- 11 Haziran 2017
- 1.560
- 1.195
- 38
- Konu Sahibi fatma_sibel
- #2.121
Evet canim haklisinYerleşme olma ihtimali yüksek gibi görünüyo canım. Sen dikkat et artık kendine ama yerleşme olmama ihtimalini de göz önünde bulundur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canim haklisinYerleşme olma ihtimali yüksek gibi görünüyo canım. Sen dikkat et artık kendine ama yerleşme olmama ihtimalini de göz önünde bulundur
Günaydın canıım :) Benim klomen kullanırken akıntım oldu canım, yoğun kıvamlı akıntım oldu hep. İğneden sonra da sulu kıvamlı olmaya başladı
Allah hepimizden razı olsun canımcım, normal yani kendine dert etme :)Ohhh icim rahatladi... allah razi olsun canimcim
Çok hafif bi silik çizgi var gibi canım. Adet günün de geçmiş, istersen kan ver belirsizliği giderirsinKızlar bu ilk idararımla yaptığım test bu sabah.İğneden sonra 17.gün dün beklenen adet tarihimdi.Sizce kan testi yaptırmaya gideyimmi??Ne diyorsunuz?
Artık güvenimde yok bu silik çzigilere bişey olsaydı daha belirgin olurdu gibime geliyor.Şimdi gidip kan verip koca bir negatif alacağımÇok hafif bi silik çizgi var gibi canım. Adet günün de geçmiş, istersen kan ver belirsizliği giderirsin
Bilgisayarımın ekranı çok fena. Sanki silik çizgi var gibi. Ayrıca benim gözlerim artık bütün testlerde çift çizgi görüyor. Sen görebiliyor musun?Kızlar bu ilk idararımla yaptığım test bu sabah.İğneden sonra 17.gün dün beklenen adet tarihimdi.Sizce kan testi yaptırmaya gideyimmi??Ne diyorsunuz?
Silik çizgi var cnm kan verKızlar bu ilk idararımla yaptığım test bu sabah.İğneden sonra 17.gün dün beklenen adet tarihimdi.Sizce kan testi yaptırmaya gideyimmi??Ne diyorsunuz?
Evet ama griBilgisayarımın ekranı çok fena. Sanki silik çizgi var gibi. Ayrıca benim gözlerim artık bütün testlerde çift çizgi görüyor. Sen görebiliyor musun?
Hiç belli olmuyo canım, çatlatma iğnesiyle bile beklenen günde çatlamayabiliyomuş yumurta. O yüzden her ihtimale karşı doktorlar çatlatma iğnesinden sonra 4-5 günü değerlendirtiyolar. Belki de böyle bi şeydir o yüzden yeni yükseliyodur hcgArtık güvenimde yok bu silik çzigilere bişey olsaydı daha belirgin olurdu gibime geliyor.Şimdi gidip kan verip koca bir negatif alacağım
Kızlar bu ilk idararımla yaptığım test bu sabah.İğneden sonra 17.gün dün beklenen adet tarihimdi.Sizce kan testi yaptırmaya gideyimmi??Ne diyorsunuz?
İnşallah dediğiniz gibidir kızlarHiç belli olmuyo canım, çatlatma iğnesiyle bile beklenen günde çatlamayabiliyomuş yumurta. O yüzden her ihtimale karşı doktorlar çatlatma iğnesinden sonra 4-5 günü değerlendirtiyolar. Belki de böyle bi şeydir o yüzden yeni yükseliyodur hcg
Günaydın canımgünaydın kızlar
Bence de silik çizgi var. Kan ver inş güzel haberlerini ver bizeKızlar bu ilk idararımla yaptığım test bu sabah.İğneden sonra 17.gün dün beklenen adet tarihimdi.Sizce kan testi yaptırmaya gideyimmi??Ne diyorsunuz?
Günaydın taze anniş :)günaydın kızlar
günaydın tatlım kan verdim ben yine :)Günaydın taze anniş :)
Hadi hayırlısı :) zaten senin artıyo canım maşallah onu gördük. Tabi garanti olsun sağlıklı gebelik olduğu :)günaydın tatlım kan verdim ben yine :)