- 4 Ağustos 2018
- 8.489
- 12.241
- 32
- Konu Sahibi fatma_sibel
- #2.341
Günaydın hepimize :)Günaydın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın hepimize :)Günaydın
Günaydın.. canım bizim bu bahsettiklerimiz zaten kendi vücutlarının ürettiği kistler varken hamile kalıyorlar mm bile değil cm boyutunda tabiki tehlikesi vardır az da olsa. Ama bizim klomenle oluşan kistler küçüktür diye düşünüyorum umarım yani. Hatta hamilelik olmazsa adetle atılır, soğan kürü de yaparız napalımMrb canim.benim arkadasimin yengesinde kist vardi o arada korundugu halde hamile kaldi.aldirmakta istemedi.hamilelik boyunca bebeğe fazla kilo aldirmamaya calisti kisti patlatmasin diye.dogum sirasinda kisti aldilar.kistin farkli cesitleri varmi bilmiyorum.umarim bizim basimiza gelmez.bu klomen tedavisi biraz havada bir tedavi sanki...
Son durumunu merak ettim canim test yaptin mi yine bende bu sabahta pembe leke geldi peceteye silince oluyor sadece adetime 1 hafta var ve adets sancisi var bugun ama simdiden adetim gelmez ilkkez boyle oluyorum bendeki durumda boyle devam ediyor canimHamile olan arkadaşlar akşamları mide bulantısı mide de yanma gibi iştahsızlık ve eşinizden tiksinme gibi bi durum oldumu??
Benim eşimden tiksinme durumu oldu ama ilk haftalarda değil 7-8den sonra bende sadece ondan değil bütün insanlar kokuyordu sanki. Zaten afedersiniz 3ay kustum resmenHamile olan arkadaşlar akşamları mide bulantısı mide de yanma gibi iştahsızlık ve eşinizden tiksinme gibi bi durum oldumu??
Günaydın.. canım bizim bu bahsettiklerimiz zaten kendi vücutlarının ürettiği kistler varken hamile kalıyorlar mm bile değil cm boyutunda tabiki tehlikesi vardır az da olsa. Ama bizim klomenle oluşan kistler küçüktür diye düşünüyorum umarım yani. Hatta hamilelik olmazsa adetle atılır, soğan kürü de yaparız napalım
Bildiğim kadariyla sizin değeriniz iyi.Ya bu amh değerinin kaç olması gerekiyor ? Ben yaptırdım bugün aldım sonuçları 1.26 nasıl sizce hiç anlamıyorum .
Test yaptın mi?Hamile olan arkadaşlar akşamları mide bulantısı mide de yanma gibi iştahsızlık ve eşinizden tiksinme gibi bi durum oldumu??
Test yapmadım canm bilgim yok dün benimde sanki çooookk açık pembe gibi bişey geldi sanki devamı yokSon durumunu merak ettim canim test yaptin mi yine bende bu sabahta pembe leke geldi peceteye silince oluyor sadece adetime 1 hafta var ve adets sancisi var bugun ama simdiden adetim gelmez ilkkez boyle oluyorum bendeki durumda boyle devam ediyor canim
Yapmadım dün sanki çok çok silik pembe gibi bişey geldi sonrası yok kesin adet olurum benTest yaptın mi?
Üzüldüm. Progestan kullaniyorsan negatiften emin olup bırakman gerek. Yoksa sokulmuyor. Dün bıraktım progestani hala cok az.Yapmadım dün sanki çok çok silik pembe gibi bişey geldi sonrası yok kesin adet olurum ben
Doktor öyle bişey vermedi gebelik olursa rahat tutunsun die iğne bile yazmadı :/Üzüldüm. Progestan kullaniyorsan negatiften emin olup bırakman gerek. Yoksa sokulmuyor. Dün bıraktım progestani hala cok az.
Klomen ve çatlatmayı 2. Kullanışımda 5 gün gecikmiştim ben başka bi bilgim yok canım kişiye göre değişir bence bu durumHamilelik olmazsa adeti geciktiriyor mu bu ilaçlar?
Doktor öyle bişey vermedi gebelik olursa rahat tutunsun die iğne bile yazmadı :/
Düşüğü engelliyo rahat tutunsun diye cnm benimkine bakmadı doktor ki hepsi ayrı işlem yapıyo birşey anlamadmDoktor progestrani niye veriyor.tutunsun diyemi yoksa kan tahlilinde düşük cikti diyemi.benim daha önce düşüğüm var özellikle doktora sordum vermedi
Çoookkkk :)Günaydın herkese bugün benm iğneden sonraki 5. Günüm beklemek zormuş
Hmm insan 1gün bile gecikince ümitleniyor ya, sürekli test yapınca da yıpranıyor. Adet söktürücü ilaç veriyormuş bazı doktorlar, inş ihtiyacımız olmaz ama
Benim önceki gebeliğimde çok az kanamam olmuştu 7.haftada, progestan kullanmıştım. Düşüğü engelliyor ve önceden düşüğü olanlara kesin veriliyor diye biliyorum. Hamilelik öncesinde verildiğini bilmiyodum ben hamile kalınca veriliyor sanıyordum