diyecektim hamile olmazsam hemen adet olmak isterim kist de varsa ne varsa gitsin yani adetle. Gecikince sıkıntı geliyor banaAynen oyle cnm sevindim adet olmama en azindan kist olmamistir diye hayirlisi olsun hakkimizda :)
Ben de onu diyecektim hamile olmazsam hemen adet olmak isterim kist de varsa ne varsa gitsin yani adetle. Gecikince sıkıntı geliyor bana
Bence test yap silik filan çıkar. Benim iğneden sonra 10. Günüm ben bile yapıcam iğne etkisi geçmiş mi diyeİğneden sonra 13.gündeyim heryerim agrıyo test yapsam pozitif çıkar mı
Benim bu üçüncü çatlatma iğnem hiç birirnde gecikmeden test yapmadım yani iğne etkisi bile olsa çift çizgiyi göremedimBence test yap silik filan çıkar. Benim iğneden sonra 10. Günüm ben bile yapıcam iğne etkisi geçmiş mi diye
Agrı kesici falan al canım benimde çok ağrır lekeyi gördüğüm an alıyom hemen sakıncalı da degilmiş parol filan alİgneden veya ilaçtan mi bilmem ama.felaket agrili bi adet görüyorum hic bu kadar cok olmazdi suan ölüyorum sanki
Gelişmiyo mu normaldeBenimde yarin randevum var insallah en azindan 1 tane gelismistir
Agrı kesici falan al canım benimde çok ağrır lekeyi gördüğüm an alıyom hemen sakıncalı da degilmiş parol filan al