- 4 Ağustos 2018
- 8.489
- 12.241
- 32
-
- Konu Sahibi fatma_sibel
- #2.141
Bende hiç olmadı canım, iğneden beri gayet normalim. Ama bünyeden bünyeye farklılık gösterebilir tabi böyle şeylerKızlar iğneden sonra kabızlık çeken oldu mu? karnım taş gibi o yüzden ağrıyor herhalde
evet canım bugun de artışı görmek istedi doktorHadi hayırlısı :) zaten senin artıyo canım maşallah onu gördük. Tabi garanti olsun sağlıklı gebelik olduğu :)
ben de verdim yinegünaydın tatlım kan verdim ben yine :)
hadi inşallah kat kat katlanır değerlerimiz :))ben de verdim yine
Bir günde kaç artar acaba? İki günde iki katına çıkıyor di mi?hadi inşallah kat kat katlanır değerlerimiz :))
En iyisi zaten. İnşallah bugün de katlandığı haberini alıcaz senden :)evet canım bugun de artışı görmek istedi doktor
evet canım senin en son değerin kaçtı ve ne zaman yaptırdın?Bir günde kaç artar acaba? İki günde iki katına çıkıyor di mi?
ben progestana başladım canım acaip uyku ve baş dönmesi yapıyor . Rahim duvarın gitgide kalınlaşıyor dedi bugün.En iyisi zaten. İnşallah bugün de katlandığı haberini alıcaz senden :)
İlk dün yaptırdım 49,28 di.evet canım senin en son değerin kaçtı ve ne zaman yaptırdın?
normalde 2 güne 2 kat artması iyiymiş bugun de arttıgını görürsen iyi kuzumİlk dün yaptırdım 49,28 di.
Progestan çok önemli hiç aksatma canım. Ama yan etkisi çok fazla işte. Ben zaten yan etkilerinden sonra fitil olarak kullanmaya başlamıştım o zaman hiç etkilememişti beni. İstersen doktoruna danış onu canımben progestana başladım canım acaip uyku ve baş dönmesi yapıyor . Rahim duvarın gitgide kalınlaşıyor dedi bugün.
Şişlinlik ve gaz yapıyor bendeKızlar iğneden sonra kabızlık çeken oldu mu? karnım taş gibi o yüzden ağrıyor herhalde
tek sağlıklı gebelik olsun da yan etkilerine razıyım canım hiç sormak aklıma gelmedi doktora :)Progestan çok önemli hiç aksatma canım. Ama yan etkisi çok fazla işte. Ben zaten yan etkilerinden sonra fitil olarak kullanmaya başlamıştım o zaman hiç etkilememişti beni. İstersen doktoruna danış onu canım
Aynen ya. İnanamıyorum çünkü. Doktor cumartesi yaptır dedi ama dayanamadım. Azcıkta olsa artış görmek istiyorum.normalde 2 güne 2 kat artması iyiymiş bugun de arttıgını görürsen iyi kuzum
ben de aynıyım canım ben de çarşamba 57.80 i gördüm bugun bir 120 falan olur inşallah.Aynen ya. İnanamıyorum çünkü. Doktor cumartesi yaptır dedi ama dayanamadım. Azcıkta olsa artış görmek istiyorum.
İnsan her şeye katlanır zaten. Yeterki bebiş sağlıklı bi şekilde gelsin :)tek sağlıklı gebelik olsun da yan etkilerine razıyım canım hiç sormak aklıma gelmedi doktora :)
Çıktı şimdi. 73, 84ben de aynıyım canım ben de çarşamba 57.80 i gördüm bugun bir 120 falan olur inşallah.
ayy kuzum çok sevindimmm benimki de yolda sürekli f5 yapıyorum sayfayaÇıktı şimdi. 73, 844 haftalık gözüküyor. Allahım çok şükür artıyor yaaa.
Yarın yine yaptırırsın canım, yarın sonuçla dünkü sonucu kıyaslarsın 2 kat artmış mı diye. Bugün de artıp artmadığını kontrol etmiş olursunAynen ya. İnanamıyorum çünkü. Doktor cumartesi yaptır dedi ama dayanamadım. Azcıkta olsa artış görmek istiyorum.
darısı başına olsun güzel kalpli insan :)İnsan her şeye katlanır zaten. Yeterki bebiş sağlıklı bi şekilde gelsin :)