-
- Konu Sahibi fatma_sibel
- #2.321
Valla kist de olsa onu yaşamam gerekiyormuş demekki soğan kürü yaparım artık. Hem hamilelik hem kist de olabiliyormuş ki büyük ihtimal benim öyle olacak hamile olsam bile diğer yumurtalar kiste dönüşecek. Doktor muayene de bakarken şurda var şurda var aaa burda da var filan diyor yani enterasanÇatlamayınca kist oluşuyo problem oluyo :)
Benim de ilk hamileliğimde belim ağrıdı ama adet lerimde ağrıdığı için herhalde adet olacağım demiştimKizlar ogluma hamileligimi 10 haftada ogrendim.o haftalarda belim cok agriyordu.hatta herkese benim belim hic agrimazdi diyordum.gecen yil düşüğümdede belim agrimişti.ama mesela geçen ay klomen kullanimimda hiç ağrimadi.bence bel agrisi anahtar belirti.
Bence en az ikisi catlar. Belki de hepsiValla kist de olsa onu yaşamam gerekiyormuş demekki soğan kürü yaparım artık. Hem hamilelik hem kist de olabiliyormuş ki büyük ihtimal benim öyle olacak hamile olsam bile diğer yumurtalar kiste dönüşecek. Doktor muayene de bakarken şurda var şurda var aaa burda da var filan diyor yani enterasan
İnş çatlat ikiz de olsa çok mutlu olurum. Çatlayıp da döllenmeme konusunda bişey soracağım size dr bana klomen verirken eşime test yaptırmadı öylesine sordu yaptırmadık dedik ve bana rahim filmi çektirilmedi bunlar yapılmadan mı verildi size de? İlk doğumdan sonra tüplerim mi tıkandı acaba ?Bence en az ikisi catlar. Belki de hepsi
Ya gerçekten öyle mi diyosun. Benim de klomenden sonra değil de çatlatma iğnesinin 3.gününden sonra ağrımaya başladı belim, ara ara ağrıdı. Bugün çok ağrıdıKizlar ogluma hamileligimi 10 haftada ogrendim.o haftalarda belim cok agriyordu.hatta herkese benim belim hic agrimazdi diyordum.gecen yil düşüğümdede belim agrimişti.ama mesela geçen ay klomen kullanimimda hiç ağrimadi.bence bel agrisi anahtar belirti.
Benim de 3 yumurtam var, hamile kalırsam diğerleri kist mi olur diye korkuyorum ama hayırlısıValla kist de olsa onu yaşamam gerekiyormuş demekki soğan kürü yaparım artık. Hem hamilelik hem kist de olabiliyormuş ki büyük ihtimal benim öyle olacak hamile olsam bile diğer yumurtalar kiste dönüşecek. Doktor muayene de bakarken şurda var şurda var aaa burda da var filan diyor yani enterasan
Benim suan nurtopu gibi bir kistim var. 4 yumurtadan biri kist olmus. Korkacak bisey yok. Ilac basliyorlar. Bir ay tedavi olunca gidiyor onlar. Daha once de kistim olmustu. O kendiliginden kayboldu adetleBenim de 3 yumurtam var, hamile kalırsam diğerleri kist mi olur diye korkuyorum ama hayırlısı
4 mm e kadar olan kistler adetle atiliyo diye biliyorum. sogan suyu da kistleri hemen eritiyo. genede iyi olur Allahtan kotu olur kuldan bildigimi diyim dedim. siz genede bildiginizi yapinBenim suan nurtopu gibi bir kistim var. 4 yumurtadan biri kist olmus. Korkacak bisey yok. Ilac basliyorlar. Bir ay tedavi olunca gidiyor onlar. Daha once de kistim olmustu. O kendiliginden kayboldu adetle
kiz hamilemisin yoksa ay hadi inisAllahhKizlar ogluma hamileligimi 10 haftada ogrendim.o haftalarda belim cok agriyordu.hatta herkese benim belim hic agrimazdi diyordum.gecen yil düşüğümdede belim agrimişti.ama mesela geçen ay klomen kullanimimda hiç ağrimadi.bence bel agrisi anahtar belirti.
hadi guzel haberlerle inisAllah. pazartesi ye kadar dayan:))Ya gerçekten öyle mi diyosun. Benim de klomenden sonra değil de çatlatma iğnesinin 3.gününden sonra ağrımaya başladı belim, ara ara ağrıdı. Bugün çok ağrıdı
Ay hadi inşallah :))hadi guzel haberlerle inisAllah. pazartesi ye kadar dayan:))
Korkulacak bi şey değildir ama yine de kistimiz olmaz inşallah :)Benim suan nurtopu gibi bir kistim var. 4 yumurtadan biri kist olmus. Korkacak bisey yok. Ilac basliyorlar. Bir ay tedavi olunca gidiyor onlar. Daha once de kistim olmustu. O kendiliginden kayboldu adetle
kiz hamilemisin yoksa ay hadi inisAllahh
Yani çatlamayan yumurtalar kist oluyormuş ama zararlı değildir heralde. Benim arkadaşım bekarlığında kistleri vardı dr evlenince çocuğun olmaz tedaviye gelirsin demiş ama evlendi birkaç ay sonra kendiliğinden hamileydi, sonra sağlıklı bir bebeği oldu yani sorun olmaz heralde
Hamile olan arkadaşlar akşamları mide bulantısı mide de yanma gibi iştahsızlık ve eşinizden tiksinme gibi bi durum oldumu??