- 8 Ağustos 2018
- 14.422
- 28.677
- Konu Sahibi fatma_sibel
- #2.301
Evet canım bugün 15.gün bitti. İnşallah adet olmam adet günümde, ancak o zaman yapıcam test :)
Pazartesi 18.gün test yap bence :)))) bizde gune güzel başlayalim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canım bugün 15.gün bitti. İnşallah adet olmam adet günümde, ancak o zaman yapıcam test :)
Sık rastlanmasa da ihtimal oluyo tabikiÇatlamış mı diye bakıyormuş galiba. Hakikaten iğneye rağmen çatlamama ihtimali var mı acaba?
Çatlamış mı diye bakıyormuş galiba. Hakikaten iğneye rağmen çatlamama ihtimali var mı acaba?
Evet bel ağrısı çok yaşadım 15.günüm hala çok ağrıyo canımBenimde 11 gün oldu bugün belim çok agrıyo sizde de oldu mu
Ya aslında ben vajinal muayeneden nefret ediyorum iyiki çağırmadı aman çatlamadıysa da yapacak bişey yok. 3 yumurta vardı hiçbiri çatlamadıysa demekki zamanı değil zorlamanın alemi yok napayım
Kafalarda hep aynı soru :) ben de çok merak ediyorum canımBenimde kafama takiliyor mesela 3 yumurta var 20mm 10mm 10mm... büyük olani icin catlama ignesi yapiliyorya.
1) hepsi 36saat icinde ayni andami çatliyor
2)küçük olanlar sonradanda çatlayabiliyormu ki öyle birşey varsa gun kisitlamasi yapmadan çalismak lazim
Benimde iğne günüyle beraber 9. Günüm bel ve karın ağrısı hep var az da olsa, psikolojik midir ne anlamadım. Ya da kist filan mı oldu bilmiyorum kafamda deli sorularBenimde 11 gün oldu bugün belim çok agrıyo sizde de oldu mu
Daha önce vurulmultum ama agırmamıştı yada ben şimdi vucudumu çok dinliyorum. Ondan belkideEvet bel ağrısı çok yaşadım 15.günüm hala çok ağrıyo canım
Ben de aynı şeyi merak ediyorum çünkü yumurtalarım birbirine yakın boyutlardaydı 17-18-19 mm. Ama ben sadece 36 saat sonra ve bir gün sonra ilişkide bulundum artık tuttu mı tutmadı mı anlayacağız haftayaBenimde kafama takiliyor mesela 3 yumurta var 20mm 10mm 10mm... büyük olani icin catlama ignesi yapiliyorya.
1) hepsi 36saat icinde ayni andami çatliyor
2)küçük olanlar sonradanda çatlayabiliyormu ki öyle birşey varsa gun kisitlamasi yapmadan çalismak lazim
O 10 mm ler catlamayip kist olabiliyo.Kafalarda hep aynı soru :) ben de çok merak ediyorum canım
Boyutları cok uygunmuş hepsinin catlama ihtimali var.Ben de aynı şeyi merak ediyorum çünkü yumurtalarım birbirine yakın boyutlardaydı 17-18-19 mm. Ama ben sadece 36 saat sonra ve bir gün sonra ilişkide bulundum artık tuttu mı tutmadı mı anlayacağız haftaya
Aynen ben de vücudumu çok dinliyorum hep evdeyim çünkü..Daha önce vurulmultum ama agırmamıştı yada ben şimdi vucudumu çok dinliyorum. Ondan belkide
Evet bel ağrısı çok yaşadım 15.günüm hala çok ağrıyo canım
Benim ilk kullanışımdı. Kasık ağrım olmadı ama bel ağrım ara ara oldu. Bugün de çok fazla olduDaha önce vurulmultum ama agırmamıştı yada ben şimdi vucudumu çok dinliyorum. Ondan belkide
Çatlamayınca kist oluşuyo problem oluyo :)Ya aslında ben vajinal muayeneden nefret ediyorum iyiki çağırmadı aman çatlamadıysa da yapacak bişey yok. 3 yumurta vardı hiçbiri çatlamadıysa demekki zamanı değil zorlamanın alemi yok napayım
Doktorda öyle dedi ikiz olma ihtimali var dedi. Ama bilmiyorum benim zaten tek yumurtalığım olması dışında bir sorunum yok pko, Adet düzensizliğim yok ve bir çocuğum var o rahatlığa rağmen bu ay 9. Korunmadığımız ay olmuyor yani sanmıyorum hepsinin çatlasa da dölleneceğini..Boyutları cok uygunmuş hepsinin catlama ihtimali var.